Infosivu

ExcaliburWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sisällysluettelo

Kerhon yleiset kommunikointikanavat

Kerhohuone

Kerhohuoneen osoite rakennustalon sisällä on <Enmuista siinä aulassa kuitenkin>. Tämä siis tarkoittaa, että se löytyy rakennustalon aulasta. Voit katsastaa kerhon aukiolon ircistä ja avaamistakin voi pyytää sieltä. Jokainen kerhohuoneen käyttäjä on vastuussa kerhohuoneen siivoamisesta, katso ilmoitustaulua ohjeiden varalta.

Ruokaseurue

Kerholaiset syövät usein yhdessä. Kerholta lähtee useita ruokaseurueita eri aikoihin ruokaloiden avautumisesta (10:30) pastabaarin sulkeutumiseen (18:30, vain Ma-To). Joskus asiasta sovitaan etukäteen irc:issä, useimmiten toimii myös kerholle saapuminen ja kysely "lähteeks kukaan syömään?".

Irkki

#xcalibur @ircnet

Yleistä jutustelua, kohtuullisen paljon jopa kerhon tapahtumiin ja peleihin liittyen. Merkittävä osa käyttäjistä pitää irkkinsä jatkuvasti päällä jollain serverillä ja lukee menneet keskustelut, joten irkkiin ilmaantumisen ja sen äärestä poistumisen ilmaukset eivät ole erityisen tarpeen. Roolipelikampanjaa varten perustetaan usein oma kanava.

Nyyssit

Kerhon nyyssiryhmä on tut.kerhot.excalibur. Nykyään vähemmän aktiivinen, mutta myös siellä ilmoitetaan tapahtumista.

Jäsenien sähköpostilista

Sähköpostilistalle lähetetty maili menee jokaiselle sähköpostilistalaiselle. Listalle saa myös lähetellä asioita. Hallitus informoi jäsenistöä yleensä listan (sekä nyyssien) kautta. Listalle liittyminen tapahtuu TTY:n listmailin kautta.