Idän Ihmeet:Haastatteluja

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Pre-Season 7

"No niin, täällä on suosikkireportterinne Klasu, ja minä olen haastattelemassa yhtä seuraavan kauden uusista tulokkaista! Joitain viikkoja sittenhän Da Sluggaz kohautti Bloodbowl-maailmaa kertomalla lopettavansa tämän kauden jälkeen, ja heti perään saimme kuulla tilalle tulevasta örkkijoukkueesta Idän Ihmeet. Sen jälkeen kuitenkin on vallinnut kummallinen hiljaisuus, joka onkin nostanut --"
"Hei, oliksää kysymässä jotain?"
"Joojoo, ootas hetki. Niin, kuten olin sanomassa, seurannut hiljaisuus on käynyt ihmetyttämään monia Bloodbowlin faneja. Nyt kuitenkin olen saanut haastateltavaksi Idän Ihmeiden ykkös-puolustajan, Korston. Tervetuloa!"
"Ööh, kiitti."
"Niin, teidän pelaajat on suurimmalle osalle yleisöstä tuntemattomia, ja jos olen oikein ymmärtänyt, joukkue on aiemmin pelannut Viherliigassa Maailmareunan vuorilla?"
"Joo, niinhän me tehtiin."
"Epäilemättä suuremman maailman houkutukset kävivät liian voimakkaiksi. Mitä odotatte tulevalta kaudeltanne täällä Mansebowlissa?"
"Jaa, jos ny pääsis noita velkojia --"
*muks*
"Niin, mitä toi Korsto nyt tarkoitti sanoa on että meitä rupes ottaan päähän kun aina piti lyödä vaan muita örkkejä ja gobboja --"
"Ja sitte ku tuli rottia vastaan niin eihän niitä saa edes kiinni!"
"-- niin siirryttiin tänne siinä toivossa että päästäis muksimaan vähän haltiaa."
"Ah, joukkueen ykkös-blitzeri Roima. Ymmärsinkö oikein Korston puheista että siirtymisessänne tänne olisi ollut taloudellisia syitä?"
"Tota, puhukaa meidän managerille siitä. Tai voidaan me esittää meidän blokkaustaitoja herra haastattelijalle henkilökohtaisesti."
"Joo!"
"Tuota, ehkä hiukan myöhemmin, arvoisa Korsto. Niin, valmentaja/managerinne on ollut kovin salaperäinen ja vaikeasti tavoitettava. Osaaatteko sanoa mitkä ovat hänen suunnitelmansa tälle kaudelle?"
"Jaa, emmää tiedä mitä se Rääky on oikeen suunnitellu, mutta --"
"Öh, anteeksi, herra Roima, mutta voisitteko olla seisomatta noin lähellä?"
"Hei, mä vaan haluan pitää läheiset suhteet mediaan. Ja kattoa ettei meidän pelaajia häiritä turhilla kysymyksillä."
"Kröhöm, voisinko sitten kysyä vielä tähän lopuksi, että joukkueenne tuntuu tällä hetkellä olevan lähdössä pre-season-matseihin minimimiehityksellä, ja muun muassa kapteenin puuttuvan. Haluaisitteko kommentoida tätä?"
"Joo, tossa matkalla oli yks majatalo, joka vaikutti tosi mukavalta paikalta, mutta kun oltiin lähdössä niin se omistaja rupes kauheesti valittamaan ja kaikkee. Osa joukkueesta jäi sinne ... selvittämään asioita, mut eiköhän ne pojat pian sieltä ilmaannu."
"Noh, kiitoksia ja onnea kaudelle."
"Kiitos."

7. kausi, kolmannen matsin jälkeen

"Moi, täällä taas Klasu, ja olenkin saanut oikein skuupin! Olen täällä kamera-ogremme kanssa saaneet ahd... haastattelun tähän asti kovin hyvin piileskelleestä Idän Ihmiden valmentajasta! No niin, herra Rääky, mitkä oikein ovat suunnitelmanne Idän Ihmeiden suhteen?"
"Njäää, anteeeks, mun pitäish mennä hjoiitaan yks njuttu..."
"Noh noh, onhan meillä aikaa täällä syrjäisellä umpikujalla. Kertokaapa, onko sillä, että pukeudutte tuohon pitkään trenssitakkiin, isoon hattuun ja aurinkolaseihin mitään tekemistä niiden huhujen kanssa, että joukkueenne on pahasti veloissa?"
"Eiij! Mjinä olen vaijn, ööh, kovashti aujringolle ajrka!"
"Vaikutatte myös kovin laihalle ja huojutte. Ovatko joukkueen ongelmat vieneet ruokahalunne? Vai onko alkoholinkäyttönne lähestymässä Sluggazien valmentajan legendaarista tasoa!"
"She pashkapää! Eij saanut pidettyä joukkohenkeää! Shaatanan ääliö! Meijllä on loishtava tulevaishuus! Me näytämme!"
"Ööh... selvä. Siitä tulikin mieleeni, että palkkasitte äskettäin ensimmäisen apulaisvalmentajanne, ja toisin kuin muu joukkue, hän on paikallisia, itse asiassa Sluggazien entinen linjamies Griifu. Miksi näin?"
"Ämh, öjh, hän oshaa hoijtaa hyvin ashiat tuomareijden kanssa. Hyvä mies! Hyvä örkki!"
"Niin, sitten, mitenkäs tämä huhu että pelaajienne palkanmaksun kanssa on ongelmia?"
"Tjuulot ovat olleet kovin heijkkoja. Pitää vetää yhdesssä köyttä! Ashiat hoiijtuu kyllä!"
"Hei, onks se tuolla? Rääky perkele!"
"Jaa, tuolta näyttävät ilmaantuvan pelaajat Korsto, Karju ja Puhti! Mennäänpä kysymään heiltä --"
"Hei, älä päästä sitä --"
*klonk*
"Hei, varokaa--"
*ryskis*
"Ääliö toimittaja, oisit ottanut siitä kiinni! Mei ei olla -- hei, minne se katos? Se oli just sun ogres takana!"
"Ja nyt todellakin näyttää siltä, että Idän Ihmeiden valmentaja on mystisesti kadonnut! Onko taikuudella osuutta asiaan!? Suosikkireportterinne Klasu --"
"Perkele, sä päästit sen menemään!"
" -- jatkaa tutkimuksia, heti kunhan olemme huuh onnistuneet jättämään taaksemme nämä puusk pelaajat, jotka haluaisivat niin kovasti tulla haastatelluiksi. Takaisin studioon, täällä uuuh Klasu!"

7. kausi, viimeinen matsi

"Terve studio, täällä Klasu ja Idän Ihmeet - Turmiolan Tuuttarit-ottelun kohahduttavat jälkimainingit! Täällä stadionilla on melkoinen hullunmylläkkä menossa, ja dramaattisista tapahtumista ei ole ollut puutetta! Kuten ehkä viimeisen draivin lopussa näitte, örkit tönivät petomiehiä katsomoon minkä kerkisivät, mutta se mitä kuvaustiimimme ei ehtinyt näyttää oli kun vahingossa vaihtoaitioon tönäisty petomies katkaisi kahtia Rääkyn, tuon Idän Ihmeiden salamyhkäisen valmentajan! No niin, missä siellä alhaalta löytyy valmentajankappaleita?!"
"Ööh, ei täällä mitään oo. Toi Rääkyn trenssitakki ja iso hattu vaan... ja pari pökertynyttä goblaria."
"Mitä, kameraryhmä haluaa verta! Etsikää ne valmentajanpuolikkaat!"
"Ei täällä mitään valmentajan--"
*klank* *thump*
"-- tai no on täällä tommonen... Tuuttarien valmentaja ois."
"Mitä?"
"Tosta toisesta yläikkunasta putosi..."
"Sshhh!! Pää kiinni Korsto, älä kerro niille --"
"Ah, sehän tosiaan on Tuuttarien valmentaja! Tuolla teidän vaihtoaitionne puolella näyttää olevan kohtuullinen verilöyly syntymässä, fanit eivät olleet ollenkaan tyytyväisiä pelinvientisuunnitelmasta joka koostui pääasiassa petomiesten poistumiseen tappelusta?"
"Öööh joo, tuu tänne alas, voin mä antaa haastattelun. Jos se tehdään hiljaa."
"No sehän sopii!"
*tromptromptromptromptromptromptromp*
"Niin, Tuuttarithan aloitti tosiaan samaan aikaa Idän Ihmeiden kanssa, mutta kehitys ei ole kulkenut ihan yhtä suotuisasti teillä?"
"Joo, meillä oli vähän ongelmia kun sille Verenjanoajalle pitää uhrata niin saatanasti että sen saa mukaan peliin."
"Teillä näytti olevan pelin alussa taktiikkana --"
"Hei, mitäs täällä puuhataan? Ja minne se Rääky katos?"
"Ah, apuvalmentaja Giifur! Haluatteko te kommentoida --"
"En. Korsto, mitä tää Tuuttarien valmentaja täällä tekee ja minne Rääky katos?!"
"Emmää tiedä, mä heitin sen petomiehen ulos ja --"
"Vjittu mun pjäähän shattuu! Kukah pjerkele --"
"Mitä vittua? Zap Zapper?! Ja kuka toi toinen gobbo on!? Heetkinen..."
"Ah, sehän on Zup A-Zup, Sluggazien järjestyksessä kolmas goblin-position pelaaja! Haistaako tarkka journalistinnenäni tulokkaille kateellisten salaliiton --"
"Pää kiinni, toimittajanplanttu! Hei, sinä! Osaaksää tehdä muitakin pelikuvioita kuin sarvet tanassa kimppuun? Meillä vois olla paikka... Hei, Korsto! Ryökäle! Karju! Puhti! Heittäkääs kuvaustiimi ulos, nyt käydään vähän valmentajaneuvotteluja!"
*umf* "Hei, varokaa --" *tumpfh* *klonk*
"Niin, täällä siis suosikkitoimittajanne, aina uusia skuuppeja löytävä Klasu, ottelusta Idän Ihmeet - Turmiolan Tuuttarit! Dramaattisia käänteitä, jymyjuttuja! Kuulitte ne ensin minulta! Ja takaisin studioon!"
"Lähetääs ennen kuin noi petomiesfanit huomaa meidät..."


Pre-Season 14

"Iltaa, täällä on Johannes Jäntti, Mansebouliin palannut örkkijoukkue Idän Ihmeet ja joukkueen kapteeni Kunto."
"Iltaa iltaa."
"Niin, olitte aika pitkään poissa, neljä kautta. Mikäs oli tauon syynä?"
"Noh, uuden valmentajan kanssa meni ihan hyvin, vaikka aluksi pitikin selittää faneille että Khornea vetänyt mies ymmärtää kyllä väkivallan päälle. Toisen kauden puolivälissä se tosin rupesi näyttämään tylsistyneeltä ja puhumaan kuinka tarttis lisää jännitystä elämään. Ois pitänyt arvata että tämmönen tasasen tappava vihree tehokkuus ei jaksa kiinnostaa kaaoksen palvojaa." "Ymmärtääkseni kyseinen valmentaja siirtyi vetämään katoamisenne jälkeen Slaneesh-joukkuetta. Mutta mitä teille oikein tapahtui?"
"Jaa... ilmankos se rupesi pukeutumaan niin hinttimäisesti... mutta joo, se oli luvannut meille kauden päätteeksi risteilyn, paljon naisia ja viinaa ja sellaista. Mehän sitten noustiin laivaan, katottiin vähän että aika rumia naisia mutta ruvettiin ottaan, sillä ne ennenkin kaunistunu. Viina oli varmaan tujumpaa kun ennen, kun seuraavana aamuna herättiin kahleista ja joku perkele siellä lyö tahtia ja toinen ruoskii. Oli sen verran darra ettei jaksanut, huudettiin vaan rummuttajalle että me soudetaan kovempaa jos se ei paukuta. Viikon jälkeen oli jo taju palannut, mutta pari kuukautta meni ennen kun päästiin yhtä aikaa irti kahleista ja saatiin kaapattua se laiva ja lähdettyä takaisin."
"Että oikein sellaisia seikkailuita? Kaikkea..."
"Joo-o, ihan kivaa oli vaikkei juuri palloa päästykään pelaamaan."
"Mutta nyt on joukkue taas koossa, paitsi että Kaarlo puuttuu. Mitäs röllille kävi?"
"Niin, Kaarlo raukka. Viime matsissa kääpiöitä vastaan jyrä vähän kiusasi, ja ei se siinä soutaessa oikein saanut lepuutettua kättään vaikka apo yrittikin auttaa. Me tuolta matkan varrelta etelästä rekryttiin mukaan uusi peikko, ja sovittiin erään paikallisen anniskeluliikkeen kanssa että Kaarlo ruokapalkalla toimii ovivahtina. Viedään se sitten kotiin kun tästä lähdetään."
"Jaa, ettekös te olekaan pelaamssa nyt ensi kaudella?"
"Ei, ei, kyllä me pelataan, mutta ajateltiin tässä yhden kauden kerätä matkakassaa että voidaan lähteä takaisin vuorille. Ollaan jo vähän kaivattu äitinlihasoppaa."
"Noh, onnea nyt Parabowliin ja kaudelle 14."
"Niinkös monta niitä on jo mennyt? Noh, kiitoksia kuitenkin."


Joukkue
Bloodbowl