Heilon

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmo kuuluu henkilölle nimeltä Veini Lehkonen.


Heilon Xanemion on tylsä haltiarosvo.

Ulkonäkö: Heilon on 130-vuotias, 152-senttinen, 40-kiloinen, vihreäsilmäinen ja harmaatukkainen hyypiö, jota usein mieheksi luullaan, vaikka haltia onkin. Katso kuvaa. Hänellä on tumma viitta, hattu/panta, hienot hanskat, mithral-haarniska, housut, kengät ja hieno reppu. Lisäksi hän kanniskelee jousta ja nuolia. Tikari on yleensä piilotettu jonnekin.

Persoonallisuus: Heilon on yleensä rauhallinen, suorastaan tylsä. Hän istuskelee usein hiljaisena eikä tunnu välittävän kovasti tapahtumista, vaikka todellisuudessa hän seuraa ympäristöään hyvinkin tarkasti. Hän puhuu harvemmin, eikä usein sano muutamaa sanaa enempää. Vaikka hän rosvona pitää rahasta, hänellä ei ole mitään kovin erityistä hinkua sen perään. Omaa henkeään hän tietysti arvostaa yli kaiken ja pitää huolen omaisuudestaan. Muut asiat, kuten olut, vakituiset tai satunnaiset sekstailukumppanit ja muiden henkilöiden moraalikäsitykset, jumalat ja yksityisasiat eivät häntä kiinnosta. Heilon palvoo Gondia, mutta ei kerro siitä juuri kenellekään. Hän ei halua pettää ryhmätovereitaan – jotain kunniaa sentään pitää olla. Kehuskelijat ja muuten äänekkäät tyypit yleensä potuttavat Heilonia, joten hän yleensä sivuuttaa sellaiset henkilöt tai nauraa heille, jos he ovat erityisen pateettisia.

Tausta: Heilon syntyi pienehkössä haltiakylässä. Hänen vanhempansa olivat hieman pettyneitä, kun hän ei alkanutkaan velhoksi, ja voivottelivat hieman, että ei hänestä sitten mitään tulekaan. Vaikka he eivät todellakaan olleet erityisen vakavissaan, Heilon muistaa heidän kommentointinsa silti. Hän oli jo nuorena aika tylsä ja mieluummin hiippaili ja kuljeskeli huvikseen kuin teki mitään hyödyllistä. Tehtyään jotain erittäin pitkäveteisiä kirjurin hommia (jotka eivät häntä kuitenkaan niin pahasti tylsistyttäneet), hän päätti ruveta seikkailijaksi ja näyttää vanhemmilleen tasan tarkkaan sen mihin hänestä oikein on. Amulettinsa ja hanskansa hän sai vanhemmiltaan ennen kuin lähti. Lähtönsä jälkeen Heilon on enimmäkseen vaellellut ympäriinsä etsien onneaan ja harjoittanut lähinnä "lukkosepän" ja vakoilijan ammatteja. Pari mukavaa ryöstökeikkaakin hän on tehnyt, ja niiden tuloksena hän omistaa nyt muun muassa hienon mithral-ketjupaidan ja sähköisen jousen. Ei hän täysin puhtaasti pahistelemallakaan ole selvinnyt, sillä hänestä on mukavaa auttaa viattomia ja väärinymmärrettyjä.


Seikkailu 1: Vihreä torni


Seikkailu 2: Vihreä torni jatkuu


Seikkailu 3: Örkkien hyökkäys (tjsp.)


Seikkailu 4: Tomb of horrors

Hahmot: Heilon, Ored, Dwin, Jirei, Xenomar. Heilon seurasi kolmea viimeksi mainittua erämaan halki ja tarkkaili heitä, kun he menivät sisään hautaan ja tulivat ulos. Heilon ja Ored liittyivät joukkoon ja haudan tutkimista jatkettiin. Ansojen tuntemuksesta oli kovasti hyötyä. Mentäessä läpi eräästä portaalista koko porukan varusteet katosivat. Paikka tutkittiin läpikotaisin, mutta mitään selvää ei löytynyt. Dwin ja Xenomar palasivat kaupunkiin ja ostivat tarpeellisia esineitä ja omien tavaroiden paikallistamisesineen. Heidän palattuaan päätettiin mennä seinistä läpi siihen suuntaan, missä kamat ovat.


Seikkailu 5: Tomb of horrors ei jatku

Kaikki kuolivat!