Hahmon luonti - Overlords

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmonluontiohjeet peliin Overlords

Hahmot ovat alusta alkaen korkea levelisiä.

Hahmon lvl alussa on 15.

Saa multiclassata ja featit sallittu.

Kaikki viralliset 5e:n kirjat sallittu hahmon luonnissa (peruskirjojen lisäksi siis myös: Xanathar´s guide, Volo´s guide, Mordenkainen´s tome, EE players guide).

Eli kaikki mahdolliset racet sallittu: https://www.dndbeyond.com/characters/races

Hyväksyn myös homebrew-racet, kunhan mainitsette ne eka mulle, eikä statit täysin op.

Rahaa on PC:llä paljon. Eli voitte valita mitkä tahansa aseet, haarniskat ja varusteet PHB:n taulukosta (vaikka full platen, jos haluutte).

Aloitusstatit: 11, 12, 13, 14, 15 ja 16.

Taikaesineet: Jokainen PC saa valita yhden very raren, yhden raren ja yhden uncommonin taikaesineen, jotka on listattu Dungeons Masters Guidessa.

Ja tärkeä pointti: Etsikää jo ekalle sessiolle kuva hahmostanne!

Alignment saa olla mitä vain, kunhan ette lawful goodia tee.

Oman hahmonsa lisäksi pelaajat saavat luoda omalle hahmolleen kolme kapteenia. Pelaajat saavat päättää kolmen kapteeninsa racen, classin, ulkonäön ja luonteen. Lisäksi päättäkää millaista armeijaa pelaajakenraali ja hänen kapteeninsa johtavat. Onko lichi siis uskonut hänen haltuunsa johdettavakseen esimerkiksi epäkuolleita, pimeähaltijoita, demoneja, liskoihmisiä jne. Lichivaltias itse komentaa valtaisaa epäkuolleiden armeijaa ja pystyy luomaan niitä lisää uhreistaan. Peli ei kuitenkaan ole massa-armeijataistelutyylinen, elleivät pelaajat välttämättä sitä toivo, vaan painotus on yksittäisten PC-hahmojen liikkeillä.