GundamS:William

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

William syntyi rikkaaseen perheeseen Atlantic Federationin New New Yorkiin. Isän töiden takia William joutui muuttaamaan kaupungista ja koulusta toiseen, joutuen jättämään taakseen vanhat kaverinsa ja hankkimaan uusia. Tästä johtuen William on hyvin paikkaan sopeutuvainen, sekä yrittää kaikkensa olla mukava kaikille uusille ihmisille. William on toisaalta hyvin suostuvainen muiden ihmisten ehdotuksille ja yleinsä tekee kuten muut haluavat, eikä niin kuin hänen mielestä olisi parasta tehdä, vaikka olisi kuinka oikeassa. Williamin isä on yrittänyt saada pojastaan johtajaa, mutta William on enemmänkin käskytettävä.

William kävi useita kalliita yksityiskouluja, mutta opiskelumotivaatiota hidasti Williamin rakkaus mechoihin. Jo 10-vuotiaana hän tiesi jokaisen maailmassa (tiedossa) olevan mechan nimen, muunnellut mallit, sekä niiden tärkeimmät statistiikat. 15-vuotiaana hänellä olisi ollut tarpeeksi tietotaitoa rakentaa itse mechoja, johtuen mechalehtien, -kirjojen, -ohjelmien ja -nettisivustojen lukemisen määrästä. William menestyi koulussa vain niissä aineissa, mistä hän jaksoi kiinnostua, tärkeimpänä unelmanaan oli kuitenkin päästä ajamaan itse mechaa. Koska armeijalla oli kaikkien parhaimmat, kehittyneimmät ja uusimmat mechat, oli tietysti se paras vaihtoehto. Armeija kuitenkin vaati tietyn tasoista fyysistä kuntoa, joten oman henkilökohtaisen palvelijansa ja personal trainerinsa avulla William saatiin puolessa vuodessa siihen kuntoon, että jaksaisi armeijassa edes kantaa vaadittavaa taisteluvarustusta. Isän "tukien" ansiosta William laitettiin suoraan kadettikouluun, jossa Williamin piti päästä toteuttamaan unelmansa ja tämän jälkeen saada komento johonkin tylsään kaukaiseen testilaitokseen, mahdollisimman kauas taistelukentistä. Isän toiveena tietysti saada tämän jälkeen poikansa unohtamaan typerä unelma ja kouluttaa hänestä jatkaja yrityksensä johtoon.

Johtuen kuitenkin kadettikoulussa tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa sai surmansa useampi oppilas, kouluttaja ja huoltohenkilökunnan jäsen, sekä monia kymmeniä loukkaantui, William siirrettiin koomassa armeijan pääsairaalaan Dallasiin, jossa hän on isänsä maksamassa yksityishuoneessa saamassa parasta lääkitystä mitä rahalla on mahdollista saada. Todellisuudessa sairaalassa on joku onnettomuudessa loukkaantunut, jota pidetään tarkoituksella koomatilassa ja William on taas siirretty Omahaan armeijan salaiseen testilaboratoorioon, jota ei ole virallisesti olemassa.

Williamin salaiset kansiot

Skillit:
William: Recharge
Zed: Berserk
Dude: Dive (tai ehkä Dodge, jos saisi)
Hiro: Aim (parempi olisi Combat Master tai mikä tahansa muu Combat skilleistä)

Takaisin pääsivulle