GundamS:Valipala

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Välipäiväfoorumi

Säännöt

Tarkoituksena on käydä keskusteluja NPC-hahmojen kanssa eli tehdä ehdotuksia mekaanikoille, tutustua aluksen henkilökuntaan tai vaikka pelata biljardia. Mitään fyysista interaktiota ei voi suoraan foorumilla aloittaa vain sanomalla niin vaan tälläinen toiminta etenee ehdotuksen kautta( esim. Zed: Haluaisin lyödä Kurttia putkella päähän. PJ: Ei näy miestä, hakkaa vaikka käytävällä olevaa roskista. ). Periaate kumminkin ettei tuhota peliä forumin avulla :P Itse tekstit on tarkoitus korjoittaa otsikon "Mitä sitten tapahtui alle fiksusti rivivälejä käyttäen

Mitä sitten tapahtui


Lieutenants log, Cosmic Era 2114 21.5
Kapakkajupakan jälkeen Exhumer suunta kohta Saksan länsirajaa vältellen lähinnä kaikkea millä on silmät. Kapteenin suhteet lukuisiin salakuljettajiin ja rikollisjärjestöihin alueella helpottavat huomaamattomana liikkumista ja odotettavissa on, että viiden vuorokauden sisään pääsemme tarpeeksi lähelle oletettua vihollisen tutkimuslaboratoriota.

Lieutenants log, Cosmic Era 2114 26.5
Salakuljettajiin ei ollutakaan luottamista ja jouduimme väijytettäväksi, Kid loukkaantui mutta pienien vaikeuksien kautta hänet kuitenkin saatiin kuntoon. Taistelu ei mennyt niin hyvin kuin olisi, mutta saimmepahan varaosia ja informaatiota pienen vaivan jälkeen. Minua on alkanut epäilyttää tanskalaiset luutnantit laivalla, koska heitä ei näy missään eivätkä he tee mitään. Ilmoitin epäilyistäni kapteenille, mutta tämä ei juurikaan aiheesta välittänyt. Aloittaisin omat tutkimukseni aiheesta mutta en tiedä mistä lähtisin liikkelle. Myös vänrikki Longstreet on ruvennut huolestuttamaan minua sillä hän tuntuu yhä kaukaisemmalta, olisiko hänellä jokin linkki näihin luutnantteihin. Huomenna jos millään muistan niin kysyn kyllä joltakulta jotain.

Lieutenants log, Cosmic Era 2114 3.6
Tehtävä tutkimuskeskukseen onnistui juuri ja juuri. Tultuani ulos laitoksesta ja nähdessäni molemmat kuljetusmechat romuna alkoi hetken olla jo jännittävä olo. Tehtävä kumminkin onnistui ja kapteenin mukaan saimme tarpeeksi romurautaa ylläpitämään loputkin taistelumme. Palattuamme tehtävältä huomasin yhden kuljettajista olevatn täysin hermorauniona, tuntia myöhemmin sama kaveri kuitenkin polttelee mentol tupakkaa ja juttelee vaahtosammuttimelle. Pakko myöntää että olen huolissani tyypin mielenterveydestä. Yleinen tunnelma laivalla on parantunut jo reilusti, mutta joudun vieläkin suhtautumaan varauksella kaikkiin laivamme mechapilotteihin. Illalla kuljettuani aluksen sellien kautta jäin hetkeksi juttelemaan kiinnijääneen agenttimme kanssa. Mies vaikuttaa puhuvan totta ja on antanut tähän mennessä pelkästään luotettavaa tietoa, lisäksi hänellä on ainakin uskottavan tuntuinen viha federaariota ja omaa työtään kohtaan. Helvetti, tässä vaiheessa luottaisin jopa tähän mieheen enemmän kuin pilotteihimme, mutta en ole vielä uskaltanut ottaa aihetta esille kapteenin edessä. Someday..

Dexterin raapustukset, 3.6
Pitkän päivän ja taistelun päätteeksi minulle toimitetaan jokin "uutta" ja "hienoa" teknologiaa hyödyntävä AI. Heitin ko. pöntön nurkkaan ja jatkoin töitä mielenkiintoisempien projektien parissa. Illan edetessä sain kumminkin Parkerilta pyynnön että tutkisin laatikkoa, joten päätin kaivaa sen esille nurkasta kaiken rojun alta minne sen hylkäsin (en tiedä miten se rojumäärä ehtii kasvaa niin valtavaksi vain muutamassa tunnissa). Boksi näytti yhä tylsältä ja tavalliselta joten päätin korkata illan kolmannen konjakkipullon. Pullon puolivälissä huomasin AI:n sittenkin toimivan jollain aivan muulla kuin perinteisellä xg776-piirisarjastolla, mielenkiintoni heräsi. Herännyt mielenkiintoni vaati kahvia joten jäin pohdiskelemaan tätä uutta arkkitehtuuria matkallani kahvihuoneeseen. Matka oli pitkä, sillä joku kulahtaneen näköinen hippi pyöri käytävällä vastaani. Yritin välttää tätä olentoa kaikin tavoin ja jouduin hukkaamaan aivan liikaa aikaa tähänkin prosessiin. Vihdoin sain kahvini ja löysin tieni takaisin projektin pariin. Muistaessani että minun piti tutkia sitä AI:ta eikä uutta projektiani siirryin takaisin työhuoneeseeni ja kytkin ensimmäistä kertaa AI-laatikkoon virtaa. Puoli pulloa konjakkia myöhemmin olin saanut sen keskustelemaan, vaikutti ihan älykkäältä kaverilta ja hetken päästä pystyimme jo perustamaan metakeskustelun AI:n omasta arkkitehtuurista. Myöhemmin illalla seuraamme liittyi Kurt, yksi aluksen piloteista. Ainoa mies Parkerin lisäksi laivalla joka ei suoraan aiheuttanut päänsärkyä, korkkasimme viskipullon ja hetken kulutta esittelin Kurtille FORCE:n (AI nimesi itsensä FORCE:ksi hetken mielijohteesta kun keskustelimme PLANTin ja Federaation sotatilanteesta aiemmin). Kurt ei juurikaan välittänyt FORCE:sta aluksi, mutta viskipullon ja pitkällisen sotatriviatietokisan jälkeen hänkin alkoi uskoa FORCE:een. Mielenkiintoni tehdä mitään hyödyllistä tästä AI:sta oli täysi nolla, mutta Parker oli sitä pyytänyt hyödyntämään kuitenkin, mieluusti sotilaallisessa mielessä. Heräsin aamulla ja lähdin hakemaan kahvia. Päätäni ei juurikaan särkenyt normaalia enempää ja konjakkiakin oli vielä varastossa, elämä siis hymyili. Viime ilta oli päättynyt jossain vaiheessa johonkin rakenteluun, mutta parhaimman inspiraation ja humalatilan yhdistelmä saa minut unohtelemaan. En jaksanut välittää siitä mitä eilen oli saattanut käydä sillä eivät minun iltaprojektini ennenkään ole saaneet huonoa palautetta. Palaute ei muuten kiinnosta, mutta Parkerille olen velkaa enkä tahtoisi häntä lähteä haastamaan. AI oli kadonnut pöydältäni Kurtkin oli jossain nukkumassa. Ehkä törmään jompaan kumpaan vielä tämän päivän aikana, mutta en jaksa välittää ennenkuin olen saanut kahvini ja konjakkini. Tänään olin suunnitellut rakentavani Blitzerin rungon kuntoon ja potkaisevani koiraa, saa nähdä jaksanko nousta tästä enää kun löysin projektikolmoseni.

Takaisin pääsivulle