GundamS:Michael

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Michael Hayato Longstreet

Lyhyesti

Isä on korkealla armeijassa, äiti on nadeshiko.

Suvussa on isän puolella aiemminkin japanilaista verta, joku esivanhempi oli päsmäröimässä japaniassa 2. maailmansodan jälkeen. Sitä ennenkin löytyy sotilaita suvussa konfederaation kenraaliin asti (ainakin).

Ensimmäinen etunimi on suvussa useammalla ollut, nyt isoäidin ehdottama ja isän hyväksymä, ja viittaus arkkienkeli Michaeliin. Toinen etunimi, Hayato ( 隼人 ) on äidin valitsema (tarkoittaa käytännössä haukkaa).

Historia

Elämä on ollut armeijakakrun elämää, eli isän asemapaikka vaihtuu parin vuoden välein ja sitten muu perhe muuttaa mukana. Jo pienestä pitäen oppinut tutustumaan nopeasti muihin lapsiin, mutta huono muodostamaan syvempiä suhteita. Pelannut pienestä pitäen baseball:ia, tosin teini-ikään tultuaan vähän vähemmän; yleensä käyttänyt sitä tapana tutustua muihin ja muodostaa tiimi niiden lapsien kanssa, jotka vaikuttavat mukavilta.

Isä on ollut koko elämän ajan erittäin vaativa, ja paras kehu jonka Michael on koskaan saanut on ollut ei-negatiivinen murahdus. Yleensä on tullut kritiikkiä, joskus piiskaakin. Isän käyttäytymisestä on jo totuttu siihen, että joku saattaa huutaa päin naamaa, ja se on epämukavaa, mutta tilanne on silloin vielä ratkaistavissa. Hiljainen, matala puhe on sen sijaan pelottavaa. Isällä on tietysti nimi, mutta Michael ei käytännössä pysty sitä sanomaan, vaan isä on "Sir". Suhde äitiin ristiriitainen. Äiti on pari kertaa käskenyt isää lopettamaan piiskaamisen, ja kerran puuttunut isän hiljaiseen valitukseen (joskin sen jälkeen vanhempien välit olivat tulehtuneet monta viikkoa), josta Michael on sinänsä kiitollinen. Toisaalta, teini-iän tullessa Michael on ruvennut tajuamaan, että muiden lasten äidit olisivat tulleet aika paljon enemmän ja aiemmin väliin jos heidän miehensä olisi käyttätynyt noin, ja tämän takia hän ei ole varma, että välittääkö äiti hänestä kuinka paljon. Jonkun verran, kyllä, mutta...? Veljiä tai siskoja Michaelilla ei ole.

Kyvyt

Isältä on tullut kohtuullisesta oppia taktiikasta ja sota-asioista; niistä kertoessaan isä ei ollut laittamassa kuntoilemaan tai muuten huutamassa. (Isä ei olettanut, että lapsi niistä asioista suuresti muistaisi eikä siksi vaatinut kovin paljoa.) Myös hyvä saamaan muut toimimaan tiiminä.

Erikoiskykynä on aivan yli-inhimillinen sitkeys, eli Michaelia ei vaan saa pysymään maassa -- tosin yhdellä ehdolla: tämä toimii vain silloin kuin Michael kokee, että hänen tulee auttaa ryhmäänsä tai puolustaa sitä. Mikäli hän on yksin, Michael tipahtaa yhtä nopeasti kuin kuka tahansa.

Skillit: Sprint

Pääsivu