Gehennan sattuessa: Giacinta

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Giacinta Strattano da Firenze

Kalpea, kuten vampyyreillä on tapana, mustahiuksinen, ja pukeutuu tyypillisesti mustaan, uusromanttista tyyliä edustavaan mekoon. Vanhaksi vampyyriksi sangen elävännäköinen, ainakin ollessaan pois torporista

Statit

Physical -1, *Social +3, Mental =0, Humanity -1

Blood: 4/7+0/4

Pull

  • High Society: 1

Edge: Terence: Haluaa tietää kummalle puolelle torejen sisällissotaa asettuu. Terence: Terencellä on liian monta rautaa tulessa.

Path of humanity: 3 (-1) Turmoil of Spirit

Movet

Toreador weakness

Caine's curse upon Arikel: When exposed to unexpected beauty, you must stand your ground or become enraptured until something stirs you from your reverie. The beast doesn't stir on a 7-9 result though.

Disciplinet

Auspex

Heightened Senses:

Spirit's touch:

Telepathy:

Celerity

Uncanny quickness

Speed

Presence

Attraction:

Impact:

Dread Gaze:

Entrancment:

Majesty:

Summon:

Backgroundit

  • Domain
  • Status

Sankarillinen tapahtuma

Ajoi aviomiehensä osaksi Pazzien salaliittoa de'Medicejä vastaan, mutta paavi Sixtus IV:n antaessa vain passiivisen hyväksyntänsä, alkoi valmistautua salaliiton epäonnistumiseen. Vaivihkaa, ja kaikessa hiljaisuudessa, useiden välikäsien kautta, alkoi levittää huhuja, ja jopa teettää muutaman balladin, aviomiehestään raakana ja väkivaltaisena miehenä joka kohteli vaimoaan miten huvitti. Tämä pesäero tulikin lopulta tarpeen kun salaliitto epäonnistui, ja ajalle tyypilliset korjaavat toimenpiteet aloitettiin. Giacintan onneksi hänen miehensä oli kuollut jo salaliiton levottomuuksissa, joten Giacinta yksinkertaisesti valitsi itselleen uuden miehen, vanhemman leskimiehen voittaneelta puolelta, ja hurmasi tämän yhdistelmällä omaa kauneuttaan, ja klassisen murhenäytelmän tehokeinoa. Uudella puolellaan hänestä tuli yksi Lorenzo de'Medicin innokaimpia tukijoita, ja Firenzen tärkeimpiä mesenaatteja. Valitettavasti Giacinta ei arvannut että hän naisi myös sukuun jonka todellinen takapiru oli vamppyyri.


Tilanne ennen torporia

Giacintan vaipuessa torporiin edellisen kerran, hän oli kaupungin Toreadorin musta kuningatar, joka piti klaaniaan samettikäsineeseen verhotussa rautanyrkissä, ja jonka hovi oli kaupungin todellinen Elysium. Giacintan alaisuudessa Toreador olivat verrattain yhtenäinen klaani, joka piti huolen itsestään.

Tärkeitä NPC:itä

  • Alessandro: 8. sukupolven Toreador, ja Giacintan luoja, jonka tämä diablerisoi.
  • Adolfo: Espanjalainen miekkamestari, ja Alessandron toinen vesa. Giacintan kanssasalaliittolainen.
  • Jaques de Renaud: Ranskalainen kreivi, ja Alessandron kolmas vesa. Sai syyt niskoilleen Alessandron kuolemasta, ja oletetaan surmatuksi peräänsä kutsutussa verijahdissa.
  • Elizabeth Thatchbury: Englantilainen maalari, ja Alessandron neljäs vesa. Jättäytyi sivuun salaliitosta Alessandroa vastaan, mutta joutui juomaan kolmen salaliittolaisen verta. Katosi Alessandron Lopullisen Kuoleman jälkeen.
  • Adriana Sipowicz: Alessandron viimeinen vesa, ja esiluoja yli puolelle kaupungin Toreadoreista. Giacintan kanssasalaliittolainen.
  • Alanna Baker: Giacintan ainoa vesa, jonka tämä syleili hieman ennen Alessandron pettämistä.
  • Wilona Evans: Adrianan jälkeläinen, Giacintan sidekick.