GOA:Main

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Game of Ages – Pääsivu

Olet saapunut pällistelemään Game of Ages -pääsivulle. Kyseessä on low fantasy -tyyppinen maailmankaikkeus enemmän tai vähemmän syklisellä ajalla, jumaluuksilla, julmuuksilla, kylmällä ja niin edespäin.
Game of Ages on nimensä mukaisesti jakautunut aikakausiin, kolme eri aikakautta lähtökohtaisesti. Yksikään aikakausi ei suoraa seuraa toista, vaan pikemminkin ne sijaitsevat eri kohdilla samaa kehää tai ovat mahdollisesti rinnakkain samalla suoralla. Maailma, ihmiset, jumalat ja pelin muoto muuttuu aikakaudesta riippuen.

Aikakaudet

Pääasiallisia aikakausia on kolme. Nämä ovat Legendojen, Sankarien ja Ihmisten aikakaudet.

Legendojen aikakaudella maailma on täynnä sekä synkkää pimeyttä että kirkasta valoa. Ihmiset ovat suuria ja vahvoja, totuus ja valhe toistensa vastakohtia, musta ja valkoinen ovat ainoat tavat valita. Jumalat vaeltavat kuolevaisten keskuudessa omaksi huvikseen ja ihmisiä auttaakseen tai kiusatakseen.

Sankarien aikakaudella ihmiset ovat heikompia, kukaan ei ole yksioikoisen hyvä tai paha, valinnat ovat vaikeita ja ennalta-arvaamattomia. Hyvyys ja pahuus taistelevat niin ihmisten kuin jumalten keskellä, mutta se ei ole hallitseva osa elämää. Jumalat vaeltavat omilla alueillaan, eivätkä fyysisesti sekaannu ihmisten tekemisiin.

Ihmisten aikakaudella jumalat eivät näy eivätkä kuulu. He lähettävät vaikeasti tulkittavia merkkejä tahdostaan, jos jotain tahtovat ihmisille kommunikoida. Ei ole enää hyvää eikä pahaa, jokainen ajaa omaa etuaan, suuntaan tai toiseen, objektiivisuus on mennyttä.