FuksiHauntedHouse

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmot

"Arton hahmo"

Kehittelin tossa ajatusta nuoresta n. 11 vuotiaasta pojasta, joka on ylpeä päästyään juuri sepän kisälliksi. Seppä on tällä hetkellä muualla asioilla vanhemman kisällin kanssa, joten [pojalle] on jäänyt aikaa leikkiä kavereidensa kanssa. Hänelle on tärkeää näyttää olevansa jo iso poika, joten hän on "rohkea muiden edessä", mutta valitettavasti myös "yllytyshullu". Lisäksi hän on aina ollut tarkkaavainen ja huolellinen joten hänellä on hyvä havainnointikyky, paremman sanan puutteessa.

Hahmonsa voi joko:

  • Erkki Esimerkki
    • Laittaa nimen ekalle tasolle ja sitten kuvata tässä toisella tasolla.
  • Tehdä sille oman sivun.

Tilanne

Olette köyhiä lapsia (n. 5-12 vuotta) keskiaikaisessa kaupungissa. Taikuutta on olemassa, mutta kukaan teistä ei ole päässyt näkemään sellaista kovin läheltä. Joku ryhmästänne on löytänyt hylätyn vanhan linnakkeen piilosta uudempien kaupunkikartanoiden välistä, ja olette päättäneet lähteä tutkimaan sitä.
Teemoina ovat lapsenomaisuus, sadut sekä niiden ja arjen kontrasti, pienet seikkailut ja tutkimusretket, ja osalla varmaan myös lapsuudesta siirtyminen aikuisuuteen. Systeemi on hyvin kevyt; hahmoilla on kaksi numero-ominaisuutta, Voima ja Ketteryys, sekä kuvaavia ominaisuuksia, perusoletuksena 2 "positiivista" ja 1 "negatiivinen". Enemmän saa olla jos keksii tai kokee tarpeelliseksi, kunhan suurin piirtein samassa suhteessa; noiden on vaan tarkoitus kuvata hahmojen vahvuuksia ja heikkouksia.

Tapahtunutta

(Pelaajat, lisäilkää vapaasti tänne.)


Main Page