Faerlar Eveningfall

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Syntymä

Tarkkaa tietoa syntymästä ei ole. Faerlar löytyi haltiakaravaanista, jonka kimppuun olivat örkit hyökänneet. Hänen äitinsä oli piilottanut Faerlarin niin hyvin, etteivät örkit olleet häntä havainneet. Ryhmä haltioita törmäsi tähän ja kuuli jonkun itkevän. Ryhmän loitsija havaitsi vauvassa jotain ihmeellistä ja luuli, että vauvastakin tulisi mahtava velho tai loitsija. Niinpä hän päätti ottaa vauvan ottolapsekseen.

Nuoruus

Maagi huomasi pian, ettei Faerlarista kumpua magia samalla lailla kuin muista loitsijoista. Niinpä hän ilmoitti Faerlarin Evermeetin velhokouluun. Faerlar ei siellä pärjännyt, sillä hän oli liian vilkas eikä suostunut pysymään paikallaan. Tässä vaiheessa huomattiin, miten Faerlar kasvoi nopeammin kuin kaverinsa. Hänet sitten siirrettiin "isänsä" Rhistelin pyynnöstä Evermeetin taistelukouluun. Faerlarille kyllä lihakset kasvoivat nopeasti, mutta taistelijaa hänestä ei saanut. Hän oli liian vilkas myös sinnekkin. Hänen kuitenkin annettiin "opiskella" siellä loppuun asti, mutta ei hänestä paras tullut.


Aikuisikä

Rhistel oli edelleen varma, että jotain outoa Faerlarista kumpuaa. Faerlar oppikin käyttämään aivojensa kapasiteettiä monien kokeiden jälkeen vaikkakaan ei kovin hyvin. Rhistel pettyi itseensä, oliko hän epäonnistunut? Faerlar lähti itkien Evermeetistä, ettei Rhistel enää olisi masentunut. Lähti kiertelemään pitkin metsiä ja huomasi, että eivät ne tunnit taistelukoulussa olleet turhia.


Nykyhetki

Nykyäänkin Faerlar karttaa Evermeetin kaupunkia, kun ei uskalla tavata isäänsä. Samalla kuitenkin toivoisi tapaavaansa isänsä. Faerlar on kuitenkin huomannut, että hän ei ole kuuhaltia ja tietää historiansa. Haluaisi löytää "menneisyytensä". Kuitenkin pitää Rhisteliä isänään.

Persoona

Erittäin äkkipikainen persoona. Suuttuu välillä ihan turhasta. Nuoruuden vilkkaus on säilynyt ennallaan. Hän pitää heikompien auttamisesta. Ei jaksanut pienenä lueskella lakeja, mutta elää mentaliteetillä: "Muita ei saa satuttaa".


Rikkinäinen peruna Joni Karvonen