Etelän Lohikäärmeet:Nellens Tarasi:Yksityiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Todellisuus:

Tarasi on siis Resplendent Destiny Etäisyydeltä Saapuvalle, Saturnuksen valitulle. Etäisyydeltä Saapuva on melko nuori tähtinen, ylevöittynyt kolmisenkymmentä vuotta sitten, ja asenteeltaan varovainen, hiukan utelias, ja melko rento. Poliittiselta suuntautumiseltaan tällä hetkellä Kultafaktiota, mutta hyvin reunalla, ja on kerännyt yhteyksiä neutraaleihin viime vuosina. Opettaja oli myös Kulta-faktiota, mutta noin viisi vuotta itsenäistymisen jälkeen Etäisyydeltä Saapuva rupesi hiukan irtautumaan heistä ja on Aurinkoisten paluun jälkeen selkeämmin ottanut asenteen "Ei luoteta niihin, mutta ei myöskään alisteta tai tapeta, jos taistelevat Luomakunnan vihollisia vastaan."
Mieluummin antaisi vain kaikkien Ylevöitettyjen etsiä omat projektinsa, mutta hyväksyy, että itsellä on Tähtisenä tietty vastuu Yu-Shanille. Tulee melko hyvin toimeen lohikäärmeveristen kanssa ja on yrittänyt valita tehtäviä, joissa pääsee auttamaan heitä ilman että joutuu liikaa manipuloimaan.
Oli aiemmin Ledaal Kebok Inaran opettaja, silloinkin Kukoistavan Kohtalon (Erilaisilta näyttävien kulkujen seuraaja) alla, mutta avoimemmin Tähtisenä. Mahdollisesti saattanut olla etäisyydeltä edistämässä erään tuliaspektin selviämistä taistelusta rakshaa vastaan, tai pelastamassa jostain ääliömäisestä taistelusta. Ei tiedä, miksi on nykyisellä tehtävällä, mutta kehittelee eri teorioita sitä mukaa kun tulee lisää tietoja.

Oikealta ulkonäöltään lyhyet tummanvioletit hiukset, vaaleanvioletit silmät, terävänpuoleinen nenä, ehkä aavistuksen liian laihan oloinen. Anima on lähellä olevista esineistä tai maasta purkautuvia hidasliikkeisiä valopalloja (tietenkin violetteja mutta sävy riippuu mistä lähtenyt), jotka osuvat itseen ja katoavat.

Kohtuullinen loitsija, käyttänyt Disguise of the New Face:a itseensä (s.43, White & Black Treatise). Koska tämänhetkinen valehenkilöllisyys ei osaa loitsia, ei ole speksattu muita loitsuja (ja haluan muutenkin jättää sen valokeilan emmin hahmolle, joten ei osanne Taivaista kehää). Osannee oikeasti myös Throne Shadow Styleä (s.138, Errata-DotFA), mutta se toiminee paremmin Secret:inä kuin taitona... Pelaajan suunnitelmana muutenkin kerätä expaa talteen ja hankkia juttuja kun suuri paljastus tulee ilmi.

Pääsivu