Empire

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Empire on jaettu 12 eri lääniin, jota jokaista johtaa elector count. Nämä valitaan äänestyksellä 6 vuoden välein. Koko imperiumia kuitenkin johtaa keisari, joka asuu Altdorfissa. Elector counttien tehtävä on hoitaa että kaikki menee kuten pitää ja ovat keisarin neuvonantajia. Keisarilla kuitenkin on yksinvalta.

Mootland on puolituisten autonominen lääni. Kuitenkin jos keisari sanoo jotain, he toteuttavat sen. Puolituisilla ei ole omaa armeijaa ja sodan syttyessä he hoitavat huollon kuntoon. Heiltä kuitenkin löytyy militia, joka pitää järjestystä yllä.

Vaikka Sylvania ei enää kuulukkaan Empireen, asuu siellä silti paljon ihmisiä, jotka osoittavat keisarille uskollisuutta. Elävät yrittävät pitää Sylvanian epäkuolleet vain kuolleina. Perinteisiin kuuluu mm. että kuolleet haudataan naama alaspäin, että se ei nouse zombiena vahingossakaan.

Pohjoisessa on Kislev, Empiren pohjoisin alue. Se kuuluu Empireen, mutta sitä hallitsee tsaariina Katarin. Tämä siksi koska se on lähinnä kaaosta, joten siellä tarvitaan koko ajan vahvaa johtajaa.

Etelässä on Bretonnia, toinen ihmisvaltio. Brettonnialaiset ovat ritarillisempaa kansaa, kuin Empire, eikä siellä ole yhtä vahvaa uskonnolista kulttia.

Muihin rotuihin Empiressä suhtaudutaan hyväksyvästi. Haltiat ja kääpiöt ovat tehneet niin paljon kauppaa ihmisten kanssa (ja sotinut kaaosta vastaan), että heistä on yleensä vain hyvää sanottavaa.

Takaisin