EVERP:Doza

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Henkilötiedot

Doza

Nimi: Dosales Julake "Doza"
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Brutor
Kansalaisuus: Gallente
Syntymäaika: 15.1. 84 EST (28)
Syntymäpaikka: (Minmatar-avaruudessa)
Siviilisääty: Naimaton

Ulkonäkö

Doza on voimakasrakenteinen ja hieman keskiverto brutor-naista pidempi. Dozan harrastukset näkyvät hänen kehossaan. Dozan silmien katse on aktiivinen, tutkiva ja yleensä intensiivinen.

Dozan hiukset ovat olkapäille ulottuvat rastat, jotka tosin yleensä ovat takana kiinni narulla.

Doza pukeutuu töihinsä kuluneihin haalareihin. Vapaa-ajalla esmes farkkuihin ja paitaan. Salille rennot kankaiset pitkät salihousut ja t-paita. Joskus vapaalla voi meikata, lähinnä silmiään varjostaen. Jos mukana tarvitsee kuljettaa paljon asioita, voi käyttää reppua tai putkikassia.

Doza kulkee lenkkareissa, ei korkkareissa.

Luonne ja käyttäytyminen

Doza on rento, suora ja rehellinen. Doza puhuu asiat suoraan, eikä jää empimään turhia. Doza on hyvin "äijämäinen" nainen, mutta hänellä kuitenkin todellakin on oma naisellinen puolensa.

Doza on perus-sosiaalinen seurassa jossa viihtyy, mutta täysin itsepäinen tuppisuu seurassa jossa ei viihdy (ja tilanteen sen salliessa myös pyrkii tällaisista pois).

Hyvässä seurassa mukavassa illanvietossa rauhallisessa ympäristössä esille voi tulla hieman herkempääkin ja filosofisempaakin puolta. Dozan suuret henkilökohtaiset kysymykset ovat luonteeltaan eksistentiaalisia.

Joskus voi töissään hieman laiskotella. Voi koettaa antaa arviota hieman yläkanttiin jostain hommasta jos ei satu huvittamaan. Tekee kuitenkin töitään ahkerammin kuin keskiverto kaupungin duunari.

Dozan työpiste (konepaja/verstas-tyyppinen) näyttää varsinkin epäjärjestykselle kriittiseen silmään lähinnä työkalujen ja materiaalien sekamelskalta. Doza kuitenkin vaikuttaa löytävän asiat niitä etsimättä.. eikä todellakaan pidä siitä, jos joku menee "sotkemaan" hänen työpistettään.

Doza ei selkeästikään pahemmin perusta Amarreista ja pyrkii olemaan olematta missään tekemisissä niiden kanssa.

Doza pitää suorista, rehellisistä ja rennoista ihmisistä (vieläpä tässä järjestyksessä).

Dozan mielestä vapaailtaa voi viettää hyvin vaikkapa kaveriporukalla baarissa, olutta ottaen ja bilistä pelaillen.

Doza ei pahemmin puhu menneisyydestään, taustoistaan, perheestään.. tai oikeastaan mistään siihen liittyvästä. Voi vastailla (lyhyesti) kysymyksiin.

Harrastukset

Doza pitää itsensä kunnossa joka-aamuisella kuntopiirillä ja tilojen sen salliessa juoksemalla. Doza toi alukseen mukanaan nyrkkeilysäkin, jota suht tasaiseen tahtiin käy hakkaamassa. Säkki toimii myös terapiavälineenä asioiden liikaa pänniessä.

Doza harrastaa myös musiikkia. Doza soittaa huuliharppua ja joskus bassoa tai kitaraa blues-bändissä Yön Vaeltajat. Myös muut bändin jäsenet toimivat eri laivojen avaruusalusten miehistöissä.

Taidot

Doza osaa pitää GSS Tähtisillan lentämässä, kunhan varaosien virta ei ehdy.

Jos joskus sattuu näkemään Dozan keskittyneenä purkamassa raivoaan nyrkkeilysäkkiinsä, osaava silmä voi nähdä että Doza varmaan osaa jonkin verran nyrkkeillä.

Historia

Doza syntyi Minmatar-avaruudessa, mutta viisivuotiaana sai Gallente-kansalaisuuden vanhempiensa kautta, jotka muuttivat Gallente-siirtolaisiksi eräälle Pochelympen viidakkoplaneetalle.

Doza mainitsi kolme laivaa joissa on ollut töissä tullessaan Tähtisillalle töihin, ei tosin näyttänyt mitään papereita niistä.

Omaisuus

Toimeentulotaso on sellainen mikä nyt minmatar-avaruusaluksen mekaanikolla on. Ei siis mikään järin hyvä. Tärkeää omaisuutta lienee lähinnä levykokoelma, säkki ja huuliharppu (ei omista kitaraa eikä bassoa).

Muuta

Jos haluat tietää jostain lisää niin kysy pelaajalta tai pelinjohtajalta. Elän palvellakseni.


Dozan salaiset

Kampanjan pääsivulle