ELF:otteluhistoria

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Pre-season
Teron Sirkus 1-1, 1-6, leppoisasti alkoi.Kaapija kuoli ja Viljamille kenkää.
Ernon taikurit 1-1 0-3. Eipä vieläkään oikeen suju.
Green Popper 5-1 2-1. Hienoa expausta. Tommille agia, Jannefille strenaa!
Cosplay Combo 1-0 1-6. Takaisin maanpinnalle.Värvättiin MV.

Season13
Gloryseekers 5-1 2-0. Kun Excaliburissa on hauskaa, sitä todella on! Ernolle agia!
TKPJ 2-0 5-2. Kun tilanne sitä vaati, kerholaiset pelaavat rumasti. MV:lle muuvia!
SBSM 1-1 2-2. Siniviivaefekti: Molemmilla niin hurja maalinteko kyky, että molemmat pelasivat todella varovasti. Etenkin me.
Popper 4-0 3-4. 14 vuoroa suvereenia dominointia ei riitä. MV otti nigglin, Otto otti av-vamman. Tero oli todellinen diiva ja söi kaikki rerollit mitä kokista jäljelle jäi. Hieno skilliheitto ja valmentaja katsoo mokomaa läpi sormien.
Cirque 2-1 0-5. Excaliburilaisia ei montaa tarvita sirkuspellejen lyömiseen. Tero, Erno, Tommi ja Jannef keskenään riittää melkein mihin vaan.
Playoff vs Fruit 4-0 5-5. Tällä tähtisikermällä voitot vain kasaantuvat.

Season14
Idän Ihmeet 6-0 0-5 +FF +60k. Murskavoitto ei erityisesti hymyilytä, vaikka ainoan uran lopettavan vamman saikin jo valmiiksi vammainen Jappe.
PPG 2-3 2-5 -FF +60k. Jännä matsi lipsahti lopulta tappioksi.
Infectious Agents 3-1 1-7 +FF. +60k. Hienosti alkanut matsi alkoi loppupuolella masentaa kun Agentit käänsivät Nurgleturbon päälle: Pari kuolemaa ja armoton vääntö pelin voitosta... mutta taas tähtisikermä vei pidemmän korren. Päivän sankari oli Jaaman sinetöimällä voiton upealla pallonriistolla: Alivoima blitzi rotteriin -> pushback -> reroll -> kaato -> kassu -> kuolema -> palloylös taklezonesta -> dodge irti -> go for it lumimyrskyssä -> maali -> voitto.
Fruit 4-1 2-6 =FF +60K. Matsi oli tiukempi kuin mitä numerot kertoo, muttei paljon. Riku teki hattutempun ja JanneF-Erno-Tommi (JET!) olivat liekeissä kuten aina.
PPF 1-2 2-5 -FF +20k. Kesken hyvin alkanutta peliä iski Teron karmea karma.