EFEX:Akima

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ulkonäkö

Ihmismuodossaan Akima näyttää 19-vuotiaalta naiselta. Hänellä on harmaansiniset silmät, kultaiset pitkät hiukset ja vaalea virheetön iho, joka ei lainkaan kieli hänen savanneilla viettämistään vuosista. Akima on noin 170 cm pitkä. Hän on yleensä pukeutunut kuuhopeasta tehtyyn panssariin, jonka alla hän pitää ohuesta ja kevyestä, siniseksi värjätystä nahasta tehtyä vartalon myötäistä pukua. Ottaessaan pois panssarinsa Akima saattaa pitää sinistä nahka-asuaan pitkien ruskeiden nahkasaappaiden kera, ja pukea asun päälle ohuen valkoisen kultakuvioidun silkkivaatteen. Vaate peittää käsivarret ja vartalon, laskeutuen noin polvien korkeudelle. Vaate on kyljistä avoin ja se on sidottu lantiolta ohuella kultavärjätyllä nyörillä. Akima saattaa myös mahdollisesti pukeutua paksuun valkoiseen silkkitakkiin, punaiseen pitkään hameeseen ja sandaaleihin. (kuva antaa mielikuvan, vaikkakaan Akiman puku ei samurai-puvulta näytäkään.) Akiman ihoa peittävät hopeisina vartalon muotoja myötäilevinä kiehkuroina hopeiset hohtavat tatuoinnit. Hänen vaatetuksensa yleensä peittää niistä suurimman osan, mutta hänen kaulassa, niskassa, poskilla ja kämmenselissä tatuoinnit ovat yleensä nähtävissä. Hänen (yleensä peitetyissä) kyynärvarsissaan tatuoinnit muodostavat tiiviitä kuvioita - erityisesti vasemmassa käsivarressa, jossa kuviot keskittyvät ympyräksi, jonka keskelle Akiman ihoon on osittain uppoutunut läpikuultava sinertävä kivi. Tarkkasilmäiset voivat myöskin huomata, että Akiman niskassa ja selässä kulkee selkärangan molemmin puolin rivi mustia laikkuja.


Muuttuessaan sotamuotoonsa Akima kasvaa pituutta noin 10 cm. Panssari kasvaa muodonmuutoksen mukana, mutta muu vaatetus ja varusteet katoavat aavemaisesti hajaantuen Muualle. Akiman ihosta kasvaa kullankeltaisia kissankarvoja, joissa on mustia gepardin laikkuja. Hänen kasvonsa muuttuvat kissamaisemmiksi ja hänelle kasvaa häntä. Myös hänen kätensä ja jalkansa muuttuvat kissamaisemmiksi ja hänelle kasvaa terävät kynnet. Hänen hiuksensa kasvavat pidemmiksi ja tuuheammiksi, mutta säilyttävät kultaisen värinsä. Kohdissa, joissa ihmismuodossa olivat Akiman hopeatatuoinnit, hopeinen valo tarttuu Akiman karvoitukseen, jolloin hohde näkyy selvästi. (kuva antaa jälleen mielikuvan.)


Akiman henkimuoto on gepardi. Tässä muodossa Akiman hopeatatuoinnit näkyvät samalla tavoin kuin sotamuodossa. Jos Akimalla on kuuhopeinen panssarinsa yllään, se kutistuu tässä muodossa näyttämään pelkältä kaulapannalta, suojaten kuitenkin maagisesti koko kehoa.

Akimahahmo.jpgHahmolomake

Hahmolomake 2

Salaiset sivut PJ:lle


Takaisin kampanjan sivulle