Dungeonbowl

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Dungeonbowl säännöt.

1. Dungeonbowliin saa osallistua kaksi pelaajaa per joukkue. Kaudelle 11 mukaan tulevista joukkueista arvotaan kyseiset pelaajat. Stunty tiimit eivät osallistu.
2. Pelataan Dungeonbowl sääntökirjan setupilla 2.
3. Kentällä on uusia juttuja: arkkuja, teleporttereita ja seiniä. Ovia ei ole, eikä säätä tai kickoff heittoa.
4. Pelaajat tulevat kentälle satunnaisessa järjestyksessä. Pelin alussa arvotaan järjestys.
5. 6 ensimmäistä pelaajaa teleportataan omalle endzonelle pelin ensimmäisellä kierroksella. Loput pelaajat saapuvat paikalle 1 per kierros samalla metodilla.
6. Kierroksella jolla tulee kentälle saa toimia.
7. Pelaajia siirretään siinä järjestyksessä kuin kentälle tultiin, mutta vuor siirtyy eli toisella kieroksella toisena kentälle tullut siirtyy ensimmäisenä jne.
8. Arkkuja on 10. Arkkujen paikat arvotaan pelin alussa. Kahdessa arkussa on pallo, kahdessa pommi, yhdessä Zapp! ansa(kestää 1d6 vuoroa) ja muissa ansa. Jos avaa arkun jossa on pallo, joutuu yrittämään pallonnostoa. Pallo ei voi päätyä ruutuun jossa on arkku. Jos avaa arkun jossa on ansa, kaatuu ja joutuu heittämään panssaria (turnover).
9. Pallonlöytäminen (vaikka ei sitä ylös saisikaan) on 3 xp arvoinen suoritus.
10. Peli päätty kun toinen joukkue tekee maalin.
11. Tasoituksia ei jaeta.
12. Teleporttereita on 6. Ne arvotaan kentälle 1 per laatta. Ne numeroidaan. Kun astuu teleportteriin, siirtyy pelaaja nopalla määritettävään toiseen teleportteriin. Liike päättyy teleporttaamiseen. Jos teleporttaa teleportteriin jossa on jo pelaaja, teleporttaa kyseinen pelaaja heti pois alta. Mikäli pelaaja teleporttaa yli kerran verossa kärsii pelaaja välittömästi injuriheiton.
13. Jos pallo osuu seinään heiton yhteydessä, kimpoaa se siitä satunnaiseen suuntaan (suuntia on 3) 1d6 ruutua. Jos pallo osuu seinään muuten vaan, kimpoaa se vain yhden ruudun.
14 Pelaajaa ei saa työntää seinää päin, jollei kaikki muut lailliset ruudut ole jo varattu. Jos pelaaja työnnetään seinää päin mutta pelaaja ei kaadu, heitetään silti armour heitto. Tällöin ei saa käyttää piling on skilliä.
15. Jokainen paikalle tullut valmentaja saa yhden taikapisteen. Taikapisteen voi käyttää rerollina tai apoteekkarina tai igorina.(apo/igor vain omiin pelaajiin)
16. Expiä matsista saa normaalista. Rahaa ei jaeta. Lisäksi JOKAINEN peliin osallistunut pelaaja saa MVP-maininnan (eli 5 expiä).
17. Jos jotkut pelaajat eivät tule Dungeonbowl matsiin, heitä ei korvata toisilla.
18. Team rerolleja on 0.
19. "Miss next game" tulokset eivät vaikuta Dungeonbowl peliin pääsyyn eikä siellä saatavat vammat vaikuta seuraavn kauteen pääsyyn.
20. Tasoituksia ei jaeta.
21. Dungeonbowl matsia ei voi luovuttaa.
22. Dungeonbowl ottelua ei pelata jollei "tarpeeksi" valmentajia tule livenä paikalle.
23. Voittaneen joukkueen pelaajien korkein expiä tekevä suoritus tuplataan.(Ei mvp)


Dungeon Bowl Tiimit