Da Slugggaz:Kausi3

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Opponent TD Cas $
3.kausi
Boyz from the Hood 1-0 0-4 40K
Golddiggers 1-0 1-4 70K
Norsca Snowbowlers 2-1 4-2 80K
Kallon Murskaajat 3-1 5-1 80K
DES 2-3 5-2 60K


3.Kausi

3.peli, vastassa pohjalaaset
Kolmanteen peliin lähdettiin katsomaan kuinka monta pohjanpoikaa oli jäänyt henkiin kahdesta ensimmäisestä kierroksesta ja suureksi yllätykseksi niitä oli täysi jengi uskaltautunut örkkien kentälle. Ensimmäinen puoliaika menikin sitten siihen kun ihmeteltiin vuorilta kääpiönlihalla palkattua lumipeikkoa ja tämän toilailuja, teimme myös maalin mutta niitä ei meidän pelissä lasketa (ainoa kuulemma laskutaitoinen örkki Gomzer sattui olemaan lepovuorossa tämän pelin). Toiseen puoliaikaan mennessä olikin taktiikka selvä ja pohjalaisten palkkarölliä hakattiin ja potkittiin kunnes se lensi ulos kentältä. Tämä lento tapahtui sen verran ripeästi että pohjalaiset pakotettiin tekemään nopea toisen kierroksen maali ja raukat joutuivat menemään vielä linjaan. Suureksi yllätykseksi yleisö ei ollu ollenkaan mukana tässä meiningissä ja heittelivät molempien puolien pelaajia kivillä. Tästä huolimatta tasaisella vauhdilla ja tuuppimisella "ravasi" örkkijoukkue toisenkin kerran toiselle laidalle ja peli päätettiin lukemiin 2-1. Joukkueemme maskotti Zap Zapper sai loistavasta kannustuslaulustaan kahdeksan kiveä naamaan ja MVP:n.

4.peli, leikitään tonttua kaaoskääpiöiden kanssa
Neljännessä pelissä olikin jo tavoitteet selvät: voitetaan reilusti jotta DES joutuu pelaamaan tai sitten vaan minitappioille ja pelataan pimeitä haltioita vastaan kirvein ja lahjuksin. Alku vaikutti todella huolestuttavalta kun avauksesta tuorein linjurivahvistus raavittiin hengiltä. Kysyessä apoteekkariltamme miten näin pääsi käymään totesi tämä vain: "ei noita heikkoja tuoda ees lasarettiin asti". Peli kumminkin kääntyi parempaan suuntaan neljännellä vuorolla ja kaaostelijat joutuivat tekemään maalin välttääkseen potentiaaliset nyrkit ja saappaat. Loppuvuorot ensimmäistä puoliaikaa menikin mukavasti kun joukkue leikki tonttuja ja teki nopean maalin (niin nopean kuin örkillä voi), tässä samalla jyrättiin myös käpäreitä laatikkoon. Kakkospuoliaika olikin pisteenmetsästystä DES-peliä varten, mutta pari kertaa oli käydä köpelösti kun CDB Keinonen lähti raapimaan panssaria. Hobbarit myös esittelivät bullen kanssa taitojaan haltijoina mutta kyllä sen tietää, että lehmiä ei ole tehty väistelemään. Peli päättyi voittoon, mutta pistetilanne ja verenhimo on sillä tasolla että kyllä DESsiä varten taidetaan vaan jättää pallo pomppimaan takakentälle kun me pompitaan pimeän haltijan päällä.

5.peli, kolmoskauden finaali pimeitä haltioita vastaan
Peli meni lähestulkoon täsmälleen niin kuin oli arveltu. Avauskuvioista näki heti että kumpaakaan tiimiä ei kiinnostanut voitto läheskään niin paljon kuin pelaajien expaaminen ja vastustajien rikkominen. Me rikottiin pelaajia polkemalla niitä kun olivat maassa ja elffit ajelivat meitä huonolla menestyksellä katsomoon. Hyväksi todettu taktiikka olikin kaataa pimeiden haltioiden avainpelaajia niin johan tuli kiire tehdä se maali ettei "oikea" pelaaja saa monosta. Kaikin puolin pakko sanoa että hyvin meni, rahaa tuli, kukaan ei vahngoittunut ja saatiin pystyttää pari hautakiveä pimeille haltioille. Näillä haudoilla näytti olevan aika hiljaista joten tuskin DESsin johtoa edes kiinnosti nämä tappiot. Extramaininta joukkueen maskotille joka yritettiin syöttää röllille, mutta sen sijaan tekikin maalin. Tästä hyvästä otukselle tarjotaan vielä yksi tilaisuus heittää hyvin skillinoppaa ennen kuin se myydään BBQ:lle kastikkeeksi.

Lopullinen sijoitus: Toinen

Takaisin