Bloodlust pirates kausi 7

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

vs Arthurs escapade 0-2 1-2 Ankeastihan se meni. Ei taas tullu mistään mitään, kun saivat blitzin ekalla vuorolla ja peli levis käsiin. Ko boxissa tais olla 9 tyyppiä parhaimmillaan... Vikan kerran linjaan sain just sen 3 pelaajaa \o/

vs Norsca Snowbowlers 1-1 5-5 Noniin, nyt lähti peli toimimaan. Pysyin kasassa ja kävi säkä. Tasotus apotkin autto huomattavasti.

vs NST 2-0 4-0 Jees, nyt toimii ^^ Taas kävi säkää, jannehvi heitti 6 kalloa putkeen, jonka jälkeen yks vuoro ja taas 2 kalloa. Tylyä.

vs EVIL 1-1 9-1 Oho kun tuli kassuja, ei tosin foulaamisesta. Foulaamiseen 3x snake eyes eikä kertaakaan tuomari uskonut selittelyjä. Hassu peli, Rikulla säkää ekalla puoliajalla, mulla toisella.

vs Rammstein HC 2-1 0-2 Hävittiin lyöminen, mutta voitettiin maalit O_o Tais olla haltioilla pari sellasta ei ykköstä feilausta jotka ratkas paljon.

vs FC Rooma 1-3 5-2 Vaikeetahan tän pitikin olla, eikä siitä sitten mitään tullutkaan. Haltia kassu heti alussa ei tehny hyvää.

vs DBH 1-2 3-3 (Muistaakseni) Ei ois pitäny rerollata sitä firmaavan golemin tuuppaustulosta. Noutaja tuli: heti tuli karvaturrit kieli viuhuen ryöstämään pallon.

vs Rammstein HC 0-3 2-1 Haluttiin vaan hakata, eikä sitäkään osattu.