Bloodlust pirates kausi 5

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tästä se lähtee

vs Boyz from the hood: 1-2 0-3 Tuima eka peli. Korteilla melkein 2-1 johtoon ennen puoliaikaa. Epätoivoinen viivytys taktiikka toisella puoliajalla ei riittänyt tasapeliin, kun inju ja KO boxissa yhteensä 10 tyyppiä.

vs Humaanit Humanit 0-1 0-3 Nihk! Melkein tasuri vikalla vuorolla. Noh, pääsin move vammasesta gobbosta eroon ja str heittäny linjamies sai agivamman >.<

vs Real Picea 2-2 3-2 Hip hei, ensimmäinen tasuri. Monessa kohtaa näytti tosi hyvältä että oisin jopa voittanu. Expaa ainakin ropisi, 5 leveliä yhdestä pelistä. Kortit on kivempia kun mercenaryt.

vs Pitkäkorvat 0-3 3-0 Aaaaaaaaaasddddd... Fail. Olis ollu hyvät mahkut voittaakin, mutta sitten kusin 0-3. Nuffle oli alussa mun puolella, mutta nuffle vihaa tyhmiä kikkailevia yksilöitä. Ei siitä sen enempää.

vs Boyz from the hood 0-1 1-5 Eipä se niin hyvin sitten mennyt. En saanu palloa ylös kertaakaan kun sillä olis ollu merkitystä, (3+ heittoja) ja khemrit ei epäonnistunu kertaakaan (5+). Tuli pahasti selkään, tuleepahan tasotusta seuraavaan peliin.

vs The Vanquished Foes of the Metal 2-1 0-1 Wohoo, eka voitto ^^ Sija 15. kaudella, no eipähän ollu vika.