BloodBowlMetalMuinaistietoaEntisistäPeleistä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Season Date Home Team Away Team TDs Cas FF $$$ MVP Notes

pre

2008-10-05

Bloodlust pirates

TVFM

1-1

0-1

+1

70k

Wilhelm Mordansikt

Pre-season

pre

2008-10-05

TVFM

Big Popper Club

1-0

8-2

+1

70k

Viggo Tann

Pre-season, Wilhelm Mordansikt suoritti casualty-hattutempun

5

2008-10-07

TVFM

Da Slugggaz

0-3

1-3

0

60k

Viggo Tann

Rantaruotsiksi örisevät soiden peikot saivat aikaan kanssamme mahtavan keikan. Valitettavasti tällaiselle sähkökanteella varustetulle noitalaumalle emme ilman sähkökitaristia mahtaneet yhtään mitään.

5

2008-10-13

TVFM

Norsca Snowbowlers

1-2

0-4

0

10k

Viggo Tann

Viikinkimetelin miehet saapuivat rinnat rottingilla vailla panssaria keikalle, joka oli täynnä vauhtia jännitystä ja vaarallisia sointuja. Pitkäparta-basistiketjumme hakkasi minkä ehti, mutta näiden pohjoisen miesten iho oli vain liian paksua. Keikan riffit saivat 70-luvun progressiivisia piirteitä kun bändimme rupesi uuden sairaan nopean kitaristimme sävyttämänä pelaamaan palloa. Viggo Tannin koskettavat riimit suoraan manalasta viihdyttivät jälleen yleisöämme, emmekä tällä kertaa tulleetkaan näiden lahtaamiksi!

5

2008-10-15

TVFM

Dead Elf Society

0-4

5-2

0

30k

Olmigoroth

Joukkueemme joutui keskelle huippusuositun teiniemogoottibändin keikkaa ja arvata saattoi kuinka siinä kävi. Katsomon ollessa täynnä alaikäisiä pikkutyttöjä näiden alati puukottavien mustalaisartistien hallitessa pallon suuntaa, päätti bändimme keskittyä siihen mitä se parhaiten osasi - kasarityyliseen takomiseen. Ja taottua tuli, näiden emohaltijoiden näkeminen sai vihdoinkin johtohahmomme, *ttu, bändin keulakuvan Kael'gazin muistaaan miltä tuntuu antaa boksin soida - hyvältä. Tappio maalitilastoissa ei jäänyt kirvelemään laisinkaan kaikin puolin bändimme tähän asti parhaimman keikan jälkeen.

5

2008-11-03

Phyndarine Elites

TVFM

2-0

2-2

0

40k

Jern Svart

Joukkueen syvästä tahdosta huolimatta halata haltioita - eivät nämä suostuneet sitten millään rakkauden lähettiläidemme kohteeksi.

5

2008-11-04

Da Slugggaz

TVFM

2-0

6-0

0

40k

Jern Svart

Rantaruotsalaiset veivät pelin jälleen. Koko joukkue katosi pelin jälkimainingeissa ryyppäämään.

5

2008-11-15

TVFM

Bloodlust pirates

1-2

1-0

0

50k

Skwigelf

Molemmat joukkueet olivat viime viikot viettäneet aikaansa lähinnä baarissa. Soittamisestakaan ei ollut tullut mitään puolikuivan kotimaisen valkoviinin (vain 3g sokeria litrassa!) maistuessa. Matsin katsotaan alkaneen jo edellisenä iltana läheisen satama-alueen Ye'Olde'Hammer pubista, jossa erittäin siistillä blokilla avannut joukkueen kapteeni Kael'Gaz iski jukebox soittimen suutaan epävireisesti soittaneen piraatin kalloon - luonnollisesti parantaakseen vain kapakan musiikin laatua! Tästä seurannut joukkotappelu aiheutti sen että kumpikin osapuoli toi lopulta kentälle vajaamiehityksen. Mercenaryjen ja loner-junioreiden kämmäily koitui lopulta piraattien eduksi hyvin kyseenalaisin metodein. Kausi oli ohi ja Kääpiöyhtyeemme kiittää niitä vähejä faneja jotka eivät juosseet katsomosta hakkaamaan meitä tai pommittaneet meitä jatkuvasti kivillä.

6

2008-11-22

Norsca Snowbowlers

TVFM

1-2

2-4

+1

50k

Wilhelm Mordansikt

Hammerfestissa on kautta aikain pidetty maailman parhaimmat ja raaimmat keikat, eikä bowlia voi pelata paremmassa paikkaa. Norscan kotistadion on TVFM:n käppiöille kuin toinen koti. Kääpiöillä on myös sanonta: Kääpiönahka on kuin terästä - takomalla siitä tulee vahvempaa! Edelliskauden tappioputki oli opettanut yhtä jos toista joukkueellemme ja tähän otteluun kääpiöt ottivat aivan uuden otteen. Ottelun avauksen jälkeen oli aivan selvää että peli oli luonteeltaan hakkaa tai tule hakatuksi. Ensimmäisen puoliajan myllerryksessä kääpiöt pääsivät maalinsuulle. Pahan strategisen virheen vuoksi päävalmentaja kuitenkin käski kuljettaa liian aikaisin pallon maaliin ja kaikenpäälle järjesti tämän jälkeisen puolustuskuvion niin tehottomasti ettei norskan miehille ollut temppu eikä mikään tehdä tasoitusta.

Toinen puoliaika oli todella mielenkiintoinen. Norskan kämmättyä aloituksensa otti kääpiöjoukkue aloitteen käsiinsä ja orastava hyökkäyskuvio vaihtuikin kääpiölle suotuisaksi tappeluksi. Kesken tappelun pahaa aavistamaton norskan pallonkantaja eksyi aivan lähelle rintamalinjaa josta todella äkäinen kääpiöblizerimme Skiwisgaar murtautui irti ja anasti pallon joukkueemme haltuun. Maalikin oli jo lähellä kun norskan urhoolliset soturit lähettivät nopeaan tahtiin pallon takaisin kääpiöpäätyyn. Perään kirmanneet kääpiöt ehtivät kuitenkin häiritsemään norskan maalintekoaikeita siinä määrin että heidän pallonkantajansa kompastu kääpiöpartaan minkä jälkeen aivan vahingossa kääpiösaapas osui hellästi tätä nivusiin. Toisen puoliajan ollessa lähes lopussa nähtiin uskomaton pallon kuljetusoperaatio jossa pitkäpartaamme lopulta onnistui heittämään pallon maalietäisyydellä hädintuskin olleelle toiselle pitkäparralle ja viimeisen kierroksen maali ja sitä myöten liigan ensimmäinen voitto oli realisoitunut todeksi!

edit table