Baldurin portti:Wu Yong

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Wu Yong

 • Titteli: Buran arban Bagatur = Hiekkamyrsky iskujoukon komentaja.
 • Class/Level: Ranger/4


Kuvaus

 • Yleistä: Wu Yong on 28 vuotias tuigan (ihminen). Hän on kotoisin loppumattomilta tasangoilta, Ejan Horo - laaksosta.
 • Ulkonäkö: Wu Yong on aina käytännön syistä leikannut hiuksensa lyhyeksi. Pitkät, ohuiksi palmikoidut viikset ja parta(Mongoli tyyliin) ovat siististi huolitellut. Silmät ovat tumman ruskeat vaikkei niitä tihrustuksen takia yleensä erotakkaan. Leveät ruskettuneet kasvot ovat ankaran sään uurtamat. Ruumiinrakenteeltaan Wu Yong on solakka, 168cm pitkä ja painaa 70kg.
 • Pukeutuminen ja varusteet: Polvien yli ulottuva nahka tunikka jonka on päällystetty vaalean ruskealla kankaalla. Vaalean siniset pussi housut ja pehmeästä nahasta valmistetut saappaat. Päätä koristaa Tuigan heimon suippo kärkinen karvahattu jossa on tarpeeksi pitkät läpät suojaamaan niskaa ja pään sivuja kylmältä viimalta. Vyöllä vasemmalla puolella on Tuiganien sapeli jonka huotra on kauniisti kuvioitu. Joko selässä(jalkautuneena) tai ratsun satulaan kiinnitettynä löytyy lyhyt komposiitti jousi, nuoliviini on vyöllä selän puolella poikittain siten että nuolen sulkapäät osoittavat hieman yläviistoon oikealle(mistä niihin yltää helposti). Kädessään Wu Yong yleensä kantaa lyhyttä keihästä, käyttäen sitä ikään kuin kävely sauvana. Keihään terän tyvi on räikeästi koristeltu punaisella kankaalla, joka lepattaa vapaasti tuulessa.
 • Käyttäytyminen: Kävely on huojuvaa ja jännittyneen tuntuista joka tasoittuu pienessä humalassa. Muutenkaan Wu ei ole kotonaan, kuin hevosensa selässä. Skoolaa aina kunniallisesti kaatuneille ja ystävilleen ennenkuin juo itse pisaraakaan. Joka aamu katsoo kuin transsissa itään, kunnes säpsähtää hereille(itsestään tai jonkun kutsuessa häntä). Jännittyneenä hymyilee, taistelun tiimellyksessä nauraa kuin heikkomielinen.
 • Lainauksia: "Kaikki tämä(viittaa käsillään ympärilleen) kuuluu Khanilleni!". "Tule kuolema, tule". "Mailma olisi paljon parempi paikka jos kaikki eläisivät kuin me(Tuiganit)".
 • Muuta: Samrug: Wu Yongin tumman ruskea arohevonen.


Luonne

 • Yleisluonne: Wu Yong on kaiken kaikkiaan hyväntuulinen. Toimissaan päättäväinen mutta harkitseva(kuuntelee siis myös muita). Tilanteen ja seuran ollessa sopiva, antautuu helposti syvälliseen keskusteluun. Rakastaa syvästi kotimaataan, eikä anna minkään seistä sen etujen tai tavoitteiden tiellä.
 • Ihmissuhteet ja suhtautuminen: Wu Yong on ystävällinen ja mikä tärkeintä rehellinen ystävilleen ja suvulleen. Muukalaisia(muun rodun edustajat)kohtaan Wullat ei heltiä lojaaliutta tai kunnioitusta. Ei silti ole tavatonta että Wu viettäisi aikaansa kääpiöiden seurassa tai palveluksessa. Örkit tai puoliörkit ovat asia eriksensä näiden seuraa Wu ei missään olosuhteissa hyväksy/siedä.
 • Asiat joista pitää: Wu nautti saadessaan liikkua tasangolla. Juomisesta ehkä liikaakin.
 • asiat joista ei pidä: Haltijoista, örkeistä, kääpiöistä, puolituisista, maahisista ja metsistä.

Historia

 • Wu Yong varttui Ejan Horo nimisessä laaksossa loppumattomalla tasangolla, Tuigan nimisessä heimossa. Jo nuorukaisena Wu näytti merkkejä vahvasta "nationalismista" joka luonteenpiirteenä vain vahvistui hänen varttuessaan. Wu liittyi Faerûniin lähtevään tiedustelu retkikuntaan (Buran arban) toimien sen komentajana sekä ajoittain lähettinä.