BBQ:Uutiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

1. kausi alkaa, Ogret Rotvalli Rivisioonassa

Runkosarja matsi; Kallon Murskaajat: Tappio maaleissa 0-1, tappio loukkaantumisissa 1-2, rahaa +30k. Illan kohokohta, kun viimeisen vuoron viimeisellä siirrolla Johnson käy kostamassa maassa makaavalle hobgoblinille kaiken pahan ja tappaa tämän. Johnson saa pelaajilta (lue: ogreilta) lempinimen "last sec'nd" Johnson ja parhaimman paikan ruokapöydän alta. Hauskin kohta taas oli, kun ogre (nimi unohtui nauraessa) heittää snotlingilla ja viskaa toisen snotlingin päälle. Alle jäänyt pökertyi. Muuten ogret eivät saaneet mitään aikaan.

Runkosarja matsi; Golddiggers: Tappio maaleissa 0-3, tappio loukkaantumisissa 1-8 (tai 0-8), rahaa +70k. Kääpiöitä voisi epäillä sopupelistä, koska vaikka tulos näyttää karmivalta, ainoastaan kolme vakavaa loukkaantumista, joista yksi apupelaajalle ja vain yksi ogrelle. Ogret olivat alusta lähtien ihan yössä ja toiseen erään lähdettäessä kentälle raahautui vain kolme ogrea ja urhea pieni Zipper Ripper, jonka kallo myöhemmin murskattiin. Rahaakin saatiin tappiosta. Epäilyttävää. Ei myöskään enää uskota goblin lääkäreihin, koska antavat vain huonomman tuloksen loukkaantumisheitossa. Iltasoppaan saatiin just lisää makua. Bottom line: Ei enää yhtään kääpiö linjamiestä, ikinä!

Runkosarja matsi; Norsca Snowbowlers: Tappio maaleissa 0-3, tappio loukkaantumisissa 3-4, rahaa +20k, fanit -1. Ogret nappasivat baarista matsiin mukaansa liian hyvällä skillillä (lue: tupla skilli is nou, nou) varustetun Dur'gh da Vic'iouksen, joka olikin kentän tehokkain pelaaja kahdella murjotulla lumipallonpyörittäjällä. Toisen erän loppu puolella, vastustajan oudosta pelikuviosta johtuen, linjassa seisoneet ogret saivat pallon ja alkoi karmea juoksu kohti maalia. Valitettavasti skriiniä tehneet Arth'o ja War'olg hämmentyivät yleisön hurraavasta reaktiosta ja unohtivat tehtävänsä. Tästä johtuen maalia yrittänyt Rargh'art tönittiin melkein maaliviivalla katsomoon, jonne jäi kirjoittamaan faneilleen nimmareita, jonka jälkeen pohjanmiehet saivat pallon ja tekivät maalin. Fanitkin ottivat nokkiinsa ja moni snotlari päätti lähteä katsomaan Slugggazien parempaa pelaamista. Wrinklebeast kuoli, mutta saatiimpa taas iltasoppaan jotain uutta makua.

Runkosarja matsi; Humaanit Humanit: Tappio maaleissa 1-3, tappio loukkaantumisissa 2-5, rahaa +60k. Ihmisten maalinteko yritys ensimmäisellä puoliajalla torjuttiin ja palloi alkoi päättäväisesti liikkua kohti ihmisten maalia, pomppien välillä ihmisiltä snotlareille, mutta aika valitettavasti loppui kesken. Toinen puoliaika aloitettiin vahvalla ogrejen rytinällä ja pallo saatiinkin Vurg'atille, joka joutui tekemään pelikirjan vaikeimman kuvion: Juokse karkuun ihmisiä ja kohti maalia! Valitettavasti liian aikaisin tehty maali, sekä kaikkien snotlareiden ollessa injury boxissa, eivät ogret saaneet pidettyä johtoaan yllä ja lopulta taas tuli takkiin. Vedonlyöjät henkäisivät helpotuksesta. Ainakin illalla saatiin syödä soppaa, jota oli maustettu ottelussa kuolleella Twink'iellä. Eräs veteraani goblin oli niin tyytyväinen meidän peliimme, että päätti uhrata itsensä meidän apuvalmentajaksi, päätehtävänä snotlingit ja taktiikat joilla selvitä matsista hengissä. Myös Arth'on tyttöystävä Hild'e päätti liittyä cheerleaderiksi joukkueeseemme. Valitettavasti...

Runkosarja matsi; Rännien Ritarit: Tappio maaleissa 0-3, voitto loukkaantumisissa 4-0, rahaa +30k, Arth'o +ST. Heti kun pallo lensi ilmaan aloituspotkusta, niin alkoi satamaan vettä kuin saavista kaataen. Mudalla kuorutettu pallo oli molempien joukkueiden harmina, mutta vastustajien viemärijuoksijat eivät olleesta asiasta kauheasti moksiskaan. Rotat eivät kestäneet iskemistä, josta eniten näytti mallia kapteeni Arth'o, joka tappoi linjarotan, haavoitti toista ja laittoi liigan "pahan pojan" Pikku-Anssinkin pelistä ulos. Kaksi maalia oli upeiden heittopelien - tai niiden yritysten - takia ihan ogrejen ulottuvilla, mutta kurjat snotlarit ja muta pilasi kaiken. Voittoa silti juhlittiin illalla Beer Gardenissa eksoottisella rotta-kebabilla, mukana myös Pikku-Anssi - vieraana, ei päivällisenä.

Kauden vaihtomatsi; Da Slugggaz: Tappio maaleissa 1-2, tappio loukkaantumisissa 2-4, rahaa +40k, Wang Sure Feet, ostettiin pelaaja Borg'h da Unt'idy. Ennen matsia saatiin tietää, että edellisenä iltana Harmaa Näkijä oli lahjoittanut lihat meidän soppaan ja joukosta löytyikin ogrejen hyvä kaveri Pikku-Anssi. Ogret muistivat vanhaa kaveriansa santsiannoksin. Ottelu aloitettiin sillä, että n. 9000 örkkiä ja gobboa juoksee kentälle ja antaa selkäänsä kaikille paitsi Rargh'artille ja Daz'gretille, koska he seisoivat ogrejen katsomon puolella. Omituista, että örkkien puolella ei ole turva-aitaa, mutta ogrejen puolelle sellaiset oli rakennettu, miehitettynä isoilla peikko järkkäreillä. Noh, ogret nousivat ylös ja alkoivat antamaan selkään, erityisesti Arth'o näytti taas kapteenina mallia ja laittoi peikon pois pelistä. Örkkien tehtyä maalin peli kääntyi, jolloin suurella väistelyllä ja ilmalennolla One-'Yed 'Ed saatiin maalilinjalle, tosin Arth'o taas seisoi koko loppuerän keskellä kenttää kaivaen nenää. Epäillään lahjontaa örkkien leiristä, ainakin ottelun jälkeen Arth'olla oli uusi kalloketju kaulassaan. Onneksi lainapelaaja Bag'olt näytti takaisin kentälle raahustaneelle peikolle kaapin paikan - pysy poissa kentältä, piste. Vurg'at tyrmättiin ensimmäisen erän lopussa ja toisen erän aikana ylivoima alkoi puskea päälle, kun ei nuo pienet otuksetkaan halunneet enää kentälle jäädä. Toisessakin erässä örkki kannattajat juoksivat kentälle, mutta tällä kertaa ogret olivat valmiina ja antoivat haiseville vihernahoille elämänsä kyydin. Ensimmäisestä erästä kuitenkin voitto ja siitähän riittää taas juhlittavaa! Ottelun jälkeen saimme viimein hankittua kuudennen tuolin ruokapöytään.

Toinen kauden vaihtomatsi; Boyz from the Hood: Tasapeli 1-1, tappio loukkaantumisissa 0-5, rahaa +20k, fanit +1, War'olg Guard, One 'Yed 'Ed Sure feet. Matsi aloitetaan moottorisahan soittoa kuunnellessa, kun Hack'n'Slash riehuu kentällä, melkein tappaen Arth'on. Rargh'art hoitaa kuitenkin moottorisahan soittajan ulos ottelusta ja muumioiden hakkaaminen saa alkaa. Muumion pallonriiston jälkeen pallo saatiin Vurg'atille, joka juoksi upeasti kauden toisen maalinsa. Muumioiden epätoivoinen maalinteko sai heidät käyttäytymään törkeästi ja tämän johdosta Vurg'at potkittiin hengiltä. Valitettavasti ogreilla oli liian vähän miehiä kostamaan enää tapahtumaa, Arth'on ja Daz'gretin ollessa huilaamassa loppu pelin. Tänään ei syödä, ei juoda, eikä todellakaan juhlita. Vurg'atin kuoleman johdosta Iso Pojat päättävät vetäytyä takaisin Quinleyn pikkukylään harkitsemaan uusia pelikuvioita.

2. kausi alkaa, Ogret Herwood Rivisioonassa

Runkosarja matsi; Punasulan palloilijat: Voitto 2-1, voitto loukkaantumisissa 3-1, rahaa +70k, fanit +1, Rargh'art Guard, Borg'h Guard, Weiner Sure Feet. Vanhan valmentajan siirtyminen manageri hommiin näytti toimivan, koska bikinityttäret olivat koko ottelun pahasti ogrejen ylivoiman alla. Pienet lahjukset bikinityttöjen huoltoketjuun näytti vaikuttavan, koska heillä näytti pahasti olevan vaikeuksia pysyä pystyssä liukkailla kengänpohjilla. Kiertävä mustaörkki valmentaja hoiti hommansa hyvin, eikä joudu pataan kuolleen bikinitädin joukkoon. Kiittämistä ei tosin ole hänen mukanansa tuomaansa posseen, jotka toisen erän alussa taas jyräsi kentälle ja laittoi sekä ogret, että bikinitytsit matalaksi. Ensimmäinen muidenkin joukkueiden hyväksymä voitto, jota tullaan juhlimaan piiitkään ja kova äänisesti.

Runkosarja matsi; North Sea Titters: Tasapeli 1-1, voitto loukkaantumisissa 2-1, rahaa +30k, fanit +1, ostettiin pelaaja Morr'og da Dang'er'ous. Ogret saapuivat petoluolaan turpakäräjille tällä kertaa valmentajanaan pimiöhaltia, jonka opinnot fysiologiasta eivät olleet menneet hukkaan, sillä ogret olivat oppineet mihin kohtaan ja kuinka kovaa lyödään. Erityisesti petomiesten ammuja sai turpaansa niin, että kaksi lääkäriä pelkästään palkattiin tämän tikkaamiseen ja silti Rargh'art pamautti muu-muulta kolmannen kerran kallon halki. Avauksesta pallo päätyi Arth'on syliin ja tasaisen vahvasti puskettiin kohti maalia. Petomiesten puoliajalla ogret saivat pimiöhaltian salamurhaajalta apua, kun tämä oli puoliajalla käynyt pöllimässä petomiesten hyökkäyskuvion ja ogret löysivät täydellisen puolustuksen sitä vastaan. Tasapeliin silti päädyttiin, mutta ei voi valittaa. Ei joutunut haltiakaan pataan, mutta ei kyllä saatu kaipaamaamme naudan sisäfilettäkään. Juhlaan löytyy silti aihetta, koska petoluolasta löysimme War'olgin nuoremman veljen Morr'ogin pelaamaan meille. Myös seuraamme lähti petomiesten vieraana (lue: vankina) ollut pimiöhaltia soittoryhmä Well Armed Sick Psychos (aka W.A.S.P), joka oli saanut soittaa hittibiisiän Animal (aka Fuck Like A Beast) omasta mielestään ihan tarpeeksi. Kyllä matkailu avartaa mieltä - vaikka managerikin olikin Estaldian lämmössä lomailemassa ja "scouttaamassa" uusia pelaajia... noh, ainakin amazoneille tai sitten cheerleadereiksi.

Runkosarja (grudge) matsi; Kallon Murskaajat: Tappio 0-3, tappio loukkaantumisissa 1-5, rahaa +30k, Morr'og Guard. Ottelu lähti mukavasti liikkeelle vanhan päävalmentajan johdolla, kun War'olg repi kääpiölinjamiehen kappaleiksi, joka tosin onnistuttiin saamaan takaisin kentälle purkkaviritelmällä. Sen jälkeen ottelu olikin vastutajien hallintaa, eikä toiselle puoliajalle ollut enää lähdössä kuin viisi ogrea ja yksi räkäläinen. Kaaostelevat kääpiöt tosin unohtivat snotlinkien lentotaidon, mutta sekään ei auttanut Arth'on lyhyeeseen jääneeseen heittoon ja viimeinenkin snotlari potkittiin ulos kentältä. Ogreilta parasta peliä nähtiin veljes kaksikolta, kun Morr'og teki depyytti pelissään cassun ja valittiin vielä parhaimmaksi pelaajaksikin. Ennen seuraavaa peliä ei saadakaan kuulla muuta kuin itsekehuskelua siltä akselilta. Peli venyi kaksi päiväiseksi, kun välitauolla keisarillisen laivaston kuoropoikien esitys herätti krapulaisen arkkivelhon ja tämä taikoi sadepilven paikalle, josta satoi sammakoita. Tuomari liukastui yhteen rupikonnaan, nielaisi pillinsä ja vaikka kuinka Rargh'art lupasi auttaa tuomaria kaivamaan esiin tämän pillin, ei tuomari antanut tähän lupaa. Vaikka eihän Rargh'art Kynijä siihen lupaa tarvinnutkaan. Seuraavaksi päiväksi oli sammakot saatu siivottua ja uusi tuomarikin saatu paikalle. Toisella puoliajalla yleisö päätti rynnistää kentälle, mutta uusien turva-aitojen (molempien joukkueiden vaatimat) raosta kentälle pääsi vain snotlarit, jotka eivät yllättäen saaneet ketään kumoon. Tappio ei silti saanut joukkuetta huonolle tuulelle, mutta illan keitto jäi laihaksi. Valmentaja taitaa taas lähteä ulkomaille hetkeksi aikaa...

Runkosarja matsi; Yön Nuljaskat: Tappio 0-3, tappio loukkaantumisissa 0-3, rahaa +40k, Rargh'art Break Tackle. Ogret lähtivät tutun musta örkki valmentajan johtamana tekemään liskoista ovimattoja. Valitettavasti örkin ohjeet olivat liian taktiset ja ogret päätyivätkin suurimman osan pelistä ihmettelemään kummia kuviokäskyjä. Erityisen innokas niskuroimaan oli Daz'gret, joka sai vahingossa itselleen pallon ja päätti kesken pelin, huolimatta ympärillä huutavista räkäläisistä tai hermoromahduksen partaalla olevan örkki valmentajan ohjeista, alkaa leikkimään räkäläisten kanssa "Etpäs yllä ottamaan multa palloa"-peliä. Hyvä pojat... eihän ne maalit mitään, vaan se iltasoppa, mutta kun ei siihenkään tullut yhtään lihaa. Örkkivalmentaja lähti hyvin rumasti puhuen (lue: puhui örkkiä) pois pelikentältä yhtä loukkaantunutta apu-räkäläistä rouskuttaen. Taidetaan joutua lähettämään uusi hakemus Eläköityneet Pelaajat Kentän Reunalle RY:lle.

Runkosarja matsi; Infectious Agents: Tasapeli 1-1, tappio loukkaantumisissa 1-3, rahaa +30k, fanit -1, Arth'o Multiple Block, Borg'h Break Tackle. Ottelu haisuliineja vastaan aloitettiin rytinällä, kun Dong, sekä "last sec'nd" Johnson kuolivat ja pari kaaoksenkin kaveria laitettiin nippuun. Valitettavasti haisuliinit olivat nopeita parantumaan, vaikka hajosivatkin käsiin, ja eivät suostuneet pysymään poissa kentältä. Tuurilla ja onnella pallo pomppi Borg'hille, joka ensimmäisen erän päätteeksi sai juostua pallon maaliin. Toinen erä aloitettiin ogre katsomon kentälle ryntäyksellä, koska heidän mielestään kentällä oli haisuliineja, joita ei siellä olisi pitänyt enää nähdä. Tuloksena melkein koko haisuliinien etulinja oli kumossa ja ogret pääsivät juoksemaan syvälle vastustajien kenttäpuoliskolle. Pallo kuitenkin pomppi aivan ogrejen nenän edestä ja päätyi huonon puolustuksen vuoksi omaan maaliin. Viimeinen hyökkäys aloitettiin Arth'on heittäessä räkäläisen syvälle vastustajan kenttäpuoliskolle, mutta typerä Wang ei osannut laskeutua ja selvä voitto muuttui tasapeliksi. Ottelun jälkeen kaaoskääpiöt tahtoivat tulla syömään meidän soppaamme, koska heidän "suurin" vihamiehensä porisi siellä. Heitä ei tuntunut edes haittaavan mahdollinen syövän saaminen haisuliinien likaisista kavioista. Erityishuomion saa Borg'h joka sai 10 SPP:tä pelistä, kun taas Arth'osta tuli, ainakin hetkellisesti, taas liigan suuri palkkaisin pelaaja.

Runkosarja matsi; Phyndarine Elites: Tappio 1-2, voitto loukkaantumisissa 5-0, rahaa +30k, fanit -1. Ogret onnistuivat huijaamaan suurimmassa osassa aloituksissa aloittamalla liian aikaisin, mutta valitettavasti puolet ogreista eivät yleinsä tajunneet tätä ja odottivat rauhassa pillin vihellystä. Jostain syystä nirppanokka haltioiden valmentajan silmät kiiluivat koko pelin ajan punaisena ja katsomossa huutelivat sekä kaaoskääpiö, karvainen petomies, että aikaisen kaoottinen musta haltia valmentajat ohjeita kentälle. Reilua, kun vastustaja juoksee muutenkin kentällä ihan miten haluaa. Haltiat tekivät nopean maalin, mutta itsevarmat paskiaiset potkaisivat seuraavaksi pallon suoraan Arth'olle, joka otti kopin. Lällis lää. Arth'o teki hitaan, mutta varman maalin, jota taas kerran kaaostelevat valmentajat yrittävät estää typerillä ohjeillaan. Seuraavassa erässä pallon nosto alkoi olemaan vaikeaa ja haltiat saivat viimein survottua itsensä maaliin asti. Daz'gretin räkäläisen heitto jäi lyhyeksi ja emme päässeet sen takia näyttämään karvaista takapuolta ylimielisille vastustajille. Lopussa kentällä makasi vain neljä haltiaa, kun taas räkäläiset olivat kaikki tajuissaan. Yleisö oli jälleen kerran pettynyt pelaajiin ja äänestivät jaloillaan. Ogret onnistuivat mokaamaan pelin aikana ennätykselliset 20 Bonehead-heittoa. Soppa on taas kerran laiha. Ottelun jälkeen Arth'o tallusti liigaorganisaation ovesta sisään, raahaten jalasta reportteri Niko Nenäkästä (tai nykyään Nenätöntä), nosti haltian kurkusta seinälle ja epäonnistui Bonehead heitossa. Parin minuutin jälkeen Arth'o laittoi oven takaisin pystyyn, lähti kaljalle ja jätti ihmettelevän haltian kaksistaan vuotavan reportterin kanssa.

3. kausi alkaa, Ogret Herwood Rivisioonassa

Runkosarja matsi; North Sea Titters: Voitto 2-0, tasapeli loukkaantumisissa 5-5, rahaa +70k, fanit +1, Arth'o Guard, Morr'og Block, ostettiin Re-roll. Ogret olivat tällä kertaa isäntinä Petoluolan asukkaille ja vieraiden katsomo oli surullisen BBQ-fani painoitteinen. Manageri tahtoi katsoa matsinsa, erittäin mielenkiintoisessa seurassa, korkealta omasta aitiostaan ja valmentajaksi oli palkattu parrakas pohojanmiäs, jota tosin aloitettiin, Borg'hin aloitteesta, kutsumaan "pitkäksi kääpiöksi". Valmentaja oli ottanut pestin mielellään vastaan ja tuonut mukanaan reippaasti pohojalaista "Turpaan!" asennetta. Tästä aseenteesta saivat kärsiä sekä petomiehet, että ogretkin, vaikka räkäläiset ottivatkin suurimman loukkaantumisista vastaan. Managerilla olisi saattanut olla jotain asiaan valittamista, mutta oman aition viihdykkeet kiinnostivat häntä enemmän. Tuloksena kuitenkin kahdella maalilla voitto, liigan casualty ennätys, sekä Arth'o teki pelissä 12 SPP:ta ja hankki itselleen liigan suurimman palkkapussin. Manageri olisi tästäkin saattanut olla ratki riemukas (ja surullinen rahojen menosta), jos olisi enää muistanut katsoa jotain muuta, kuin aitiossa tapahtuvaa lonkeropornoa - livenä.
Oma Blood Bowl joukkue, jolla oma managerin aitio = 1M/0k (aitio ilmainen); tynnyrillinen suosikki Bloodweiser olutta = 100; erittäin hemaiseva haltiaorja Petomiehiltä = freebie; petomiesten mukana tullut erittäin himokas lonkerohirviö = tuhojen korjauskulujen summa; katsoa, kun alhaalla pelataan verisintä peliä mies muistiin, juoden suosikki juomaansa ja katsoa miten kaunis haltianeito joutuu lonkerohirviön raiskaamaksi = PRICELESS!
(Tiedotus: BBQ ei kannata/suvaite lonkeropornoa, etenkään livenä, kuten ei myöskään väkivaltaa, alkoholismia, haltioiden raiskaamista, haltioiden tappamista muutenkaan, petomiesten hakkaamista, niidenkään raiskaamista, lonkerohirviöiden elättämistä kellareissa, kotiväkivaltaa, lasten syömistä tai kääpiöiden värjäämistä sinisiksi näiden nukkuessa. Jos joukkueenjäsen, valmentaja, manageri tai muu huoltohenkilökunta syyllistyy yläoleviin tapauksiin, tulee BBQ rankaisemaan tätä joukkueen sisäisesti. Mahdollisesti. Häh?)

Runkosarja matsi; Humaanit Humanit: Tappio 1-3, tasapeli loukkaantumisissa 1-1, rahaa +50k. Kurjat ihmiset kävivät ottamassa selkäänsä yläliigassa ja tulivat sitten takaisin alas ogrejen halittaviksi. Viime kohtaamisessa voitto ogreille oli täysin mahdollinen, eikä tasapelikään ollut kaukana, joten huonompaan ei tälläkään kertaa tyydytä. Nämä olivat neuvot taas paikalle huokutellulle örkki valmentajalle, mutta eihän se örkki osaa voittaa, vaikka sille näyttäisi missä suunnassa maali on. Paikalle oli raahustanut kirjaimellisesti kasa uusia räkäläisiä, joita ei ogret olleet edes nähneetkään ennen. Eräs näistä oli jopa käynyt Bomber Dribblesnotin pommittaja-kurssin ja onnistuikin loistavasti kaatamaan usean ihmisen, mutta paukuista oli selkeästikin tehot vähissä. Lehdistö oli selkeästikin mielin kielin ja antoi Arth'olle ottelun Mahti Veikko Palkinnon.
Ottelun jälkeen ogret kävivät hyvän ja rakkaan ystävänsä Fluffyn hautajaisissa, tai siis grillibileissä. Valitettavasti pohojanmiehet grillasivat Fluffyn liian rapeaksi, mutta onneksi pohojanmiehillä oli kellarissa pari entistä kaaoskääpiötä ihan vain ogreja odottamassa. Nam.

Runkosarja matsi; Infectious Agents: Voitto 1-0, voitto loukkaantumisissa 4-1, rahaa +60k, fanit +1, Daz'gret Guard, Borg'h Stand Firm. Ogrejen lomaillessa Albionin saarella lähestyi heitä paikallinen erittäin paranoidi, mahdollisesti myös Tourretten syndroomaa sairastava (BÄÄÄÄ!), henkilö, joka tahtoi määkimisen välissä valmentaa joukkuetta. Koska viime aikoina valmentajat olivat vähissä ja muutenkin kebab kuullosti mukavalta herkulta, otimme tarjouksen mielihyvin vastaan. Haisuliinit olivat joutuneet viimeksikin ogrejen jalkoihin ja vain heidän onni pelasti heidät tappiolta. Toisin oli tällä kertaa, kun ogret mouhosivat vastustajiaan kuten halusivat ja ihme kyllä pitkälti myös tottelivat (BÄÄÄÄ!) valmentajaansa. 2-0 voiton kohelsi War'olg, mutta ei nyt vanhemmalta tuomion veljeksistä voi liikaa odottaa pallon kanssa. Daz'gret viimein sai sen kauan odotetun casualtyn aikaan ja oppi jotain. Yksi cassu 15. matsissa on kuitenkin hiukan liian vähän ogrelta. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Valmentajakaan ei joutunut pataan, mutta onneksi Arth'o järjesti matsin jälkeen grillibileet.

Runkosarja matsi; Punasulan Palloilijat: Luovutusvoitto (1-0), rahaa +110k, fanit +1. Bikinitytöt saivat tietää, että malleille maksetaan enemmän. Ogreja ei haitannut, koska olivat juhlineet liian kovasti Bloodweiserin telttabileissä edellisenä iltana. Paikalle saapuivat räkäläiset hakemaan Ogrejen palkinnot pois.

Runkosarja matsi; Yön Nuljaskat: Voitto 3-0, voitto loukkaantumisissa 4-3, rahaa +20k, fanit +1, ostettiin pelaaja Pecker. Liskojen grudge-matsiin lähdettiin erittäin huolestuneena, sillä viimeksi oltiin saatu rökäletappio surkean örkki valmentajan johdosta, eikä määkivää Albionilaista löydetty minotaurien tai squigien avustuksella. Eli, itse manageri joutui pitkästä aikaa valmentajan rooliin. Peli aloitettiin hirmuisella riskillä, sillä liskot eivät tahtoneet tapella, vaan laittoivat itsensä ogrejen boxin ympärille. Tästä johtuen kokeiltiin heti räkäläisen heittoa, joka olisi voinut johtaa sen kaatumiseen, pikkuliskon pallon varastukseen ja kaikki Ogret olisivat seisoneet liskojen laatikon sisällä. Nuffle kuitenkin hymyili ja pallo vastustajien maaliin. Liskojen hyökkäyksestä pallo saatiin varastettua, kun liskot eivät meinanneet saada pidettyä palloa räpylöissään, kiitos taas Nufflelle. Tästä seurasi melkein haltiamainen pallonryöstö ja Arth'o juoksee pallon kanssa maaliin. Molemmat ovat ottaneet tappioita, mutta liskot lähinnä KO:ta ja räkäläiset taas BH:ta. Toiseen erään liskot yrittävät lähteä tekemään nopeaa skriinauksella ja juoksevalla laitapelillä tehtävää maalia. Boxi ajautuu kuitenkin liian reunaan, Arth'o jyrää itsensä sen keskelle ja pikkulisko joutuu hätäiselle ja aivan liian pitkälle dodge-kuviolle. Pikkuliskon kaatuminen aiheuttaa sekasorron, jonka tuloksena kentältä enää löytyy kaikki ogret, kaksi jättiliskoa ja pallo. Kolme vuoroa tehdä maali. Ogreilla. Liskoja hakataan, Borg'h juoksee kuin vimmattu, pallo unohdetaan heittää, heitetään ohi ja ojennetaan Borg'hille. Yleisö pidättelee hengitystään, kun Borg'h juoksee ilman re-rolleja kaikilla extroilla kohti maalia - ja tekee maalin. Yleisö pettyy. Ogret juhlii! Soppa on taas laiha, mutta siihen on jo totuttu.

Runkosarja (finaali)matsi; Phyndarine Elites(/Invalids): Tappio 1-3, tappio loukkaantumisissa 1-2, rahaa +50k + rivisioonan 2. sijasta +40k, fanit -1, Morr'og Break Tackle, ostettiin re-roll. Saatiin selkäämme nössöiltä invalii.. siis eliiteiltä. Haltiat ei olleet tyhmiä, eivätkä pehmeitä, joten lyönnit jäivät vähiksi ja tulokset heikoiksi. Arth'o harjoitteli tyhmänä olemista All-Stars matsia varten, mutta teki kuitenkin maalinkin. Morr'og taas sai sen tärkeän yhden SPP:n ja pääsi All-Stars matsiin ohi Borg'hin. Kauden lopputulos oli kuitenkin yli odotusten, vaikka ei ihan päästy nälvimään eräällä analysoijalle alkukauden odotuksista ogreja kohtaan.

All-Stars matsi: Tasapeli 2-2, loukkaantumiset 4-3 (ogrejen 1-0), Arth'o Break Tackle sekä Aging Niggle. Ogret näyttivät mallia All-stars matsissa, miten ei turhia hötkyillä ja vilkutellaan vain katsojille. Morr'og seisoi kaksi ensimmäistä kierrosta paikallaan, Arth'o vain yhden. Arth'o kuitenkin kuittasi toisen puoliajan alussa seisoen huikeat neljä kierrosta putkeen paikallaan vilkutellessaan kavereilleen. Arth'o pääsi myös aiheuttamaan mustahaltia Charlotelle kerran stunnia, saas nähdä mitä mieltä Hild'e on. Morr'og taas aiheutti jopa casualtyn, kohteena taisi olla ikiaikaisen arkivihollisemme Kallon Murskaajien bullcentauri Ville. Ei kuitenkaan satuttanut pahasti, paitsi tietenkin lääkärin mukaan. Typerät lekurit. Muuten matsi oli erittäin viihdyttävä, jota dominoi muskelit, mutta kaikki ratkaisevat asiat tekivät haltiat, molemmilla puolilla. Upeaa juoksua ja heittelyä. Lukuunottamatta tosin Invaliidien edustajia ja E.A.Elfiä, jotka tykkäsivät injuboxista. Sekä tietenkin joku ihmeen kolemi meni kuolemaan. Taisi takuu loppua siitä vehkeestä. Noh, eiköhän se pehmene kun keittää pari tuntia pidempään.

4. kausi alkaa, Ogret Manse Rivisioonassa

Runkosarja matsi; Norska Snowbowlers: Tappio 0-3, tappio loukkaantumisissa 5-6. Ogret olivat kasvaneet kovasti pohojanmiästen viime tapaamisesta, mutta niin oli myös lumikulhonpyörittäjätkin. Alusta lähtien pohojalaaset hallitsivat peliä, laittaen Borg'hin lasarettiin ja yrittivät tappaa Rargh'artinkin. Tuomarikin oli selkeästi pitkien kääpiöiden puolella ja kurjat tekivät maalinsa aina silloin, kun ogret aloittivat murjomisen. Räkäläiset eivät myöskään osanneet lentää, mutta sentään Arth'o osasi ottaa pallon vastaan joka kerta, kun sitä hänelle tarjottiin. Tämä otti kovasti pohojalaisia päähän. Toisessa erässä Morr'og hurjistui ja teloi peräti neljä pohjalaista lasaretin puolelle. Ongelmaksi tuli ottelun jälkeen se, että Morr'og meni näin ohi Arth'osta casualty tilastoissa ja muut ogret juotuivat erotuomareiksi pukukopin puolella. Ottelussa myös sivutettiin yhteiscasualty ennätystä. Bloody monday.

Runkosarja matsi; Yön Nuljaskat: Tappio 1-2, tappio loukkaantumisissa 1-3, rahaa +50k, ostettiin pelaaja Hang'ng Chad. Ensimmäinen puoliaika meni täysin niin kuin piti, liskot kaatuivat ja Arth'o juoksi pallon maaliin. Toinen puoliaika oli täyttä katastrofia, kun mikään ei onnistunut ja ogreja lenteli puolelta toiselle. Parempi vain unohtaa koko matsi (ja en kyllä muistakaan enää sitä paljon mitään). Ensi kerralla on sitten taas meidän vuoro antaa liskoille selkään.

Runkosarja matsi; Drty Griin Ziittas: Voitto 2-1, voitto loukkaantumisissa 6-2, rahaa +50k, fanit +1, War'olg Break Tackle, Daz'gret Break Tackle. Likaiset huijarit vaikuttivat pelottavilta paperilla, koska ne dominoivat liskoja vastaan ja meillä taas oli ongelmia liskojen kanssa. Ongelmaa päätettiin ottaa sarvista kiinni ja hoidella pikku huijarit yksitellen lasarettiin. Tiedä sitten, että oliko Nuffle asian takana, mutta koko pirun pelin ajan satoi lunta kuin titaanin kotona. Alku näytti selkeästi kuin X-Rated Christmas Specialista, kun Arth'o otti pallohuijaria pallosta kiinni ja kuristi tämän omalla ketjullaan hengiltä. Tuhon Veljekset näyttivät omaa osaamistaan ja laittoivat Arth'on perässä omat miehensä kanssa lasarettiin. Kolme poissa, monta jäljellä. Huijarit kuitenkin onnistuivat heittämään yhden goboliineistaan, tai siis jättiräkäläisistään, Borg'hin ylitse ja huijaamaan pallon Daz'gretin vierestä, joka taas parhaillaan riiteli tuomarin kanssa jostain helvetin teknisestä virheestä, Huijareiden käyttäessä väärän värisiä hikinauhoja, ja goboliini juoksi rauhassa maaliin. Goboliinit saivat lisää pelaajia kentälle, mutta pikku hiljaa niitä lenteli takaisin ulos. Valitettavasti Huijarit onnistuivat huijaamaan onnistuneesti ja palloa ei lopulta saatu maaliin asti ensimmäisessä erässä, mutta War'olg teki ensimmäisen ogrejen tekemän onnistuneen heiton - pallolla. Onnea! Hätä ei kuitenkaan ollut suuri, sillä tuomari ajoi Huijareiden moottorisahat, bogokepit ja pommittajat ulos kentältä ja toisen erän alkaessa kentälle tuli vain viisi Huijaria, joista yksi oli peikko. Helppo nakki? Ei todellakaan. Huijarit juoksivat ympäri kenttää huijaten, väistellen, huijaten, harhauttaen ja tietenkin vielä lisää huijaten. Vastustajat kyllä vähenivät sitä mukaan, kun ogret saivat näitä kiinni, mutta mm. palkatut Bloodweiser cheerleaderit päättivät vilauttaa rintojaan, jolloin koko itäinen kenttäpuolisko vain hiljentyi tuijottamaan kieli pitkällä. Mukana neljä ogrea (huom. Daz'gret oli länsilaidalla stailaamassa peikkoa, pirun hintti), kaksi räkäläistä, palloa myöhemmin havutteleva goboliini, koko katsomo, soittokunta, lääkintämiehet, selostajapari, ja jopa tuomari pysähtyi hetkeksi laskemasta "palkkaansa". Sen jälkeen kaikilla oli kivaa, paitsi lasarettiin juotuneella goblinilla. Arth'o sai viimein toiseksi viimeisellä vuorolla pallon maaliin ja peli tasan. Kentälle tulee kaikki ogret, paitsi Arth'o jonka Huijarit onnistuivat saamaan edellisten cheerleadereihin privaatti näytökseen (ei taida taas Hild'e tykätä!), kolme räkäläistä ja vastustajilla peikko ja goboliini. Päätettiin vain hakata viimeisetkin kaksi miestä kentältä ja estää goblinin heittokuviota (selkesti varastaneet meidän pelikirjasta) menemästä maaliin, kunnes Borg'h huomasi, että tuomari ei muistanut käynnistää kelloa ja lähti juoksemaan karmealla vauhdilla kohti takakentällä lumessa lojuvaa palloa. Ogreja oli varoitettu, että lumella edetään varovasti, mutta Borg'hin piti juosta niin lujaa kuin pääsee, muuten tuomari viheltäisi ottelun poikki. Borg'h juoksee, yleisö pidättelee hengitystään. Borg'h nostaa pallon, yleisö alkaa hurraamaan. Vielä muutama metri. Borg'h pysyy pystyssä. Tuomarin pilli menee suuhun. Borg'h heittäytyy! Pillin vihellys, mutta TOUCHDOWN!! Ogre katsomo repeää!! Voitto Huijareista ja kolme Huijaria suoraan ogrejen pataan, kulkematta kylmiön kautta. Ottelun jälkeen myös juhlittiin viimeisen alkuperäisen räkäläisen, Ykssilimäsen Fredin, eläköitymistä. Niin, eläköitymistä, ei kuolemaa. Kaksi kertaa murtunut selkä ja kerran murtunut niska tuottivat pienelle otukselle hiukan liikaa ongelmia pallon pelaamiseen ja jos ei osaa pelata palloa, niin hitto ei me sitä joukkueeseen kaivata. Kaiken kaikkiaan, erittäin onnistunut peli.

Sääli-playoff; Bohemian Bowlers: Tappio 0-2, voitto loukkaantumisissa 3-2, rahaa +30k, Rargh'art Stand Firm, Pecker Sure Feet. Veromiehiä vastaan lähdettiin pelaamaan yksinkertaisella kuviolla - laitetaan ensin isot itikat katsomoon, sitten hakataan niiden kätyrit ruumishuoneelle, tehdään pari maalia ja lähdetään kaljalle. Ensimmäinen erä alkoi sillä, että eräs "Keinonen" heittää kaljatölkillä vamppista päähän ja vampyyri pois. Yksi poissa, kaksi jäljellä. Ogret juoksevat kohti vastustajia, hakkaavat pari rälliä pois ja räkäläiset juoksevat hädissään pallon perään. Veromiehet kiertävät ogret ja seisovatkin yllättäen räkäläisten ja ogrejen välissä. Ogret lähtevät juoksemaan takaisin kohti omaa maalia, hakaten taas pari guunia pois kentältä. Vamppyyri unohtaa purra kamuaan ja lähtee katsomoon imemään neitojen kauloja. Kaksi poissa, yksi jäljellä. Viimeinen moskiitto nappaa räkäläisiltä pallon ja seisoo ihan maaliviivalla. Urhea räkäläinen tönäisee alivoimalla vammaajan kentän reunalle ja Arth'o tuuppaa verenimijän katsomoon. Sinne meni viimeinenkin. Tähän sitten loppuikin suunnitelman toteutus, sillä kentällä vastustajat vähenivät, mutta palloa ei silti saatu maaliin asti, vaikka lopussa oli vain yksi typerä orja kentällä ja sekin meidän maaliviivalla. Toista erää dominoivat takaisin kentälle raahustaneet verisuut, jotka tekivät käytännössä mitä huvittaa, vaikka tämä yksi oluttölkin uhri viihtyikin, kahta vuoroa lukuunottamatta, kentän laidalla korttia pelaamassa. Noh, silti päästiin kaljalle hymyissä suin, sillä seuraavaksi päästäisiin taas meidän suosikkivastustajia kurmuttamaan - goblineita. Ai niin, Rargh'art, meidän hiljaisin ja oudoin pelaaja, teki kolme cassua kentällä ja vähän ylimääräisiä pressitilaisuudessa.

Sääli-playoff, toinen kierros; Drty Griin Ziittas: Tappio 0-1, voitto loukkaantumisissa 2-1, rahaa +30k, fanit -1, ostettiin pelaaja Lol'ypop. Gobot huijas. Liian monesti. Varsinkin se pomminheittäjä ottaa päähän. Meidän puolella taas ei vain osattu edes lyödä vastustajia pois kentältä, saati sitten pelata palloa. Daz'gret teki ainoat cassut ja sekös muita ogreja hävettää ihan suunnattomasti. Näyttää siltä, että seuraavaan matsiin tulee vastaan haltioita, eli ei yhtään sen kivempaa tiedossa. Kunhan silloin saatais edes kerran pallo ogrelle.

KM:n valmentajan, managerin ja omistajan kirje BBQ:n managerille

Terve hyvä virkaveli!

Olit harvinaisen oikassa väittäessäsi, että pitkäkorvien kanssa ei kannata juuri pelailla. Ottelussa tuli tappio 2-1. Peli lähti käyntiin ihan kivasti. Haltiat eivät osanneet potkia palloa ja niinpä sen saikin sitten syliinsä Morrogh. Ogret onnistuivat lähes muodostamaan ogre-laatikon, vain muutama ei tajunnut niin vaikeaa kuviota. Tästä hyvästä haltiat kerääntyivät tyhmien ympärille potkimaan kaatuneita sinne, mihin eniten sattuu. (Ei päähän), Borgh survoi pallon maaliin väkisin parin ogren ja räkäläisten jeesaamina siten, että tontuille ei juuri jäänyt aikaa tasoituksen tekoon. Tekivät ne kirotut kuitenkin tasoituksen ennen toista puoliaikaa. Yrittäessään estää tätä törkeyttä yxi ogre sai pahan vamman ja haltiaan tähdätty räkäläisheitto päätyy katsomoon. Toinen puoliaika alkoi tonttujen hyökkäyksellä. Vaikka kuinka yritimme hakata haltioita, ne riivatut saivat pantattua palloa niin, että meille jäi kaksi vuoroa aikaa tehdä maali. Aloitimme hakkaamisella, joka tuotti ainoastaan sen tuloksen, että kaikki haltiat juoksivat vasemmalle. Ihme puna-viherhippejä koko sakki (terkut Keinoselta). Kaksi ogrea ja palloa kantava räkäläinen heittomaalietäisyydelle. Viimeisellä kierroksella hakkaamme ainoa tiellä olevan haltian boksiin. Sitten yleisö pidättää henkeään, ogre TAJUAA heittää vieressä olevan räkäläisen, heitto ONNISTUU ja räkäläinen PYSYY kentällä! Laskeutuminen ei tosin onnistu (edes rerollilla) ja räkäläinen laskeutuu päälleen. Tästä hyvästä lehdistö palkitsee räkäläisen MVP:llä. Kun yritin Arthon kanssa mennä moikkaamaan lehdistön raatia, niin ne olivat jo karanneet takakautta ja tyydyimme rikkomaan ainoastaan pressi-aition. Muita ikäviä pikkuseikkoja oli Morroghin maalin seurauksena tapahtunut kummallinen haarniskan puoliutuminen. Mahtoiko takuuaika mennä umpeen, joko Morroghilla tai haarniskalla. Koska paikalla ei ollut enää mitään hakattavaa lähdimme poikain kanssa sikapossukyljelle ja kaljalle Archielle. Paikalla on kuulemma jotain muijiakin.

Että sellaista: JMan

Takaisin joukkueen sivulle