BBQ:Quotes

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

"'ead Elvs? We luvs elvs.. ded." - Ohjelmasta "In the lockerroom with BBQ", kysyttäessä Artholta mitä hän on mieltä Dead Elf Societystä.


"Aena ku nää syö, jota myö tehhään palajon, nää pittee käyttää Morogin lihakastiketta.. koska sitä myökin aina käytettään!" - BBQ:n pelaajat Morgin herkkukastike mainoksen kuvauksissa, otto #37


"Hei, Morr'og, nää suolisti jus kokonaasen lauman vastustajjii ja äijäl on vieläkään ees hiki! Mittee on sun sallaisuus?" "Kuule, broidi, mää juon Okre-aidii. Tätä ku juo pullo, nii jaksaa koko raivin. Eikä ees liikakomissio ällyy tätä kieltee! Sittee siukin kandeis juora!" (Ogreade, consist 90% of pure minotaurs piss) - War'olg ja Morr'og Ogreade-juoman mainoskuvauksissa, kolmas kuvauspäivä


"Aena o.."
"..hyvä siä.."
"..vaekka fouulata muumioo!" - Uuden Morgin grillituotteiden mainoskuvausten bloopereista.


Kamerassa näkyy "Ei-enää-niin-nenäkäs" Niko Nenäkäs, sekä taustalla ogrejen pukuhuone. Joku ogreista juttelee toisen ogren kanssa pelkkiin alasuojuksiin pukeutuneena ja pari räkäläistä yrittää kurottautua kameran kuvaan.
"Tässä Niko Nenäkäs ja BBQ:n pukuhuone. Ogret ovat voittaneet Nurglen Agentit ja tunnelma on katossa, kuten myös hajutaso. Tässä vieressäni on joukkueen kapteeni, sekä tietysti liigan lempipelaajani, Arth'o."
Kamera kääntyy vieressä seisovaan Arth'oon, joka morjestaa kameralle.
"Arth'o, tänään tuli voitto ja joukkueella näyttää menevän mainiosti. Mitkä ovat fiilikset?"
"No, myö mäntiin ja laitettiin niit turpaan. TURPAAAAN!! Se ol ny kolomas voitto kaaoksesta täl kaurel ja pistettäs niile enemmänki turpaan, jos niit vai olis lopukki."
"Mutta tehän olette voittaneet kaaoksen tällä kaudella vasta kahdesti. Kolmas vastustajanne oli ihmiset."
"No kyl mä sen tiijän, mut meijän ei tartte tapella niit helkkarin käppänöit vastaan, ku ne lällärit juoks karkuun toisseen liikaan. VOITTO!!"
"Voihan asian ajatella noinkin. Entä mitä mieltä seuraavista vastujista Punasulan Palloilijoista?"
"Hild'e sano, et mä en saa iskee muita naisii. Emmä tajuu. Kun en mä lyö sitäkään. Kultsille terkkui. Oot rakas. Ei mul oo nyt muuta sanottavvaa."
Niko meinaa juuri sanoa jotain kameralle, kun tämä huomaa Arth'on avaavan kaappinsa. Kamera kohdistuu kaapin oveen, jossa on Charlotte Brontelfin bikini-juliste. Kamera zoomaa, zoomaa ja zoomaa takaisin Arth'oon.
"Niin, mitäs mieltä olet liigan toiseksi arvokkaimmasta pelaajasta Charlotesta?"
"No kato ny, ohan se herkku ku mikä. Antasi se blokata mut maihi ihan mil.. onks toi kamera vielä päällä?! Vui perk.."
Arth'o multiple blokkaa Nikoa ja kameramiestä. Kamera lentää kieppuen, osuen johonkin räkäläisistä (kuka niitä toisistaan erottaa) ja kierii penkkien alle, kuvaten lattialle makaavaa kuvaaja, sekä paria paksuja jalkoja.
"Ny mie saan kotona turpaan ja vai siun takkiis. Voi Khornen kivespussit. POJAT! TÄNNÄÄN SITTEKI RILLATAAN!"
Taustalta kuuluu ilahtunutta ogrejen melua, kun samalla kameramies nousee lattialta ilmaan. Kiljaisujen ja röhötysten jälkeen kameran eteen ilmestyy räkäläisen pää, joka kimeästi hekottaa.
"Ja takaisin studioon."
Räkäläinen foulaa kameraa. Khrn-Ztttzzeentchhhh. "We'll be right back"-testikuva.


Kuvassa kuvan kaunis blondi nainen, jolla on pari numeroa liian pieni Real Picea paita päällään.
"Täällä Minette le Aguitaine, Miss le Bretonni, ja seurassani on BBQ:n le joukkueesta ogre Daz'gret. Daz'gret pystyisitkö kertomaan le katsojille, mitä kolleegalleni Niko le Nenäkkäälle kävi eillen?"
"Hei Minette ja saanko sanoa, että näytät aivan lumoavalta tänään. Kun palaamme takaisin eilliseen lähetykseen, en voi kuin pahoitella asiaa. Joukkuetoverini ovat sen verran, miten sen sanoisi, alkeellisia välistä, että heidän käsissään asia kuin asia muuttuu ruuaksi. Pakko myöntää, Niko oli erittäin herkullinen. Pahoitteluni hänen surevalle perheelleen."
"Le barbaric! Miten te voida syödä ihminen!? Anteeksi, minun pitää yrittää kasata moi-même. Minä olen le ammattilainen. Muihin asioihin. Daz'gret, vous vaikuttaa paljon le charmant ja älykäs kuin muut ogret. Miten tämä le mahdollinen?"
"Kiitos Minette kommentista. Todellakin, kuten olet voinut huomata en ole samanlainen nyrkit maata pitkin viiltävä möykky kuin muut juokkuetoverini. Joskus kuitenkin olin aivan kuten he. Minua kiinnosti vain väkivalta, syöminen ja, krhm, muut eläimelliset asiat. Sitten eräänä päivänä kaikki muuttui. Kyllä, sinä päivänä kun toisessa ottelussa pelasimme kääpiöitä vastaan. Sain todella pahan taklauksen, jonka takia en päässyt edes seuraavaan peliin mukaan. Tuo taklaus sai minut miettimään, että elämässä on kaikkea muutakin, kuin vain miten ennen näin. Luonto. Maalaaminen. Politiikka. En tiedä miten aiemmin olen pystynyt olemaan niin sokea, että en ole nähnyt niitä. Siinä sängyllä maatessani päätin muuttaa elämääni."
"Siksikö, sinulla kesti näin kauan, kun sait seuraavan le tilastomerkinnän?"
"Kyllä, Minette, juuri tästä syystä. Oletko koskaan vain jäänyt kentällä seisomaan ja vain kuuntelemaan sitä kaunista kannatusta, miten monet tuhannet olennot huutavat sinulle ja tahtovat sinun tekevän jotain. Se on niin.. henkeä salpaavaa. Minun pitää oikeasti kiittää koko Golddiggersien joukkuetta tuosta tajuntaani avartaneesta päivästä."
"Ah, le romantic. Mutta miksi sitten olet jatkanut tässä le barbaric lajissa, etkä ole lopettanut?"
"Kyllä, tämä on käynyt mielessäni. Mutta olenkin tehnyt nyt paljon asioita kentän ulkopuolella. Olen muunmuassa alkanut opiskelemaan lakimieheksi."
"Le lakimies?! Ogre?! Tämä on le uskomatonta!"
"Noh, Minette, älä tee asiasta noin karmean kuuloista."
"Anteeksi. Minä vain le innoissani! Mutta nyt kun olen näin le charmantic ja fiksun miehen seurassa, niin osaatko le kertoa, että miksi liigassa ei ole Le Bretonni joukkuetta? Täällä on ogreja, le kolme erilaista epäkuollutta ja jotain le karvaisia pohjanmiehiä, mutta ei le uljaimpia sankareita, le Bretonnin miehiä. Miksi?"
"Vaikea sanoa tätä, Minette. Varmaankin liiga organisaatiolla on jotain heitä vastaan. Itse kyllä näkisin liigassa enemmän haltioita. Erityisesti puuhaltioita. Picean pelaajat ovat vain, niin.. innostavia katsoa, kun he juoksevat niissä tiukoissa housuissaan ja.."
Taustalta kuuluu "Daz'gret tykkää haltia pojista!!"
"Ah. Hah hah. Hoh. Hmmm. Anteeksi. Joukkuetoverini ovat taas vain niin lapsellisia."
Chanttaus taustalla jatkuu ja yltyy.
"Harmillista. Olen pahoillani, Minette. Minun on vain tehtävä tämä. Tiedäthän, todistaa maskuliinisuuteni."
"Mitä sinä le tark.."
Daz'gret raapaisee yhdellä kynnen viillolla Mineten paidan riekaleiksi. Minette suojaa rintojaan käsillään ja juoksee huutaen pois kameran edestä, joka mielellään tuntuu seuraavan. Taustalla oleva chanttaus loppuu ja muuttuu aplodeiksi.
"Le barbaric!! Le Monstre!! Älä kuvaa!"
"No niin, pojat. Oletteko nyt tyytyväisiä? Tykkään minä rinnoista kuten tekin. Ovat ne niin nätit. Se haltia juttu oli vain pilaa."
Kamera feidaa ja samalla näkyy vielä Daz'gretin naama, joka yrittää kysyä: "Onko teillä vielä se haastattelijan paikka haussa?"


Minettellä on tällä kertaa paita, jonka etumuksessa lukee "My face is up here", sekä nuoli ylöspäin.
"Täällä taas le suosikkireportterinne Minette, tämän vuoden Miss le Bretonni, raportoi suoraan teille le kotiin le kentän reunalta. Seurassani on BBQ:n lupaava le nouseva tähti Borg'h."
"Mooi."
"Le kausi on nyt saatu päätökseen ja viimeinen ottelu oli jälleen kerran le barbaric ogret vastaan, ah niin komeat le Phyndarinen haltiat. Mitä mieltä olet ottelusta?"
"Emmää tiiä. Ne teki enemmän maaleja. Väistelivät eikä suatu löytyy niitä kunnolla."
"Ennen le ottelua olit menossa tulevaan le All-Stars matsiin, mutta le ottelun aikana joukkuetoverisi Morr'og pääsikin sinusta ohi. Mitä mieltä tästä?"
"Mää tiiä. Oisin mää voinu mennä sinne. Ottaa vähä päähän. Tuolla noi velejekset o jus lähössä baariin juhlimmaan sitä."
"Viittaat siis edellä mainittuun ja Morr'ogin le vanhempaan veljeen War'olgiin. Mitä sinä ja muut le joukkuetoverisi aiotte tehdä nyt kun liiga on le tauolla?"
"Emmää.. tiiä. Arth'o kai männee sinne issoon pelliin ja sitte sillä on ne Big 'Uns lehen kuvvaukset. Se yks puppeli männee johonkin kokkeissiin ja.."
"Daz'gret menee siis le Keisarillisen Oikeustieteen Laitoksen le pääsykokeisiin?"
"Emmää tiiä. Nii kai. Sitten Rargh'art kai mennee töihin tuas teurastamolle."
"Entäs sinä itse?"
"Mää.. en.. mää.. emmää."
"Jahas. Jos osaisit mitenkään le lukea, le imbessil, niin le kohta mitä olet koko ajan le tuijottanut, lukee 'Le kasvoni ovat täällä le ylhäällä.'"
"Häh? Miks siinä lukkee nii? Ihan sama ku mulla lukis seläs, että mun perse o tuola alhaalla."
Borg'h kääntyy ja osoittaa peukalollaan alaspäin. Selässä lukee "Me arz iz downz 'ere." Minette huokaisee ja poistuu kuvasta.
"Häh? Mittee mä ny tein?"
Kuvaan ilmestyy kummastelevan Borg'hin kaveriksi toinen t-paita, jossa lukee "Arth'o tykkää!!", sekä toisen ogren ääni.
"Sekä Arth'o tykkää vanipaidat, että Mu perse o täälä paijat löyvät ainnoostaan kaekista myyntikojuista."
"Häh? Emmää tajuu.. miksei kukkaan koskaan selitä mulle juttui?"


"Le Manseboul All-Starsin ja Le BBQ:n kapteeni Arth'o, heti nopeat le kommentit All-Stars matsin jälkeen?"
"Eippä tässä mittään. Meijän puolel ol enite issoi miehhii, mut se punapiä silti löi reijjän meijän linjjaan."
"Tarkoitat siis vastustajien le witch-elf Charlottea? Pääsit muuten itsekin kosketuksiin tämän le beau neidon kanssa?"
"Joo, eka erä lopus meijän puolustus oli noppeempi ja päästiin hyövyntämmään sitä oikkee hyvin. Piene töötin siitä sain tehttyy. Emmie nii kauhheen kovasti.."
"Toinen erä ei sitten mennyt niin hyvin. Tuijottelit ensimmäisen le puolikkaan katsomoa."
"No ku poikien piti olla kahtomassa sitä matsii, mut kun siel ol niin palajon väkkee, että ehä mie meinannu niitä löyttee."
"Miten tästä sitten eteenpäin? Illalla isot le bileet?"
"No, se kolemi meni kuolemmaan, nii eikkai täs muu auta ku pistee hamppaasa siihe kiinni. Pakko myönttää, että olo ei oo ennää nii nuori ku ennen, vähä tuota selekkee vihloo. Voes olla hieroja paikallaan."
"Le hierojasta puheen ollen, mitenkäs tämä edellisenä iltana laittomasti leviämään alkanut le seksivideo, jossa näyttäisi kuin sinä olisit le.."
"Siit ei oo mittään kommentoitavvaa! KITOOOS!! JA KULLALLE KOTTIIN TERKKUJA, ÄLÄ KUUNTELE MITTEE MUUT SANNOO!!"
"Öh.. ei kai sitten muuta, kuin takaisin le yläkertaan."


Milloin olet viimeksi viettänyt BBQ:n poikien kanssa iltapäivän juoden suosikki oluttasi (Bloodweiser!), huutanut "kohteliaisuuksia" ohi kulkeville naisille, pistänyt baarin remonttiin, hakannut ensimmäisen vastaantulijan, heitellyt kääpiöitä, potkinut sargofaageja, polttanut puiston, kivittänyt liigakomission ikkunoita, ajellut nukkuvien petomiesten turkit ja kaikkea muuta mitä ogret nyt normaalisti arki-iltoina tekevätkään.
Noh, nyt sinulla olisi siihen seuraava mahdollisuus.
BBQ ja Bloodweiser tarjoavat sinulle ja kolmelle kaverillesi illan, jota et seuraavana päivänä tule todellakaan muistamaan. Kilpailuun voit osallistua kaikissa Bloodweiseria tarjoavissa pubeissa, baareissa, kisastudioissa ja katsomoissa. Ohjeet kisaan saat baarimikoltasi tai Bloodweiser tytöiltä, älä usko muihin ohjeisiin. Tässä kilpailun edellinen voittaja:
"Siis wau, mul oli niin sika hienoo hengata mun suosikkiäijien kans, hei, vaikka mä en todellakaan muista mitään! Siis ihan sairasta! Mä heräsin seuraavana päivänä putkasta, nenä murtuneena ja ei mitään tietoa missä mun eturivistö hampaita makas. Mua syytetään kolmesta murhasta ja huomenna mut hirtetään. VÄHÄN SIISTIÄ! Kiitos Bloodweiser ja BBQ!"
Osallistu, sillä uusi kisa alkaa - NYT!!


"Täällä le jälleen kerran le suosikkireportterinne Minette le Aquitaine reportoi le kentän reunalta, jossa juuri on le päättynyt ottelu Le Bohemik Bowlas vastaan BBQ. Vieressäni on BBQ:n Rargh'art ja hänen hellässä kainalossaan nukkuen peliä viheltänyt tuomari. Rargh'art, tähän alkuun le lyhyet kommentit le matsista."
"He he. Hi hii. Tuomari. Hi hii."
"Ööö.. le tuomari Walters ei selvästikään ole enää.. le être vivante? Tuo niskan asento on selkeästikin le väärä. Rargh'art, mitä tuomarille kävi?"
"He he. Hi-hi. Niks naks. Hi hii. Tuomari naks. He he."
"Tapoit le tuomari Waltersin? Miksi teit näin, ottelu päättyi jo!?"
"Hi hii.. he he. Nätti."
"Ah. Merci, monsieur, mutta miksi tapoit tuomarin?"
"He he, ehhehe. Nätti iho."
"Ah, te le huomasitte. Minä todellakin olen pitänyt le huolta siitä ja le hiuksistani, joka aamu minä.."
"He hee. Nätti. Tahtoo ne. Hi. Hi."
"Kyllä, jopa sinäkin voit saada yhtä kauniin le ihon, kuin le minullakin on, kunhan vain käytät joka aamu.."
"Tahtoo. He he. Ne. Hi hii. Nyt. Ha ha ha."
"Kyllä, niin kuin olin sanomassa, jos vain.. hei. Miksi sinulla tuo le grand lihakirves. Miksi le katsot minua noin? Älä le katso minua noin. Apua. Apua! Au secours!!
Minette omistaa dodgen, lihakirves viuhahtaa tämän ylitse, osuen kameraan. Kuva katoaa.


Hän on Blood Bowl pelaaja..
"Mää vuan tee nii ku koutsi sannoo."
..joukkueensa kapteeni..
"No emmää sit kyl aena kuule, ku ylleissö huuttoo joskus niin kovvoo."
..voimaa kuin pienessä kylässä..
"Kato mu hauiksii. Kato ny! Ne o isomppii ku sie ihe!"
..liigan arvokkain pelaaja..
"Ee sit yhtä lepakkoo kukkaan laske.."
..todellinen herrasmies..
"Oikkeesti. Joku suatana noeta. Pittees ottoo sitä vuan piästä kiinni, kaivvoo etukuormaaja essiin ja pistee sit kunnola..
..mutta tänä syksynä..
"Miks sie osotat tuol valolla? Häikässöö!"
..Arth'o on..
"Kuin helevetin pitkää toi oikkein jatkaa? Täshän tulloo näläkä. Ruokkoo ja sassiin!"
..Unelmien Poikamies.
"Hild'e? Ei se mittään kaho, ku se män ja rikko meijän aennoon ristallipallon. Keleen pölöjä, mihe mie ny kahon matsini!?"
Tiedossa ennennäkemätön kausi, kun 12 Old Worldin kauneinta asukkia laitetaan samaan linnaan ja he yrittävät voittaa Manseboulin komeimman "miehen" itselleen. Tiedossa draamaa..
"Mun kynsi katkes. Mitä mä nyt teen?!"
..särkyneitä sydämiä..
"Me niin kuulutaan toisillemme! Miks se ei tajua sitä! Mä antaisin mitä vain hetkestä Arth'on kanssa!"
..ja suuria tunnustuksia.
"Te ette voi uskoa! Ei ainoastaan se kroppa, vaan sillä oli ainakin näääääin iso.."
Linna. Iso Linna. Erikoisvieraina talossa nähdään ainakin koko BBQ:n joukkue..
"BILEET!!"
..pari DES:n pelaajaa..
"Tämä on selkeästi le pimeä haltioiden le rituaalitikari, mutta mitä se tekee Laurenthasin le selässä?!"
..muitakin tuttuja kasvoja Manseboulista..
"Mu naesen pittee osata noppeesti ajella mu selekäkarvat, mut ku työ kaekki ette voe sitä mulle tehä, nii täs o pari petomiestä ja kiäpiötä kerittäväks.."
..ja tietenkin - Hild'e!
"ARTH'O! MITÄ HELEVETTII TÄÄ O?!?"
"Kulti, sie ny ymmärrät tän ihan viärin! Mie yriti estellä näetä tyttöi tulemast alasti tänne kuplakylyppyyn, mut ne e vuan uskonu!"
Muista katsoa uusi Unelmien Poikamies-kausi tänä syksynä, juontajana Minette de Aquitaine. Vain Wolf Networkilla.

Takaisin joukkueen sivulle