AW:Nyx

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

"There are no status quos in Apocalypse World."


Emien post-apokalyptinen scifisarja, systeeminä Vincent Bakerin Apocalypse World.


Henkilöt

Päähenkilöt

Idiran

Pitkänhuiskea ja laiha (matalassa painovoimassa kasvanut) mies, jolla on paljon rikkinäistä kybertekniikkaa ruumiissaan joka tuhoutuessaan arpeutti melko pahasti hänet. Idiran on pääosin aika hiljainen ja epäileväinen tyyppi, joka tietää, että parhaiten asiat hoituvat ensin pyytämällä ja kun se ei toimi, uhkailemalla väkivallalla ja jos sekään ei toimi, niin pakottamalla tai oikealla väkivallalla. Hän on entinen Pyhän Juudaksen Soturiveljeskunnan prefekti (eli inkiviisiittori ja upseeri) joka on menettänyt (ainakin osittain) uskonsa sekä yhteytensä Jumalaan. Idiran kuitenkin osittain tottumuksesta rukoilee ja meditoi melko paljon, mutta se ei enää tuota samanlaista mielenrauhaa kuin ennen.

Idiran, kuten kaikki muutkin saman veljeskunnan soturit on tungettu täyteen hermostoa täydentäviä kyberimplantteja, sekä suoja- ja asejärjestelmiä, mutta niistä vain kestävimmät (eli perus-asejärjestelmät) säilyivät ehjänä Portin tuhoutumisesta (tai siitä mikä sen aiheutti) sekä syöksylaskusta Nyxin pinnalle. Kaikki mukana olleet soturiveljet menehtyivät ja avaruusalus tuhoutui täysin. Rikkoutuneet hermostoimplantit aiheuttavat usein harmia haamukipujen, rytmihäiriöiden sekä hengitysvaikeuksien muodossa.

Maahansyöksynsä jälkeen Idiran vaelteli ympäriinsä kunnes pääsi Mutakuoppaan, johon asettui asumaan ja tekemään töitä kaupungin sheriffin apulaisena.

Joshua

Pioni

Muut

Luottamusmies Jonsson

Colben Nott

Scarlett

Tao

Maailma

Nyx

Nyx-citi

Mutakuoppa

MC:n inspiraationlähteet

  • Dan Simmons - Hyperion, Fall of Hyperion
  • Alastair Reynolds - Revelation Space
  • Megatron Braineater - Kapteeni Shiva
  • Firefly ja Serenity
  • The Book of Eli
  • Borderlands