2.Role

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

2.Risto:n ( risto.vilkman at tut.fi ) pelauttama Rolemaster kamppis, tai oikeastaan kaksi kamppista

Kappikset

High Level

High level kamppis sijoittuu vaihtoehtoiseen Keski-Maahan, jossa elellään tuossa kolmannen ajan alumainingeissa ja välillä vähän muissakin ajoissa. Matkustus suoritetaan Arcane Gate -listan avulla ja ryhmän eräänä epämääräisenä tavoitteena on löytää maailman paras majatalo / ravinteli.

Muutakin toimintaa näiden ohella on toki harjoitettu ja vaimonkin on ainakin yksi hahmo jo onnistunut hankkimaan. Onneksi vaimo ei ymmärrä kaikkien astioidensa arvoa kuten mm. 20000 kullan arvoinen Laen:ista valmistettu hedelmäkulho ja Lohikäärmeen hampaista valmistetut olut sarvet mithriljaloilla.

Kamppis on ottanut vaikutteita David Eddings:in Sparhawk kirjoista ja joitakin NPC:itä esiinyy kyseisestä sarjasta myös pelissä. Kuten mm. Lapsijumalatar Aphrael sekä Sephrenia, joka kylläkin paikalliset tavat huomioon ottaen on rodultaan Maia.

Tasoltaan hahmot ovat siinä levelin 30 hujakoilla ja aivan varmasti täysin rikkinäisiä, koska kaikki ovat vähintään kahta hahmoluokkaa.

Low Level

Low level kamppis sijoittuu myös vaihtoehtoiseen Keski-Maahan. Maailma on kuitenkin lähempänä perus Keski-Maata ja magia on harvinaisempaa kuin high level kamppiksessa. Juustohöyläystä on suoritettu niin kamoihin kun hahmoihinkin.

Tasoltaan hahmot ovat kakkostasolla, joten ollaan paljon matalammalla voimatasolla.


Pelaajat

  • Jari Saari
  • Marko Ketola
  • Sampo Reponen
  • Ville Rimpisuo
  • Timo Hakkarainen
  • Petri Kovanen
  • Teemu Ranta


Hahmot

Kamppis 1 - High Level

Nimi Taso Ammatit Pelaaja
Karmer 30 Alchemist / Paladin Jappe
Taomar 30 Fighter / Cleric Timo

Kamppis 2 - Low Level

Nimi Taso Ammatit Pelaaja
Zugbok 2 n/a Jappe
Fingolfin 2 n/a Ville
Norahir 2 n/a Petri
Sidhgeredir 2 n/a Teemu
Chiriniel 2 n/a Marko
Rakhar 2 n/a Sampo
Delmut 2 n/a Timo

House Rules