Ero sivun ”Varjoajo” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rivi 55: Rivi 55:
  
 
''Mr. All'': Yinin kontakti. Minien isän kaveri, jolla on näppinsä pelissä SINien valmistamisessa ja väärentämisessä. Auttoi Saarnaajaa ja Xuta lähtemään USA:sta ja asettumaan Berliiniin. (Connection 1, Loyalty 3)
 
''Mr. All'': Yinin kontakti. Minien isän kaveri, jolla on näppinsä pelissä SINien valmistamisessa ja väärentämisessä. Auttoi Saarnaajaa ja Xuta lähtemään USA:sta ja asettumaan Berliiniin. (Connection 1, Loyalty 3)
 +
 +
''Mr. Järvinen'': Yinin kontakti. Asekauppias, jolta ostetaan panoksia. (Connection 2, Loyalty 1)
  
 
==Otteita Berliinin tietoverkosta==
 
==Otteita Berliinin tietoverkosta==

Versio 6. joulukuuta 2015 kello 12.51

Jushakin 2075-vuoden Eurooppaan sijoittuva Shadowrun 5h-kamppis, joka alkaa 2015 syksyllä.


Maailmasta

Säännöistä

Kysymyksiä & selvitettävää

Pelaajahahmot

Kaapija:

Motulev:

Zalli: Nebel

Roikka:

Ystävät, viholliset ja hyödylliset tuttavuudet

Kallo: Vähäpuheinen, vahvasti augmentoitu trolli, joka toimi välittäjänä hahmoille näiden ensimmäisessä tehtävässä. Pukeutuu pitkään nahkatrenssiin, joka levitettynä toimii yllättävän hyvin suurikokoisena näyttönä. Nimi todennäköisesti tullut luontaisena seurauksena siitä, että trollin koko pää on korvattu kyberkallolla. (Connection 6, Loyalty 1)

Hra Virtanen: Ryhmän ensimmäiselle keikalle palkannut taho. Stereotyyppinen "Johnson": keski-ikäinen bisnesmies, jolla ei ole mitään mieleenpainuvaa piirrettä. Otti yhteyttä etänä Kallon kautta, istuen työhuoneessa, jonka huonekalut oli tehty aidosta puusta - selvä rikkauden merkki nykymaailmassa. Tuntee selvästi Kallon entuudestaan. (Connection ?, Loyalty ?)

John Beige: Nebelin kontakti. Keski-ikäinen brittiläinen panttilainaamon omistaja. Entinen varjojuoksija, joka on asettunut aloilleen. Tehnyt joskus pientä keikkaa Nebelin kanssa. Laillisen tavaran ohella myy myös vaihtelevasti pimeämpää tavaraa, pääasiassa aseita, panoksia ja panssareita. (Connection 4, Loyalty 3)

Engelbert Wexner: Nebelin kontakti. Yksi Lone Starin surkeimmista poliiseista. Suuressa kiitollisuudenvelassa Nebelille ison palveluksen myötä. Nuori kaveri, jonka näkemys varjojuoksemisesta (ja maailman menosta muutenkin) on vahvasti trideoiden värittämä. Omaa suuret luulot itsestään ja esittää "isoa pahaa poliisia". (Connection 1, Loyalty 4)

Herr Lennard: Nebelin kontakti. Vanha, ärtyisä lääkäri. Entinen EVOn kirurgi, joka suoritti Nebelin augmentaatiot tämän EVO-aikana. Menetti työnsä PR-skandaalin myötä, minkä jälkeen Nebel auttoi tuuliajolle jäänyttä lääkäriä asettumaan Berliiniin. Pyörittää pientä klinikkaa kerrostaloasunnostaan köyhemmässä osassa kaupunkia. Vihaa nykyistä asiakaskuntaansa, mutta on raudanluja ammattilainen. (Connection 1, Loyalty 2)

Max Fightmaster: Oton kontakti. Keski-ikäinen saksalainen asekauppias. Entinen Knight-Errant, joka siirtyi pienyrittäjäksi äidin sairastuttua vakavasti. Pyörittää asekauppaa nimeltä "Max & Mum's Carnage". Ares/KE-yhteyksiensä myötä myy pääasiassa Areksen kalustoa. (Connection 4, Loyalty 2)

Vladimir: Oton kontakti. Valkoisen Voryn huumekauppias, jolta Otto tilaa myrkkynsä. (Connection 3, Loyalty 1)

Hans Alsniedrig: Marien kontakti. Salakuljettaja, jolle Marie on tehnyt keikkaa. (Connection 3, Loyalty 2)

Doctor Seltsamlieb: Marien kontakti. Katutohtori Berliininin vaarallisesta kaupunginosasta. (Connection 3, Loyalty 2)

Khajo-Lee: Marien kontakti. Aselähikauppias. (Connection 1, loyalty 2)

Charmane: Marien kontakti. Strippari, jolla on hyvä silmä huomaamaan vaikutusvaltaisia ihmisiä. (Connection 4, Loyalty 1)

Johnny: Yinin kontakti. Aasialainen Johnson, jolle Saarnaaja on tehnyt keikkaa. (Connection 2, Loyalty 2)

Xu Min: Yinin kontakti. Pikkuveli, joka hankkiutuu välillä ongelmiin. (Connection 1, Loyalty 5)

Doc: Yinin kontakti. Jengiläinen, jolla on lääkärin vikaa. (Connection 2, Loyalty 3)

Mr. All: Yinin kontakti. Minien isän kaveri, jolla on näppinsä pelissä SINien valmistamisessa ja väärentämisessä. Auttoi Saarnaajaa ja Xuta lähtemään USA:sta ja asettumaan Berliiniin. (Connection 1, Loyalty 3)

Mr. Järvinen: Yinin kontakti. Asekauppias, jolta ostetaan panoksia. (Connection 2, Loyalty 1)

Otteita Berliinin tietoverkosta

2. huhtikuuta

Berlin Today - Väärä hälytys Monolith-hotellilla

...Monolith-hotellin uusimman tiedotteen mukaan hotellin tyhjentänyt palohälytys on osoittanut aiheettomaksi. Hotelli pahoittelee syvästi asiakkaille hälytyksestä syntynyttä vaivaa...

Shiawase News - Onnettomuus varastoalueella

Varastoalueen rauhaa eilen häirinneen räjähdyksen tutkimukset on saatu päätökseen. Hallissa 42B tapahtunut räjähdys osoittautui onnettomuudeksi. Onnettomuus tapahtui myöhään iltapäivällä, kun lastaajan huolimattomuuden vuoksi räjähdysherkkää materiaalia sisältävä kaasupullo tippui nosturin kyydistä ja vahingoittui. Onnettomuudessa onneksi vältyttiin kuolonuhreilta, mutta halli on toistaiseksi suljettu siivoustöiden ajaksi.

9. huhtikuuta

Rock & Roller - Raskaan musiikin kovat keinot kohauttavat

...GrindGore-skeneä järkyttäneen, toistaiseksi vahvistamattoman tiedon mukaan legendaarinen naissolisti Eluviel "Banshee" Nachtwunsch on murhattu. Turvallisuussyistä nimettömänä pysyttelevän lähteen mukaan Nachtwunsch oli harjoittelemassa tarkkaan varjellussa paikassa uuden yhtyeensä kanssa, kun raskaasti aseistettu iskuryhmä hyökkäsi ja kylmäverisesti murhasi kaikki yhtyeen jäsenet. Tämä järkyttävä teko on huipennus viimeiset viikot jatkuneelle julkiselle kiistalle solistin ja tämän edellisen yhtyeen, Tod'Uhr:in, välillä, jonka aikana Nachtwunsch kovasanaisesti kritisoi yhtyeen kitaristia ja sanoittajaa. Tod'Uhr ja levy-yhtiö Drakkar kieltävät jyrkästi syytökset ja tuomitsevat teon.

16. huhtikuuta

Berlin Today - Pormestari kritisoi Knight Errantia

Pormestari Schulz kritisoi Knight Errantin toimintaa kaupungissa kovin sanankääntein, viitaten näiden viimeaikaisiin epäonnistumisiin. Schulzin kritiikki on hyvin ymmärrettävää viimeaikaisten tapahtumien valossa: ennen niin turvallinen kaupunkimme on viimeisen viikon aikana todistanut niin laulajatähden brutaalin palkkamurhan, useita aseellisia selkkauksia ympäri kaupunkia sekä terroristi-iskun Neonetin tehtaaseen. Knight Errantin ennen niin kirkkaassa panssarissa on myös syvät naarmut: samana ajanjaksona turvallisuuspalvelujentarjoaja on menettänyt tiettävästi ainakin kolme partiota työtehtävissä. Lisäksi ainakin yksi partio on kriittisessä tilassa ajoneuvon menetettyä hallinnan ja törmättyä seinään. Miten rehelliset berliiniläiset voivat nukkua yönsä rauhassa, kun kaupunki on näin huonosti turvattu?