Ero sivun ”Jumaltenranta:Geth” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
 
Rivi 96: Rivi 96:
  
  
Rauhallinen, ei luota helposti muihin kuin githzeraihin. Suojelee omalla elämällään niitä joita pitää ystävinään ja auttaa ystäviään jos vain siihen pystyy.  Greth on looginen ja uskoo jos jokin asia pystytään todistamaan tai perustelemaan hyvin. Hän myös väittelee mielellään ja haluaa aina oppia lisää.  Hän välitä olosuhteista juurikaan, vaan sopeutuu lähes kaikkeen. Hän saattaa tarjoilla muille suhteellisen hyviä viinejä ja joskus juo itsekin jotain, mutta ei juurikaan välitä erilaisista juomista tai ruoista, eikä syö tai juo jollei päädy kutsutuksi tilaisuuteen jossa sitä odotetaan.
+
Rauhallinen, ei luota helposti muihin kuin githzeraihin. Suojelee omalla elämällään niitä joita pitää ystävinään ja auttaa ystäviään jos vain siihen pystyy.  Greth on looginen ja uskoo jos jokin asia pystytään todistamaan tai perustelemaan hyvin. Hän myös väittelee mielellään ja haluaa aina oppia lisää.  Hän välitä olosuhteista juurikaan, vaan sopeutuu lähes kaikkeen. Hän saattaa tarjoilla muille suhteellisen hyviä viinejä, mutta ei juurikaan välitä erilaisista juomista tai ruoista itse, eikä syö tai juo jollei päädy tilanteeseen jossa sitä odotetaan.
  
 
Greth vihaa syvästi githyankeja, Illithidejä ja pahoja / järjettömiä epäkuolleita ja pyrkii tuhoamaan niitä. Geth ei juurikaan välitä mitä keinoja joutuu käyttämään kunhan lopputulos on vain hänen mielestään hyvä.
 
Greth vihaa syvästi githyankeja, Illithidejä ja pahoja / järjettömiä epäkuolleita ja pyrkii tuhoamaan niitä. Geth ei juurikaan välitä mitä keinoja joutuu käyttämään kunhan lopputulos on vain hänen mielestään hyvä.
(good /chaotic good)
+
 
  
  

Nykyinen versio 23. syyskuuta 2010 kello 11.24

Vähemmän tärkeänä summary characterysta builderin kautta mikäli se jotakin kiinnostaa. Alan kirjoittelemaan taustoja yms hiljalleen, ensin "salaiselle" sivulle, josta siirtelen pois kun pelaajat tietoja esiin saavat.

Created Using Wizards of the Coast D&D Character Builder

Greth, level 23

Githzerai, Artificer|Swordmage, Academy Master, Archlich(jota pelaajien hahmot eivät viel tiedä)


Hybrid Artificer: Hybrid Artificer Will Swordmage Aegis (Hybrid): Aegis of Shielding Hybrid Talent: Swordmage Warding Background: Birth - On Another Plane, Restless Dead, Occupation - Scholar (+2 to Arcana)


FINAL ABILITY SCORES Str 14, Con 22, Dex 12, Int 26, Wis 17, Cha 10.


STARTING ABILITY SCORES Str 12, Con 16, Dex 10, Int 16, Wis 13, Cha 8.


AC: 42 Fort: 34 Reflex: 41 Will: 33 HP: 160 Surges: 13 Surge Value: 40


TRAINED SKILLS

Religion +24, Perception +19, Arcana +28


UNTRAINED SKILLS

Acrobatics +14, Bluff +11, Diplomacy +11, Dungeoneering +14, Endurance +17, Heal +14, History +19, Insight +14, Intimidate +11, Nature +14, Athletics +15, Stealth +12, Streetwise +11, Thievery +12


FEATS

Level 1: White Lotus Riposte Level 2: Githzerai Blade Master Level 4: Potent Restorables Level 6: Mark of Healing Level 8: Hybrid Talent Level 10: Accurate Magic Weapon (retrained to Strength Through Challenge at Level 21) Level 11: Dakshai's Body-Mind Union (retrained to Reinforcing Healing at Level 23) Level 12: Greater Swordmage Warding Level 14: Enhanced Resistive Formula Level 16: Greater Aegis of Shielding Level 18: Toughness Level 20: Danger Sense (retrained to Superior Initiative at Level 22) Level 21: Total Aegis Level 22: Rapid Aegis Reaction Feat User Choice: Weapon Expertise (Heavy Blade) Feat User Choice: Implement Expertise (Heavy Blade) Feat User Choice: Melee Training (Intelligence) Feat User Choice: Epic Reflexes


POWERS Hybrid at-will 1: Sword Burst Hybrid at-will 1: Magic Weapon Hybrid encounter 1: Spike Wire Hybrid daily 1: Icebound Sigil Hybrid utility 2: Arcane Mutterings Hybrid encounter 3: Transposing Lunge Hybrid daily 5: Dimensional Bond Hybrid utility 6: Armathor's Step Hybrid encounter 7: Gale-Force Infusion Hybrid daily 9: Radiant Sigil Hybrid utility 10: Healing Figurine Hybrid encounter 13: Positive Energy Infusion (replaces Gale-Force Infusion) Hybrid daily 15: Lightning Sigil (replaces Icebound Sigil) Hybrid utility 16: Vorpal Edge Hybrid encounter 17: Radiant Burst (replaces Spike Wire) Hybrid daily 19: Death's Resurgence (replaces Dimensional Bond) Hybrid utility 22: Oni's Gift Hybrid encounter 23: Radiant Shield (replaces Transposing Lunge)


ITEMS

Phylactery of Action (heroic tier), Boots of Eagerness (heroic tier), Dice of Auspicious Fortune (paragon tier), Ruby Scabbard (heroic tier), Darkskull (heroic tier), Circlet of Arkhosia (paragon tier), Baldric of Shielding (paragon tier), Siberys Shard of the Mage (paragon tier), Ravenclaw Warblade Bastard sword +5, Amulet of Protection +5, Anathema Armor of Aegis Expansion +5, Premonition Ring (paragon tier), Residuum (Any) (205500), Bottle of Wine, Disguise Kit, Parry Gauntlets (heroic tier), Tattoo of Vengeance (epic tier)


RITUALS

Comprehend Language, Brew Potion, Arcane Mark, Tenser's Floating Disk, Unseen Servant, Wizard's Curtain, Silence, Eye of Alarm, Last Sight Vision, Battlefield Elocution, Undead Ward, Arcane Lock, Dark Light, Knock, Bolster Object, Excavation, Earthen Ramparts, Leomund's Secret Chest, Phantom Steed, Sending, Speak with Dead, Undead Servitor, Raise Dead, Remove Affliction, Shadow Passage, Conceal Object, Eagle's Flight, Arcane Barrier, Passwall, Shadow Walk, Safeguard, Guards and Wards, Planar Portal, Magic Circle, Comrades' Succor, Fastidiousness, Magic Mouth


Deity: Mystra


Luonne:


Rauhallinen, ei luota helposti muihin kuin githzeraihin. Suojelee omalla elämällään niitä joita pitää ystävinään ja auttaa ystäviään jos vain siihen pystyy. Greth on looginen ja uskoo jos jokin asia pystytään todistamaan tai perustelemaan hyvin. Hän myös väittelee mielellään ja haluaa aina oppia lisää. Hän välitä olosuhteista juurikaan, vaan sopeutuu lähes kaikkeen. Hän saattaa tarjoilla muille suhteellisen hyviä viinejä, mutta ei juurikaan välitä erilaisista juomista tai ruoista itse, eikä syö tai juo jollei päädy tilanteeseen jossa sitä odotetaan.

Greth vihaa syvästi githyankeja, Illithidejä ja pahoja / järjettömiä epäkuolleita ja pyrkii tuhoamaan niitä. Geth ei juurikaan välitä mitä keinoja joutuu käyttämään kunhan lopputulos on vain hänen mielestään hyvä.


Ulkonäkö:


Greth on melko normaalin muotoinen ja pituinen Githzerai, jonka ihoa epäkuolema on vaalentanut ja tehnyt hänestä normaalia laihemman. Piirteet ovat melko terävät, silmät ovat syvällä kuopissaan ja niiden pupillit mustat. Hänellä on hieman olkapäiden alle ulottuvat valkoiset hiukset jotka ovat vapaana.

Päällä Grethillä on pitkä, harmaa viitta, joka peittää suurimman osan hänestä, mutta alta saattaa silti nähdä ruskean, koristelemattoman nahkahaarniskan. Oikean käden etusormessa hänellä on rautainen sormus, johon on kaiverrettu yksi riimu. Selässä hän kantaa miekkaa, jonka pitkä kahva on kirjailtu täyteen riimuja. Vyöllä on yleensä nahkaleili.

Grethin liikkeet ovat sulavat ja hänen olemuksestaan huokuu voima. Hän puhuu syvällä, rauhallisella äänellä.


Taustaa:

Greth on Warrior's restistä kotoisin oleva Githzerai mies. Hän Opetteli limbossa ja Warrior's Restillä käyttämään miekkaa aseena ja harjoitti samalla mielensä voimaa. Greth Halusi kuitenkin oppia ja kerätä tietoa, joten hän jätti Warrior's Restin ja lähti materian tasolle opettelemaan arcaanista tietoa ja riimuja. Hän osasi jo valmiiksi käyttää miekkaa loistavasti ja alkoi yhdistelemään uusia taitojaan vanhoihin. Greth alkoi myös tutkia arcaanisia keinoja tehdä itsestään kuolematon ja kasvattaa voimiaan.


Greth palasi takaisin Warrior's Restille n. 30 vuotiaana, eli sielä muutaman vuoden, jonka jälkeen lähti Githzerai partion mukana Illithidejä ja githyankeja tappamaan. Ryhmä onnistui tappamaan yli oman määränsä Illithidejä, ja pystyi siis lähtemään kotimatkalle. Matkalla ryhmä pysähtyi tuhoamaan kylän, jonka asukkaat oli tapettu ja pakotettu ylös epäkuolleina. Koko muu ryhmä sai surmansa kohdattuaan voimakkaan lichin, joka johti epäkuolleiden joukkoa. Greth haavoittui vakavasti taistelussa ja päätti suorittaa kauan valmistelemansa rituaalin viimeisen osan selviytyäkseen. Rituaali muutti Grethin lichiksi, mutta pitkä tutkiminen ja valmistelu antoivat hänelle voiman tehdä se pyytämättä kenenkään apua. Toisin kuin suurin osa licheistä, Greth pysyi järjissään ja hänen muotonsa pysyi lähes muuttumattomana. Silti hänestä oli tullut epäkuollut olento, eivätkä syvätkään haavat pystyneet häntä tuhoamaan. Hän ei halua mennä omiensa pariin niin paljon muuttuneena vaan pitää parempana, että hänenkin luullaan tuhoutuneen matkalla.


salainen

takaisin