Ero sivun ”EEP:The Hunt” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rivi 24: Rivi 24:
 
** Rowan Harris, Blair Rivers (etäisesti tuttu) + vieras tai useampi(?)
 
** Rowan Harris, Blair Rivers (etäisesti tuttu) + vieras tai useampi(?)
  
<!--
+
* [[EEP:The Hunt, part 2|The Hunt]]
* [[EEP:The Hunt, part 2|]]
 
-->
 
 
* [[EEP:Episodit|Episodit]]
 
* [[EEP:Episodit|Episodit]]

Versio 29. marraskuuta 2019 kello 17.11

Seuraavan viikon aikana Nate upottaa itsensä työhönsä, näkyy Collegella mutta ei saa aikaan lähestyä muita. August hyväksyy että hänellä on voimia ja onnistuu kokeilemaan niiden käyttöä varovaiseti. Chess rupeaa muodostamaan isoa vihjetaulua, mutta vielä ei ole kovin paljon eri lähteitä. Artie yrittää kehittää mielensuojaustalismaania, mutta jotain komponentteja puuttuu; muut käyvät tapaamassa ajoittain. Griffin on hakenut töitä ja potenut kesäflunssaa.
Nate käy overseer Seacrestin puhuttelussa Bostonissa. Toimisto on maan alla ja askeettinen, ainoastaan oma tuoli on mukava. Kehityskeskustelu sujuu kohtuullisesti, Seacrest muistuttaa agentuurin toiminnasta ja epäilee hiukan Naten kykyä toimia muun EEP-ryhmän kanssa. Mikäli ei saa pidettyä siviilejä aisoissa, mukaan tullee toinen agentti. Tapaamisen jälkeen Nate käy morjestamassa muuta agentuurin väkeä.

Piinaaja

Rauhallinen kesäilta Evergreen Hillsin puistossa. Varjoinen hahmo kävelee hiukan ihmisiä vältellen. Hänen perässään oleva lyhtypylväs tärähtää, sen yläosa vääntyy vähän, ja sen päällä välähtävät hetken ajan vihreänkeltaiset silmät.
Chessin koti-illan keskeyttää vierailija, ulkonäöltä tuttu parimetrinen nainen. Nainen varmistaa että Chess on se EEPin jäsen, esittäytyy Max Anderseniksi ja kertoo tarvitsevansa apua. Chess kutsuu luokseen ja kysyy mikä vikana, Max näyttää kuvaa jossa hänen huoneensa seinään on kirjoitettu verellä erilaisia inhottavia viestejä, tyyliin "Parin päivän päästä minä tulen :)", "Kohta nähdään", jne... Lisäksi ikkunalaudalle oli ilmaantunut vastaava paperinpala. Chess lähettää viestejä, muut saapuvat piakkoin paikalle.

Ratkaisuryhmä rupeaa auttamaan

Chess yrittää kysellä Maxilta asioita, on valmis kertomaan jos asiasta ei tehdä videota. Kertoo asuvansa Knightin talolla, hieman kaupungin ulkopuolella, että hän olisi vaihdokas, ja että talossa asuu kaikenlaista muutakin yliluonnollista väkeä. Chess kyselee satunnaisia, Artie tarkempia. Max ei halua aiheuttaa vaaraa muille, joten hän ehkä haluaisi olla jossain muualla huomenna – Artien talo tulee porukalle ensimmäisenä mieleen. August pyytää paperinpalan, keskittyy siihen ja silmät menee mustiksi. August havaitsee olevansa Chessin ikkunan takana puussa katsomassa sisään; olento tuntuu olevan innostunut, odottava ja ilkikurinen, haluten tehdä jotain kiusaa Maxille huomenna. Kun August palaa kehoonsa, hän kertoo ulkona olevan jotain, päät kääntyvät sinne enemmän tai vähemmän nopeasti ja Griffin vetää kaihtimet kiinni. Hetken keskustelun jälkeen ikkunasta kuuluu kolahdus, ja sieltä löytyy viesti jossa taas uhkaillaan huomisella. Viesti otetaan talteen ja Chess putsaa ikkunan. Keskustellaan asiasta ja Artie kannustaa Maxia soittamaan Agathalle, järjestetään asia niin että voidaan kuunnella mitä Agatha vastaa. Agatha vaikuttaa aika rauhalliselta, sovitaan että tavataan Artien luona. August vielä koittaa vaihtaa itsensä ja Maxin auran, ilmeisesti onnistuen; ainakin heistä tuntuu oudolta ja Griffinkin huomaa asian.

Taikamaailma lähestyy

Nate ja August ajavat Naten luo ja August pääsee näkemään Naten varustautumista. Artie ajaa kotiin, rouva Knight ilmaantuu pian paikalla, ja Griffin, Chess ja Max Agathan vielä odottaessa etuovella. Muut pääsevät sisään, Max ilmeisesti tarvitsee kutsun. Kissat kiehnäävät, Artie keittää teetä, Chess kysyy Agathalta asioita sarjatulella. Agatha osaa kysyä vastaan Augustista ja kertoo taikuudesta ja taikuusmaailmasta. Artie tutkii verinäytteitä: ei ihminen, mutta varmaan nisäkäs, ei keiju. Agatha olettaa vainoojan olevan keiju, mutta arvioi ettei pysty suojaamaan Maxia tällä aikaikkunalla. Lopulta Augustin loitsu loppuu, ja Naten kanssa lähdetään Artie luo. Artien portailta löytyy kuitenkin vielä yksi kirje, ja nyt Natekin saa verinäytteitä. Nate pyytää Artieta ja Agathaa keittiöön, ilm

1 xp

Hahmoja

  • Max Andersen
    • Vaihdokas (sanoo Agatha). 5 vuotta Agathan luona.
  • Agatha Knight, Bed & Breakfast Knight's House
    • Sijaisperhe(?), paikalla asuu nuoria & nuoria aikuisia, reppureissaajia
    • Rowan Harris, Blair Rivers (etäisesti tuttu) + vieras tai useampi(?)