Jumaltenranta:Anton

Kohteesta ExcaliburWiki
(Ohjattu sivulta Drow Rogue)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tausta

Anton on Ramonin ottolapsi. Ramon löysi Antonin [suht lähellä tota paikkaa oleva joki] rannalta. Anton oli hyvin pakattu pieneen nyyttiin. Anton kasvoi Ramonin ainoana lapsena, sillä muut olivat äitinsä kanssa jossain muualla. Kuitenkin Ramon huomautteli aina välillä että tuo on siskosi/veljesi, ja varsinkin siskot huomautettiin todella tarkkaan. Oppi kulkemaan Ramonin kanssa ympäri kyliä ja nauttien paikallisista naisista. Sekä oppi arvostamaan kodissa arvostusta, olihan hän Ramonin (Ramon the great) jälkeläinen. Ja vaikka Anton onkin drow, ei tästä näy mitään muuta kuin haltiakorvat ja tumma iho. Loppujen lopuksi päätyi asumaan linnakkeeseen, joka on [sen kaupungin vieressä joka pelastettiin]. Ramonin viimeisinä päivinä tämä antoi Antonille mystisen viitan jota käski aina pitämään.

Ulkonäkö

Anton on pitkä ja hoikka mies, jolla on tumma iho. Hopeat hiukset, jotka ovat poninhännällä ulottuu hänen alaselkään asti. Pukeutuu hienoisiin vaatteisiin ja muutenkin huolehtii ulkonäöstään.

Luonne

Anton on leppoisa joka ei turhia murehdi. Kuitenkin jos hänet suututtaa, saa huomata, että isänsä temperamentistä on jotain säilynyt. Tekee mieluummin mitä pää sanoo kuin mitä laki sanoo, mutta harvemmin on lain kanssa kahnauksissa. On perinyt isältään oudon fiksaation naisiin. Jokainen nainen on vuori, joka pitää valloittaa. Antonin naisseikkailut ovat lähinnä itsetutkiskelua, että mitä haluaa sekä itsestään että vastakkaisesta sukupuolesta. Miehiin suhtautuun enemmänkin heidän käytöksen perusteella. Anton ei oikein osaa olla pomo, hän pyrkii enemmänkin olemaan kaikkien kaveri. Tämän ovat huomanneet kaikki jotka ovat "työskennelleet" hänelle. Anton on haluaa auttaa hädässä olevia otuksia, jos vain voi. Ei kuitenkaan ole valmis uhraamaan itseään toisen vuoksi. Koska tuntee olevansa jotain suurempaa.

Tavoitteet

  • Tavoitteena on kunnostaa perheen linnoitus.
  • Saada itselleen kunnon kumppani sekä kunnon omaisuuden.
  • Selvittää kuka todellisuudessa on.
  • Haluaa "lentää korkeammalle kuin isänsä", eli tulla yhtä kuuluisaksi. Anton ei halua tulla muistetuksi pelkästään Ramonin lapsena.
  • Haluaa perustaa utopian, missä kaikki elää rauhassa, tulla kuninkaaksi.

Koukkuja PJ:lle

  • Anton on siis adoptiolapsi, mikä on kummalista droweille.
  • Kädessä on kaksipäisen komeetan muotoinen syntymämerkki.
  • Linnakkeessa sattuu ja tapahtuu.
  • Ramonin tekoja tai Ramonia mustamaalataan.
  • Utopian luonti.Salaista


Kampanjan pääsivulle