Fuksisauna 1.10.

Perinteinen fuksisauna tulee taas!

Excaliburin fuksisauna järjestetään tuttuun tapaan Teekkarisaunalla perjantaina 1.10.

Lautapelejä!
Korttipelejä!
(Mahdollisesti) roolipelejä!
Sauna!
Palju!
Grilli!

Nimestään huolimatta sauna on tarkoitettu kaikille peleistä kiinnostuneille. OPM, saunalla ei ole minkäänlaista tarjoilua kerhon puolesta.

Ovet availlaan kun hallitus saapuu paikalle paljua lämmittämään klo 15 mennessä, tällöin voi saunalle saapua pelailemaan. Hallitus esittäytyy klo 17, ja halukkaat pelinjohtajat voivat mainostaa kamppanjoitaan. Illan ohjelmassa vapaamuotoista pelailua, saunomista ja paljuilua. Grilliä pidetään kuumana tarpeen mukaan. Tilaisuus jatkuu niin pitkään kuin porukka saunalla viihtyy, mutta ei me ennen 02 ainakaan suljeta.Tällä hetkellä näyttää että sauna voidaan pitää ilman suurempia koronarajoituksia, mahdolliset muutokset ilmoitetaan täällä ja kerhon telegrammissa sekä facebookissa. https://www.facebook.com/events/543003676966911

Traditional fuksisauna comes again!

Excalibur’s fusisauna will be again at Teekkarisauna friday 1.10.

Boardgames!
Cardgames!
(Maybe) roleplaying games!
Sauna!
Palju! (hot tub)
Grill! (for heating your own food)

While this is called “fuksisauna”, all who are into games are welcome. There are no snacks or drinks available at the sauna, please bring your own.

Board will introduce themselves at 17, and anyone who wants to advertise their rpg-campaigns have an opportunity to do so. Evening consists of freeform gaming, sauna, palju and grilling. We will continue as long as there are people, but at least to 02.At this time it looks like we can have this sauna without too much corona restrictions, if there are any last minute changes they will be announced here and in facebook https://www.facebook.com/events/543003676966911

Comments are closed.