Excaliburin vuosijuhlat 2.3.2019

Ilmoittautuminen Excaliburin 30v vuosijuhlille on auennut! Maaliskuun toinen päivä järjestettäviin juhliin on tarjolla kolme lipputyyppiä:

-Alkoholillinen peruslippu, 60€
-Alkoholiton peruslippu, 55€
-Alennuslippu opiskelijoille, 40€ (alkoholillinen ellei toisin toivota)

Jos koet tarvetta alennetulle lipulle vaikka et ole opiskelija, voit tiedustella sellaista vuosijuhlatoimikunnalta osoitteesta vuosijuhlat.excalibur@gmail.com.

Tapahtuman karkea aikataulu on:

-14:00 Saapuminen Pikkupalatsille
-14:30 – 17:30 Ruokailu ja ohjelmaa
-17:30 – 18:00 Siirtyminen saunalle
-18:00 – 00:00 Vapaata saunomista

Vuosijuhliin kuuluu buffet-tyyppinen juhlaruoka Pikkupalatsilla. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotut ruokarajoitteet otetaan huomioon. Juhlille ei ole tiukkaa pukukoodia, mutta voit olettaa, että suurimmalla osalla miehistä on puku ja naisilla vastaava juhlava asu. Ruokailun lomaan järjestetään myöhemmin tarkentuvaa pientä ohjelmaa. Juhlapaikalta järjestetään todennäköisesti myös bussikuljetus saunalle, mutta asiaa selvitetään vielä.

Jatkosauna on Hatanpään soutupaviljongilla Pyhäjärven rannassa klo 18:00 alkaen. Saunalla ohjelma on vapaa eli saunomista, seurustelua ja pelaamista. Pientä naposteltavaa ja boolia on tarjolla, mutta ei kannata olettaa sen riittävän koko illaksi. Omat pullot ja pyyhkeet mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vuosijuhlat.excalibur@gmail.com 20.1.2019 mennessä ja kertomalla:

-Nimesi
-Lippujen lukumäärä ja tyyppi
-Huomioitavat ruoka-aine allergiat ja muut ruokarajoitteet
-Lisähuomioita, mikäli koet niille tarvetta

Lähetämme tammikuussa maksuohjeet sähköpostitse (tilinumero, tilisiirron viesti, mihin mennessä pitää maksaa). Kun olet maksanut lippusi, sinun tarvitsee enää saapua paikalle juhlistamaan Excaliburin pyöreitä vuosia. Lippuja on rajallinen määrä, joten toimi ajoissa!

Vuosijuhlia koskevat kysymykset voi lähettää joko sähköpostitse (vuosijuhlat.excalibur@gmail.com), tai Facebookissa suoraan tapahtuman keskusteluun.

–Vuosijuhlatoimikunta

Comments are closed.