Fuksisauna 20.9.2016

Excaliburin perinteinen fuksisauna järjestetään tänä vuonna tiistaina 20.9. Teekkarisaunalla. Hallituksen jäsenet, fuksikampanjat ja yleistä fuksitietoa kerhon toiminnasta esitellään 17:00 alkaen, joten fuksien (oikeiden sekä exca-fuksien) kannattaa ehdottomasti tulla jo silloin paikalle. Muut kerholaiset ovat tervetulleita paikalle kello 18:00 jälkeen, ettei melu ja muu härväys häiritse esittelyjä. Ohjelmassa on normaaliin malliin lauta- ja korttipelailua, saunomista, grillausta ja rentoa yhdessäoloa. OPM & OPM.

Excalibur’s gaming night and sauna for freshmen and other new members is held on Tuesday 20.9. at Teekkarisauna. The club board and the people arranging introductory roleplaying campaigns present themselves to the new students starting at 17:00. Old members are welcome from 18:00 onwards.

Comments are closed.