Kansainvälinen lautapelipäivä / International TableTop Day

Nysse tulee! Kansainvälistä lautapelipäivää juhlistetaan jo kolmatta vuotta peräkkäin. Excalibur järjestää päivän kunniaksi ravintola Zipissä lautapeli-tapahtuman lauantaina 11.4. klo 1200-1800. Paikalle tuodaan kerhon pelien parhaimmisto, ja jokainen voi tuoda myös omat huippupelinsä mukanaan. Tavoitteena on pelata mahdollisimman monta peliä kuudessa tunnissa. Tule juhlistamaan lautapelipäivää yhdessä muiden harrastajien kanssa!
 
 
International TableTop Day is coming! We will be celebrating this day in restaurant Zip on Saturday the 11th of April by playing board games for six hours from 12 to 18. The goal is to play as many games as possible to honor this awesome day. Come along and take your best games with you! Excalibur will also bring games to the event. See you there!
 
Petrus Kivi
Excaliburin PJ / Excalibur President

Leave a Reply