Roolipeliteoriailtama: Johdantoluento Big Modeliin ja GNS:ään

Hei sinä ropettaja!

Haluatko parantaa pelaamistasi, saada sessioistasi enemmän irti ja kehittää pöydän yhteispelistä kitkatonta? Oletko kiinnostunut roolipeliteoriasta (mutta et kenties ikinä päässyt pitkälle tutustumisessa sen raskassoutuisuuden takia)? Entä pelaamisen analysoinnista? Oletko valmis viemään harrastamisesi seuraavalle tasolle?

Nyt siihen olisi loistava tilaisuus!

Järjestämme johdantoluennon roolipeliteoriaan Forgelaisittain, aiheina pintapuolinen katsaus Big Model -teoriakehykseen, luova agenda & GNS ja mitä hyötyä tästä kaikesta on tavalliselle harrastajalle. Luento sekä sen jälkikeskustelu auttavat ymmärtämään erilaisia tapoja pelata ja sitä kautta erilaisia pelaajia/pelejä.

Teoriaan tutustuminen nopeuttaa uusien harrastajien kehittymistä vähentämällä kantapään kautta tapahtuvaa oppimista. Toisaalta se avaa myös kokeneemmankin silmät harrastuksen monipuolisuudelle. Käytännössä luento auttaa omien kampanjoiden ongelmien ymmärtämisessä & korjaamisessa sekä keskustellessa muiden harrastajien kanssa ropeista. Kaikille harrastuksesta enemmälti kiinnostuneille hyödyllistä tietoa siis!

Tapahtuma on perjantaina 20.3. klo 1800. Kokoontuminen Tietotalon aulaan, josta siirrytään sitten valtaamaan harjoitusluokka. Luento-osuus kestää n. 45min.

Riippumatta siitä oletko viime viikolla harrastuksen aloittanut vai vuosikymmenten veteraani: Tervetuloa!

Tapahtumasta otettiin videota, jonka voi katsoa täällä: https://www.youtube.com/watch?v=Dkhleip327Y

Leave a Reply