Kerhoon ja sähköpostilistalle liittyminen (2014)

Liity nyt TTY:n roolipelikerho Excaliburin jäseneksi! Pääset mukaan kaikkii kerhon peliaktiviteetteihin, kuten lauta-, kortti-, figu- ja roolipeleihin, pääset osallistumaan saunailtoihin, sekä saat oikeuden lainata kerhon lautapelejä ja kirjoja kerhotilan ulkopuolelle. Jäseneksi pääset suorittamalla jäsenmaksun tilisiirtona kerhon pankkitilille FI85 1439 3500 1788 87 (NDEAFIHH). Maksun suuruus on 10e, viestiksi tulee: (Fuksi-)Jäsenmaksu [Vuosi] [Oma Nimi]
(esim. “Fuksijäsenmaksu 2014 Ahto Simafuksio”)
Fuksietuna saat myös vuoden 2015 jäsenmaksun kaupan päälle!

Lisäksi kaikki kerhon toiminnasta kiinnostuneet voivat liittyä kerhon sähköpostilistalle ao. linkistä. Listalla mm. tiedotetaan kerhon tapahtumista ja sitä kautta voi hakea pelaajia omiin aktiviteetteihinsa. (Sähköpostilistaan liittyminen)

Excalibur löytyy nykyään myös somen ihmeellisestä maailmasta https://www.facebook.com/tut.xcalibur

Kerhon IRC-kanava #xcalibur on hyvin aktiivisessa käytössä ja tärkein tietolähteesi kerhon toiminnasta.

In English:
Join the TTY’s gaming club Excalibur! As a member you get to participate in the club’s gaming activities such as boardgaming, roleplaying etc. and you will be able to borrow club’s boardgames to your own use. You can join the club by paying the membership fee to our bank account FI85 1439 3500 1788 87 (NDEAFIHH). The fee is 10e, put following info into the message: (Include the word Fuksi if you are a freshman):
(Fuksi)Jäsenmaksu [Year] [Your Name]
(e.g. “Fuksijäsenmaksu 2014 Ahto Simakuutio”)

You can also subscribe to our mailing list (here). In the list you’ll get info from our events such as saunas and gaming nights. Also our IRC-channel #xcalibur is in active use, join there.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.