Avajais/fuksisauna ti 6.10.

Excaliburin perinteinen fuksisauna pidetään Teekkarisaunalla ti 6.10. Normaaliin tapaan pelejä, kerhon esittely, sauna, palju & grilli. Avataan viimeistään klo 16. Koronatilanteen vuoksi osallistujista kerätään nimilista ja yhteystiedot. Ethän saavu sairaana jne. (ootte lukenu nää ennenkin). Tervetuloa kaikki peleistä kiinnostuneet!

Traditional fuksisauna of Excalibur will be 6.10. at Teekkarisauna. Event starts at 16. There will be games, short info about the club, sauna, hot tub and coalgrill for your food. Due to corona all participants will be registered. Welcome all who are into games!

Kevään yleiskokous 27.6.

Kevään yleiskokous on päätetty pitää 27.6. Listalla normaalit vastuuvapausasiat. Kokouskutsua tulee sitten kun saadaan esityslista valmiiksi. Muistakaa hoitaa jäsenmaksut ennen kokousta.

Kerhohuone suljettu, club room closed

Kerhohuone samoin kuin muutkin yliopiston tilat on toistaiseksi suljettu, luultavasti ainakin 13.4. saakka.

Club room along with other university premises is closed until further notice, propably at least until 13.4.

Peli-illat tiistaisin kerhohuoneella

Lautapeli-illat jatkuvat tiistaisin kerhohuoneella myös kevään 2020 ajan. Kaikki lautapeleistä kiinnostuneet ovat tervetulleita pelaamaan!

Excaliburin vuosijuhlat 2.3.2019

Ilmoittautuminen Excaliburin 30v vuosijuhlille on auennut! Maaliskuun toinen päivä järjestettäviin juhliin on tarjolla kolme lipputyyppiä:

-Alkoholillinen peruslippu, 60€
-Alkoholiton peruslippu, 55€
-Alennuslippu opiskelijoille, 40€ (alkoholillinen ellei toisin toivota)

Jos koet tarvetta alennetulle lipulle vaikka et ole opiskelija, voit tiedustella sellaista vuosijuhlatoimikunnalta osoitteesta vuosijuhlat.excalibur@gmail.com.

Tapahtuman karkea aikataulu on:

-14:00 Saapuminen Pikkupalatsille
-14:30 – 17:30 Ruokailu ja ohjelmaa
-17:30 – 18:00 Siirtyminen saunalle
-18:00 – 00:00 Vapaata saunomista

Vuosijuhliin kuuluu buffet-tyyppinen juhlaruoka Pikkupalatsilla. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotut ruokarajoitteet otetaan huomioon. Juhlille ei ole tiukkaa pukukoodia, mutta voit olettaa, että suurimmalla osalla miehistä on puku ja naisilla vastaava juhlava asu. Ruokailun lomaan järjestetään myöhemmin tarkentuvaa pientä ohjelmaa. Juhlapaikalta järjestetään todennäköisesti myös bussikuljetus saunalle, mutta asiaa selvitetään vielä.

Jatkosauna on Hatanpään soutupaviljongilla Pyhäjärven rannassa klo 18:00 alkaen. Saunalla ohjelma on vapaa eli saunomista, seurustelua ja pelaamista. Pientä naposteltavaa ja boolia on tarjolla, mutta ei kannata olettaa sen riittävän koko illaksi. Omat pullot ja pyyhkeet mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vuosijuhlat.excalibur@gmail.com 20.1.2019 mennessä ja kertomalla:

-Nimesi
-Lippujen lukumäärä ja tyyppi
-Huomioitavat ruoka-aine allergiat ja muut ruokarajoitteet
-Lisähuomioita, mikäli koet niille tarvetta

Lähetämme tammikuussa maksuohjeet sähköpostitse (tilinumero, tilisiirron viesti, mihin mennessä pitää maksaa). Kun olet maksanut lippusi, sinun tarvitsee enää saapua paikalle juhlistamaan Excaliburin pyöreitä vuosia. Lippuja on rajallinen määrä, joten toimi ajoissa!

Vuosijuhlia koskevat kysymykset voi lähettää joko sähköpostitse (vuosijuhlat.excalibur@gmail.com), tai Facebookissa suoraan tapahtuman keskusteluun.

–Vuosijuhlatoimikunta

Hallitus 2018

Hallitus vuodelle 2018 järjestäytyi seuraavasti:

Veli “kulkija” Tapper, PJ

Vili “Cromack” Saura, sihteeri

Jussi “rahis” Joenperä, rahis

Minna Färm, tiedotusvastaava

Lautapeli-ilta luokka on vaihtunut

Lautapeli-illat pidetään tässä periodissa poikkeuksellisesti luokassa SJ204. Kolmosperiodissa luokan pitäisi vaihtua takaisin aikaisempaan tilaan.

Hallitus 2017

Kauan eläköön hallitus vuosimallia 2017.

  • Milla Mäkinen, puheenjohtaja
  • Vili “Cromack” Saura, tiedotus- ja tapahtumavastaava
  • Jonas “aJns” Nikula, vpj,kolavastaava
  • Veli “kulkija” Tapper, sihteeri
  • Jussi “jokujaki” Joenperä, rahastonhoitaja

Fuksisauna 20.9.2016

Excaliburin perinteinen fuksisauna järjestetään tänä vuonna tiistaina 20.9. Teekkarisaunalla. Hallituksen jäsenet, fuksikampanjat ja yleistä fuksitietoa kerhon toiminnasta esitellään 17:00 alkaen, joten fuksien (oikeiden sekä exca-fuksien) kannattaa ehdottomasti tulla jo silloin paikalle. Muut kerholaiset ovat tervetulleita paikalle kello 18:00 jälkeen, ettei melu ja muu härväys häiritse esittelyjä. Ohjelmassa on normaaliin malliin lauta- ja korttipelailua, saunomista, grillausta ja rentoa yhdessäoloa. OPM & OPM.

Excalibur’s gaming night and sauna for freshmen and other new members is held on Tuesday 20.9. at Teekkarisauna. The club board and the people arranging introductory roleplaying campaigns present themselves to the new students starting at 17:00. Old members are welcome from 18:00 onwards.

Kerho on muuttanut!

Totta se on. Kerhotila kuoriutui Sähkötalon kellarin syövereistä ja päätyi uuteen osoitteeseensa Rakennustalon vanhaan info-pisteeseen. Muuttoon osallistuneet vuodattivat hikeä, verta ja kyyneleitä, mutta uhria ei annettu turhaan. Uusi kerhohuone on entistä ehompi, ja kaikki ovat tervetulleita ihailemaan sitä Raksatalon pääsisäänkäynnin viereen. Kiitos kaikille muuttajille!

The club room has moved! One can find the new club near the main enterance to Rakennustalo. The club room is situated in the old info desk of Rakennustalo. Feel free to drop by any time.