Syksyn 2020 yleiskokouksen päätöksiä / General meeting decisions

Vuoden 2021 hallitus:
PJ:nä jatkaa Inka Lehtonen
Muut hallituksen jäsenet:
Veli “Kulkija” Tapper
Jussi Joenperä
Otto “Amoeba” Martin
Matti “Ear” Kujala
Maisa Virtanen
Jussi Sulameri

Jäsenmaksun suuruudeksi vuodelle 2021 päätettiin 5e. Laskemalla jäsenmaksua pyritään kasvattamaan jäsenmäärää.

Magic the Gatherin kortteja päätettiin myydä. Kortit ovat pienellä 10% alennuksella tarjolla kerholaisille 13.12. asti, jonka jälkeen niitä kaupitellaan yleisesti normaaliin markkinahintaan. Lista myytävistä korteista löytyy discordista ja sähköpostilistalta. Sakari “Sakri” Lahti valtuutettiin huolehtimaan käytännön myyntitoimista.

Talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin.

In English:

We have new board:

Chairman Inka Lehtonen
Other board members:
Veli “Kulkija” Tapper
Jussi Joenperä
Otto “Amoeba” Martin
Matti “Ear” Kujala
Maisa Virtanen
Jussi Sulameri

Membership fee for year 2021 will be 5 euros.

We will sell MtG cards. They are offered to members at 10% discount until 13.12., after that they will be on open market. List of cards is found on discord and mailing list. Sakari Lahti is authorized to do selling.

Syksyn yleiskokous 27.11. klo 18 Kampusareenan auditoriossa / General Assembly at Kampusareena auditorio at 18 27.11.

Yleiskokous tulee, kokouskutsu on lähetetty kerhon jäsenlistalle 11.11. Valinnassa ensi vuoden hallitus, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Myös ehdotus MtG-korttien myynnistä.


General Assembly is coming, invitation is sent on our mailing list 11.11. Agenda includes next years board, plan for operations and financial plan. There is also proposal for selling MtG-cards.

 

Peli-illat jatkuvat / Weekly gaming nights

Peli-illat jatkuvat kerhohuoneella tiistaisin klo 17. Käsidesiä saatavilla ja suosittelemme maskin käyttöä.

Weekly gaming nights continue at clubroom tuesdays 17 o’clock. There is some hand disinfecant available and we recommend using masks.

Avajais/fuksisauna ti 6.10.

Excaliburin perinteinen fuksisauna pidetään Teekkarisaunalla ti 6.10. Normaaliin tapaan pelejä, kerhon esittely, sauna, palju & grilli. Avataan viimeistään klo 16. Koronatilanteen vuoksi osallistujista kerätään nimilista ja yhteystiedot. Ethän saavu sairaana jne. (ootte lukenu nää ennenkin). Tervetuloa kaikki peleistä kiinnostuneet!

Traditional fuksisauna of Excalibur will be 6.10. at Teekkarisauna. Event starts at 16. There will be games, short info about the club, sauna, hot tub and coalgrill for your food. Due to corona all participants will be registered. Welcome all who are into games!

Kevään yleiskokous 27.6.

Kevään yleiskokous on päätetty pitää 27.6. Listalla normaalit vastuuvapausasiat. Kokouskutsua tulee sitten kun saadaan esityslista valmiiksi. Muistakaa hoitaa jäsenmaksut ennen kokousta.

Kerhohuone suljettu, club room closed

Kerhohuone samoin kuin muutkin yliopiston tilat on toistaiseksi suljettu, luultavasti ainakin 13.4. saakka.

Club room along with other university premises is closed until further notice, propably at least until 13.4.

Peli-illat tiistaisin kerhohuoneella

Lautapeli-illat jatkuvat tiistaisin kerhohuoneella myös kevään 2020 ajan. Kaikki lautapeleistä kiinnostuneet ovat tervetulleita pelaamaan!

Excaliburin vuosijuhlat 2.3.2019

Ilmoittautuminen Excaliburin 30v vuosijuhlille on auennut! Maaliskuun toinen päivä järjestettäviin juhliin on tarjolla kolme lipputyyppiä:

-Alkoholillinen peruslippu, 60€
-Alkoholiton peruslippu, 55€
-Alennuslippu opiskelijoille, 40€ (alkoholillinen ellei toisin toivota)

Jos koet tarvetta alennetulle lipulle vaikka et ole opiskelija, voit tiedustella sellaista vuosijuhlatoimikunnalta osoitteesta vuosijuhlat.excalibur@gmail.com.

Tapahtuman karkea aikataulu on:

-14:00 Saapuminen Pikkupalatsille
-14:30 – 17:30 Ruokailu ja ohjelmaa
-17:30 – 18:00 Siirtyminen saunalle
-18:00 – 00:00 Vapaata saunomista

Vuosijuhliin kuuluu buffet-tyyppinen juhlaruoka Pikkupalatsilla. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotut ruokarajoitteet otetaan huomioon. Juhlille ei ole tiukkaa pukukoodia, mutta voit olettaa, että suurimmalla osalla miehistä on puku ja naisilla vastaava juhlava asu. Ruokailun lomaan järjestetään myöhemmin tarkentuvaa pientä ohjelmaa. Juhlapaikalta järjestetään todennäköisesti myös bussikuljetus saunalle, mutta asiaa selvitetään vielä.

Jatkosauna on Hatanpään soutupaviljongilla Pyhäjärven rannassa klo 18:00 alkaen. Saunalla ohjelma on vapaa eli saunomista, seurustelua ja pelaamista. Pientä naposteltavaa ja boolia on tarjolla, mutta ei kannata olettaa sen riittävän koko illaksi. Omat pullot ja pyyhkeet mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vuosijuhlat.excalibur@gmail.com 20.1.2019 mennessä ja kertomalla:

-Nimesi
-Lippujen lukumäärä ja tyyppi
-Huomioitavat ruoka-aine allergiat ja muut ruokarajoitteet
-Lisähuomioita, mikäli koet niille tarvetta

Lähetämme tammikuussa maksuohjeet sähköpostitse (tilinumero, tilisiirron viesti, mihin mennessä pitää maksaa). Kun olet maksanut lippusi, sinun tarvitsee enää saapua paikalle juhlistamaan Excaliburin pyöreitä vuosia. Lippuja on rajallinen määrä, joten toimi ajoissa!

Vuosijuhlia koskevat kysymykset voi lähettää joko sähköpostitse (vuosijuhlat.excalibur@gmail.com), tai Facebookissa suoraan tapahtuman keskusteluun.

–Vuosijuhlatoimikunta

Hallitus 2018

Hallitus vuodelle 2018 järjestäytyi seuraavasti:

Veli “kulkija” Tapper, PJ

Vili “Cromack” Saura, sihteeri

Jussi “rahis” Joenperä, rahis

Minna Färm, tiedotusvastaava

Lautapeli-ilta luokka on vaihtunut

Lautapeli-illat pidetään tässä periodissa poikkeuksellisesti luokassa SJ204. Kolmosperiodissa luokan pitäisi vaihtua takaisin aikaisempaan tilaan.