Wannabe Shadowrunners/3. pelikerta

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 27. maaliskuuta 2007 kello 21.34 – tehnyt Japsu (keskustelu | muokkaukset) (välitall.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Wannabe Shadowrunnersin 3. pelikerta järjestettiin 26. maaliskuuta 2007. Peliä johti KoneV ja pelaajina olivat Japsu, Kaapija, Karsta ja Toivoton.

Kulku

Viikonlopun aikana Micke häipyi johonkin eikä häntä näkynyt eikä kuulunut maanantaihin mennessä. Häntä ei myöskään tavoittanut matriisitse eikä vastannut soittopyyntöihin. Maanantaiaamuna Coral soitti Lukalle ja käski tämän järjestää ryhmän kasaan erääseen keskustassa sijaitsevaan baariin kello 17:00. J, Jack ja Luka olivat ajoissa paikalla, kuten oli myös Coralin lähettämä 14-vuotias haltiatyttö Pikkune. Kysyttäessä mitä hittoa tyttö paikalla teki, vastasi hän nostamalla Jackin loitsulla ylösalaisin ilmaan.

Heitä vastassa takahuoneessa oli muuan herra Smith, joka tarjosi heille hieman liiankin helpolta kuulostavaa tehtävää. Homman jujuna oli tietysti se, että tehtävä suoritettaisiin satojen kilometrien päässä Denverissä, jossa kaivattiin ehdottoman puolueetonta kuriiria. Palkaksi tarjottiin aluksi kolmea tuhatta uusjeniä päätä kohden matkakulut korvaten, mitä tietysti alettiin heti tingata ylöspäin. Smith kuitenkin ilmoitti, että lopullisesti hinta tulisi sopia varsinaisen työnantajan kanssa Denverissä.

Hieman neuvoteltuaan ryhmä päätti hyväksyä tehtävän ja valmistautui matkustamaan Jackin autolla seuraavana päivänä Denveriin. Pikkune kävi hankkimassa itselleen commlinkin ja väärän SINin, ja suunniteltiin, kuinka aseet ja muu "epäilyttävä" materiaali saataisiin kuljetettua läpi rajatarkastuksista, joihin matkalla varmasti törmättäisiin useasti.