Varjojuoksu:Main

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Projekti toistaiseksi jäissä, johtuen innostuksen katoamisesta roolipelaamiseen.

”Hyvää huomenta maailma. Tervetuloa takaisin. Leikkikää kiltisti.” - Saeletra, 24.12.2011, klo 00.01, Shadowland BSS

Haltioita, kääpiöitä, örkkejä, peikkoja, lohikäärmeitä, korporaatioita, ghouleja, magiaa, velhoja, tulipalloja, Matrix (ei se leffa, ääliö), teknomancerit, cyberosia, cyberzombeja, bioimplanteja, t-lintuja, jne. Kaikkea tuota ja niin helvetin paljon enemmän tarjoaa syöpävapaa Shadowrunin 4.laitos. (D20 aiheuttaa syöpää!)

Shadowrun – kaikista pelaamistani peleistä rakkain – vaatii paljon enemmän pelaajilta (ja pelinjohtajalta), kuin vain nopeasti täytetyn hahmolomakkeen ja paljon noppia. Varsinkin jos haluaa nauttia kaikesta mitä kuudes maailma tarjoaa, on tunnettava maailma sitä ennen paremmin. Olen kuitenkin huomannut, että pelaajat eivät jaksa etsiä ja lukea kirjoista asioita, koska heillä on muutakin elämää, joten päätin kirjoittaa tärkeimpiä asioita tänne wikiin. Näiden sivujen on tarkoitus 1) antaa mahdollisuus tehdä hahmoja, jotka ovat osa maailma, eivätkä siellä hortoilevia (D&D) turisteja, 2) selvittää kysymyksiä, joita saattaisi ilmetä sessioilla, 3) kertoa Shadowrunin 4. laitoksen säännöistä ja 4) auttaa viihtymään peleissä, koska jos roolipelaaminen ei ole kivaa, niin sitä ei kannata tehdä.

Valitettavasti asiaa olisi kirjoitettavana tänne enemmän kuin itselläni riittää aikaa tai halua, joten ajattelin ensin kirjoittaa hyvin lyhyesti kaikista osa-alueista ja sen jälkeen kirjoittaa asioita, joista ”ihmiset” olisivat kiinnostuneita. Eli, jos haluat tietää tarkemmin vaikka mitä Suomelle kuuluu Shadowrunin maailmassa tai kuka hitto on Damien Knight, niin ei kun pyyntöä vain Keskustelu-sivulle. Ei koske pelkästään entisiä tai tulevia pelaajia, kuka tahansa kiinnostunut saa osallistua. Jos penseilette, niin kirjoitan just siitä mistä itse tahdon ja sitä ei kukaan tahdo - tai no, miksipä ei.

Yleistä Shadowrunnereista
Historia
Rodut
Korporaatiot
Muut ryhmittymät
Säännöt
Kehitys
Termistöä
Keskustelu
Mitä kuuluu Pohjoismaille?