Tarak

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 27. huhtikuuta 2008 kello 16.24 – tehnyt KoneV (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmo kuuluu henkilölle nimeltä Veini Lehkonen.


Nimi: Tarak

Ulkonäkö: Tarak on 16-vuotias, 154 senttiä pitkä ja painaa 41 kiloa. Hänen tukkansa on hopeisen valkea, ihonsa kivisen harmaa ja silmänsä harmaan siniset. Hän tuijottaa lähes aina tuimasti eteenpäin ja pelottaa näin lapsia ja saa aikuisilta angstisen teinin leiman.

Tausta: Perimätiedon mukaan Tarakin heimon muinaiset jäsenet olivat heikkoja droweja, joiden suonissa virtasi ihmisten verta ja jotka pakotettiin siten orjiksi. Niin he elivät satoja vuosia, kunnes tasan sata vuotta sitten he onnistuivat viimein kapinoimaan ja pakenemaan. Maanpäällinen elämä ja polttava aurinko eivät heitä pahemmin kiehtoneet, joten he siirtyivät asumaan kaukaisiin syviin luoliin Maailman Selkärangalla. He lähettivät joukostaan seikkailijoita tutkimaan maailman ihmeitä ja tuomaan tietoa ja tapoja mukanaan kotiin opiskeltaviksi, jotta heitä ei enää koskaan orjuutettaisi. Näin heistä kasvoi ajan myötä voimakkaita ja mahtavia. Lapsetkin joutuivat jo nuorena ankaraan koulutukseen.

Tällaiseen elämään Tarak syntyi. Hän ei kuitenkaan saanut elää elämäänsä kuten jo niin monet hänen heimonsa jäsenet, koska drowit hyökkäsivät heidän kimppuunsa hänen ollessaan vain 16-vuotias. Eräs drow-partio oli aikanaan raportoinut heimosta sen löydettyään, ja kun droweille selvisi, millaista sakkia he olivat, he tietysti hyökkäsivät – eihän minkään drowien orjuudesta paenneen kansan tai heimon pidä antaa elää ja levittää tietoa onnistuneesta paosta. Muutaman surkeasti epäonnistuneen terminointipartion jälkeen drowit pistivät asialle ammattilaisia, ja eeppinen taistelu seurasi. Kaikki Tarakin heimon jäsenet menehtyivät häntä itseään lukuunottamatta, sillä hänen vanhempansa onnistuivat pitämään hänet hengissä taistelun ajan vetäytyen syvemmälle luoliinsa. Lopulta heidät kuitenkin surmattiin, ja jäljellä olivat vain Tarak ja hänen isovanhempansa, joka oli mahtava velho. Viimeisillä voimillaan velho sai siirrettyä Tarakin luolien päällä olevan vuoren huipulle, mutta jäi itse jumiin, koska viholliset häiritsivät häntä liikaa. Tarak itki ja suri aikansa ja lähti sitten maailmalle, paeten häntä jahtaamaan lähetettyä drow-partiota.