TBA Otteluhistoria

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 26. maaliskuuta 2009 kello 02.37 – tehnyt Nord (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Pre-Season

Hepo BBC - 2-0, 2-3 +FF +60k - Ashnan aloittaa uransa blitzaamalla haltian kuoliaaksi ensimmäisellä vuorolla, muuten olikin muumioiden lyönnit aika vaisuja kun tontut vain juoksivat pakoon. Luuranko Sarth oppi pelaamaan.

Puskassa Vilisee - 1-3, 5-0 +10k Leppoisa haltiapeli, jonka aikana lähes koko joukkue pääsi tekemään edes jotain maininnan arvoista. Ashnan lähetti uransa toisen haltian hautaan ja luuranko Harr otti esimerkkiä muumioista nitistämällä haltian.

Kaislikossa Suhisee‎ - 1-0, 4-2 +FF +80k Ilkeät sammakot loikkivat ja pomppivat miten halusivat ja kaiken päälle repivät reiän Nergalin kääreliinoihin. Luuranko Femur dodgesi ja teki voittomaalin sen ansiosta. Taisipa hän olla haltia edellisessä elämässä. Rahaa tuli hyvin ja Ashnan oppi blockkaamaan.

Rännissä Rapisee - 0-3, 4-0 +60k Rottien panssarit kestivät masentavan hyvin ja ei saatu sitten murskaavaa ylivoimaa kentälle mitenkään.

Big Popper Club - 2-1, 6-1 +60k +FF Alku alkaa nihkeästi ja puolituisten nopea puu blitzaa ja saattaa Ninkasin takaisin hautaan regenin epäonnistuessa.

Kekeke Zerg rush - 1-0, 3-2 +90k +FF Örkkiä on nihkeä lyödä, mutta sentään on yleisö on muumioiden puolella. Ensimmäinen puoliaika alkaakin massiivisella mellakalla, joka pilaa örkkien hyökkäyksen ja Ashnanin fanikerho repii linjaörkin palasiksi, kun se työnnettiin yleisöön.

Takaisin