Ero sivun ”TBA Otteluhistoria” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
p
Rivi 5: Rivi 5:

'''Norsca Snowbowlers''' - 1-0, 5-0 +30k - Ensimmäinen puoliaika menee kiltisti toisia tönien ja vaikka yhdessä vaiheessa muumiojengi olikin kaikki yhtä lukuunottamatta maassa ei kenenkään silti satu. Toinen puoliaika alkaakin Ashnanin fanikultin heittäessä pallon tälle ja pohjanpoikia lyöden ja monottaen tämä muumio kantaakin pallon maaliin.

'''Rännissä Rapisee''' --- 2-5, 4-0 +20k - Ensimmäisellä puoliajalla lyöminen ei suju ollenkaan ja rotat tuntuvat rankaisevan jokaisesta pallon menetyksestä maalilla. Sentään pelin aikana Ashnan loistaa lyömällä kolme rottaa injuryyn. Muualla Nagrosh ja Gecko pelaavat haltiaa ja tekevät muumioiden maalit. Yleisö ei silti tykkää yhtään.
+
'''Rännissä Rapisee''' - 2-5, 4-0 +20k - Ensimmäisellä puoliajalla lyöminen ei suju ollenkaan ja rotat tuntuvat rankaisevan jokaisesta pallon menetyksestä maalilla. Sentään pelin aikana Ashnan loistaa lyömällä kolme rottaa injuryyn. Muualla Nagrosh ja Gecko pelaavat haltiaa ja tekevät muumioiden maalit. Yleisö ei silti tykkää yhtään.

'''Chaotic Neutrals''' --- KL -FF
+
'''Chaotic Neutrals''' - KL -FF

'''Rännissä Rapisee''' --- 2-3, 3-1 +60k - Ensimmäinen puoliaika näyttää synkältä kun rotat pääsevät 0-2 johtoon, mutta Sarth, Trerk ja Gecko rakentavat kauniin haltiapallo kuvion jonka avulla pallo toimitettiin maaliin juuri ajoissa. Toinin puoliaika meneekin täysin pelikirjan mukaisesti, kun rottia lyödään ulos kentän tyhjetessä komeasti ja pallo kannetaan maaliin kahdeksassa vuorossa. Ikävä kyllä rottia tulee takaisin aivan liikaa jatkoajalle ja maalin tehtyään pystyvät viivästyttämään muumiota tarpeeksi.
+
'''Rännissä Rapisee''' - 2-3, 3-1 +60k - Ensimmäinen puoliaika näyttää synkältä kun rotat pääsevät 0-2 johtoon, mutta Sarth, Trerk ja Gecko rakentavat kauniin haltiapallo kuvion jonka avulla pallo toimitettiin maaliin juuri ajoissa. Toinin puoliaika meneekin täysin pelikirjan mukaisesti, kun rottia lyödään ulos kentän tyhjetessä komeasti ja pallo kannetaan maaliin kahdeksassa vuorossa. Ikävä kyllä rottia tulee takaisin aivan liikaa jatkoajalle ja maalin tehtyään pystyvät viivästyttämään muumiota tarpeeksi.

'''NST''' --- 0-1, 3-3 +50k - Lähtiin tappelemeen reippaasti, mutta jäätiin lopulta vähän jalkoihin kehittyneempää joukkuetta vastaan. Ninurta sentään tappoi heidän agi pedon ensimmäisellä vuorolla ja kaikki omat pelaajat jäivät täysin vammoitta.
+
'''NST''' - 0-1, 3-3 +50k - Lähtiin tappelemeen reippaasti, mutta jäätiin lopulta vähän jalkoihin kehittyneempää joukkuetta vastaan. Ninurta sentään tappoi heidän agi pedon ensimmäisellä vuorolla ja kaikki omat pelaajat jäivät täysin vammoitta.

==Pre-Season==

Versio 24. toukokuuta 2009 kello 22.32

8. Kausi

Death becomes her - 0-1, 2-1 +20k - Kurja yleisö pilaso muumioiden ensimmäisen hyökkäyksen rynnimällä kentällä ja vielä sitäkin kurjempi tuomari pilasi monotuksen.

Norsca Snowbowlers - 1-0, 5-0 +30k - Ensimmäinen puoliaika menee kiltisti toisia tönien ja vaikka yhdessä vaiheessa muumiojengi olikin kaikki yhtä lukuunottamatta maassa ei kenenkään silti satu. Toinen puoliaika alkaakin Ashnanin fanikultin heittäessä pallon tälle ja pohjanpoikia lyöden ja monottaen tämä muumio kantaakin pallon maaliin.

Rännissä Rapisee - 2-5, 4-0 +20k - Ensimmäisellä puoliajalla lyöminen ei suju ollenkaan ja rotat tuntuvat rankaisevan jokaisesta pallon menetyksestä maalilla. Sentään pelin aikana Ashnan loistaa lyömällä kolme rottaa injuryyn. Muualla Nagrosh ja Gecko pelaavat haltiaa ja tekevät muumioiden maalit. Yleisö ei silti tykkää yhtään.

Chaotic Neutrals - KL -FF

Rännissä Rapisee - 2-3, 3-1 +60k - Ensimmäinen puoliaika näyttää synkältä kun rotat pääsevät 0-2 johtoon, mutta Sarth, Trerk ja Gecko rakentavat kauniin haltiapallo kuvion jonka avulla pallo toimitettiin maaliin juuri ajoissa. Toinin puoliaika meneekin täysin pelikirjan mukaisesti, kun rottia lyödään ulos kentän tyhjetessä komeasti ja pallo kannetaan maaliin kahdeksassa vuorossa. Ikävä kyllä rottia tulee takaisin aivan liikaa jatkoajalle ja maalin tehtyään pystyvät viivästyttämään muumiota tarpeeksi.

NST - 0-1, 3-3 +50k - Lähtiin tappelemeen reippaasti, mutta jäätiin lopulta vähän jalkoihin kehittyneempää joukkuetta vastaan. Ninurta sentään tappoi heidän agi pedon ensimmäisellä vuorolla ja kaikki omat pelaajat jäivät täysin vammoitta.

Pre-Season

Hepo BBC - 2-0, 2-3 +FF +60k - Ashnan aloittaa uransa blitzaamalla haltian kuoliaaksi ensimmäisellä vuorolla, muuten olikin muumioiden lyönnit aika vaisuja kun tontut vain juoksivat pakoon. Luuranko Sarth oppi pelaamaan.

Puskassa Vilisee - 1-3, 5-0 +10k Leppoisa haltiapeli, jonka aikana lähes koko joukkue pääsi tekemään edes jotain maininnan arvoista. Ashnan lähetti uransa toisen haltian hautaan ja luuranko Harr otti esimerkkiä muumioista nitistämällä haltian.

Kaislikossa Suhisee‎ - 1-0, 4-2 +FF +80k Ilkeät sammakot loikkivat ja pomppivat miten halusivat ja kaiken päälle repivät reiän Nergalin kääreliinoihin. Luuranko Femur dodgesi ja teki voittomaalin sen ansiosta. Taisipa hän olla haltia edellisessä elämässä. Rahaa tuli hyvin ja Ashnan oppi blockkaamaan.

Rännissä Rapisee - 0-3, 4-0 +60k Rottien panssarit kestivät masentavan hyvin ja ei saatu sitten murskaavaa ylivoimaa kentälle mitenkään.

Big Popper Club - 2-1, 6-1 +60k +FF Alku alkaa nihkeästi ja puolituisten nopea puu blitzaa ja saattaa Ninkasin takaisin hautaan regenin epäonnistuessa.

Kekeke Zerg rush - 1-0, 3-2 +90k +FF Örkkiä on nihkeä lyödä, mutta sentään on yleisö on muumioiden puolella. Ensimmäinen puoliaika alkaakin massiivisella mellakalla, joka pilaa örkkien hyökkäyksen ja Ashnanin fanikerho repii linjaörkin palasiksi, kun se työnnettiin yleisöön.