Ero sivun ”TBA Otteluhistoria” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
p
 
Rivi 1: Rivi 1:
 +
==10.kausi==
 +
 +
'''Puskassa Vilisee''' 0-3, 8-1 +40k - Ei saanut estettyä pallopeluuta vaikka täytettiinkin lasarettia niin kova kun ehdittiin. Pidettiin perinteistä kiinni ja haudattiin tonttuja tämänkin matsin päätteeksi.
 +
 +
'''Herrasmiehet''' 1-0, 3-2 +FF +50k - Peli oli äärimmäisen väkivaltainen molempiin suuntiin, mutta lopulta nuffle päätti antaa voiton meille.
 +
 +
'''Norsca Snowbowlers''' 2-1, 4-4 +FF +60k -10k petty cash - Kallot kolisivat ja selkärangat rutisivat, mutta playoffpaikka irtosi.
 +
 +
'''Infectious Agents''' 2-1, 5-4 +FF +60k -40k petty cash - Ilkimykset haisivat niin pahalta että meinasi muumioitakin heikottaa, mutta jatkoajalla voitettiin onnistuneen pallonriiston ja vielä tärkeämmän pallonnoston ansiosta. Ilkeä nurgle yleisö viskasi Ashnania kivellä päähän pakottaen hänen jättämään seuraavan ottelun väliin.
 +
 +
'''Puskassa Vilisee''' 1-3, 2-0 +60k -50k petty cash - Tavallaista nihkeämpi tonttuottelu. Tonttujen rikkominen ei onnistunut ollenkaan ja ottelun jälkeen alkoi pyöriä ilkeitä huhuja että Samhain ja Talus olisivat olleet haltijaprinssejä edellisessä elämässään.
 +
 +
'''Dungeonbowl''' Voitto - Dungeonbowliin lähti joukkueen uusi luuranko Git ja veteraani muumio Ashnan, jonka oletettiin pistävän useammankin vastustajan ulos kentältä. Valitettavasti lyöminen ei niin hyvin onnistunut, ja Ashnaniin upposi sapeli turhankin helposti. Molemmat pelaajat jäivät ilman tilastomerkintöjä vaikkakin he onnistuivat sentään seisomaan muutaman kerran strategisesti tärkeissä paikoissa.
 +
==9. kausi==
 +
 +
'''Bleak Academy''' 2-0, 3-2 +FF +70k - Leppoisa peli epäkuolleita vastaan päättyi odotettuun voittoon ja vastustajan itsekorjautuvat pelaajat pitivät kassutilaston matalana. Ashnan ja Macaroth oppivat nopeiksi ja Nergal saatettin pois joukkueesta tämän päättäessä jättää örkkipeli väliin.
 +
 +
'''Idän Ihmeet''' 1-2, 2-1 +40k - Örkkejä oli jälleen masentava lyödä ja muutenkin joukkue tahtoikin tutusta nurmeen. Muumiot etenkin loistivat kaatuilemalla omiin jalkoihinsa.
 +
 +
'''Kaislikossa Suhisee''' 1-0, 5-1 +FF +70k - Tuomarin katsellessa aivan muualla peli lähti reippaasti potkien liikkeelle ja kahden muumion poistuessa kentältä tilanne näyttikin hieman nihkeältä, mutta sammakoiden loikinnat jäivät hieman puolitiehen näiden kompastuessa omiin koipiinsa. Marrow kuoli ja ketään se ei kiinnostanut.
 +
 +
'''EVIL''' 0-3, 4-1 +40k -30k petty cash - Murskaava pitch invasion ja defensive blitz ensimmäisellä puoliajalla tuhosivat muumioden kaikki toiveet edes yrittää voittaa peliä ja muutenkin heidän säätäminen oli hieman surullista katsottavaa. Joukkueen ainoa suoriutuja oli muumio Ninurta, joka löikin neljä haltiaa ulos.
 +
 +
'''Idän Ihmeet''' 2-1, 2-1 +FF +40k - Nihkeä örkkiottelu vesisateessa. Voitettiin sentään.
 +
 +
'''Puskassa Vilisee''' 0-3, 5-0 -FF +70k - Peli alkoi vesisateella, joten eivät muumiot oikeen jaksaneet edes yrittää maaleja tehdä, vaikka sade loppuikin alkupotkun ollessa ilmassa. Tonttujen puu sentään ruhjottiin eläkekuntoon.
 +
 
==8. Kausi==
 
==8. Kausi==
  

Nykyinen versio 2. syyskuuta 2009 kello 11.19

10.kausi

Puskassa Vilisee 0-3, 8-1 +40k - Ei saanut estettyä pallopeluuta vaikka täytettiinkin lasarettia niin kova kun ehdittiin. Pidettiin perinteistä kiinni ja haudattiin tonttuja tämänkin matsin päätteeksi.

Herrasmiehet 1-0, 3-2 +FF +50k - Peli oli äärimmäisen väkivaltainen molempiin suuntiin, mutta lopulta nuffle päätti antaa voiton meille.

Norsca Snowbowlers 2-1, 4-4 +FF +60k -10k petty cash - Kallot kolisivat ja selkärangat rutisivat, mutta playoffpaikka irtosi.

Infectious Agents 2-1, 5-4 +FF +60k -40k petty cash - Ilkimykset haisivat niin pahalta että meinasi muumioitakin heikottaa, mutta jatkoajalla voitettiin onnistuneen pallonriiston ja vielä tärkeämmän pallonnoston ansiosta. Ilkeä nurgle yleisö viskasi Ashnania kivellä päähän pakottaen hänen jättämään seuraavan ottelun väliin.

Puskassa Vilisee 1-3, 2-0 +60k -50k petty cash - Tavallaista nihkeämpi tonttuottelu. Tonttujen rikkominen ei onnistunut ollenkaan ja ottelun jälkeen alkoi pyöriä ilkeitä huhuja että Samhain ja Talus olisivat olleet haltijaprinssejä edellisessä elämässään.

Dungeonbowl Voitto - Dungeonbowliin lähti joukkueen uusi luuranko Git ja veteraani muumio Ashnan, jonka oletettiin pistävän useammankin vastustajan ulos kentältä. Valitettavasti lyöminen ei niin hyvin onnistunut, ja Ashnaniin upposi sapeli turhankin helposti. Molemmat pelaajat jäivät ilman tilastomerkintöjä vaikkakin he onnistuivat sentään seisomaan muutaman kerran strategisesti tärkeissä paikoissa.

9. kausi

Bleak Academy 2-0, 3-2 +FF +70k - Leppoisa peli epäkuolleita vastaan päättyi odotettuun voittoon ja vastustajan itsekorjautuvat pelaajat pitivät kassutilaston matalana. Ashnan ja Macaroth oppivat nopeiksi ja Nergal saatettin pois joukkueesta tämän päättäessä jättää örkkipeli väliin.

Idän Ihmeet 1-2, 2-1 +40k - Örkkejä oli jälleen masentava lyödä ja muutenkin joukkue tahtoikin tutusta nurmeen. Muumiot etenkin loistivat kaatuilemalla omiin jalkoihinsa.

Kaislikossa Suhisee 1-0, 5-1 +FF +70k - Tuomarin katsellessa aivan muualla peli lähti reippaasti potkien liikkeelle ja kahden muumion poistuessa kentältä tilanne näyttikin hieman nihkeältä, mutta sammakoiden loikinnat jäivät hieman puolitiehen näiden kompastuessa omiin koipiinsa. Marrow kuoli ja ketään se ei kiinnostanut.

EVIL 0-3, 4-1 +40k -30k petty cash - Murskaava pitch invasion ja defensive blitz ensimmäisellä puoliajalla tuhosivat muumioden kaikki toiveet edes yrittää voittaa peliä ja muutenkin heidän säätäminen oli hieman surullista katsottavaa. Joukkueen ainoa suoriutuja oli muumio Ninurta, joka löikin neljä haltiaa ulos.

Idän Ihmeet 2-1, 2-1 +FF +40k - Nihkeä örkkiottelu vesisateessa. Voitettiin sentään.

Puskassa Vilisee 0-3, 5-0 -FF +70k - Peli alkoi vesisateella, joten eivät muumiot oikeen jaksaneet edes yrittää maaleja tehdä, vaikka sade loppuikin alkupotkun ollessa ilmassa. Tonttujen puu sentään ruhjottiin eläkekuntoon.

8. Kausi

Death becomes her - 0-1, 2-1 +20k - Kurja yleisö pilaso muumioiden ensimmäisen hyökkäyksen rynnimällä kentällä ja vielä sitäkin kurjempi tuomari pilasi monotuksen.

Norsca Snowbowlers - 1-0, 5-0 +30k - Ensimmäinen puoliaika menee kiltisti toisia tönien ja vaikka yhdessä vaiheessa muumiojengi olikin kaikki yhtä lukuunottamatta maassa ei kenenkään silti satu. Toinen puoliaika alkaakin Ashnanin fanikultin heittäessä pallon tälle ja pohjanpoikia lyöden ja monottaen tämä muumio kantaakin pallon maaliin.

Rännissä Rapisee - 2-5, 4-0 +20k - Ensimmäisellä puoliajalla lyöminen ei suju ollenkaan ja rotat tuntuvat rankaisevan jokaisesta pallon menetyksestä maalilla. Sentään pelin aikana Ashnan loistaa lyömällä kolme rottaa injuryyn. Muualla Nagrosh ja Gecko pelaavat haltiaa ja tekevät muumioiden maalit. Yleisö ei silti tykkää yhtään.

Chaotic Neutrals - KL -FF

Rännissä Rapisee - 2-3, 3-1 +60k - Ensimmäinen puoliaika näyttää synkältä kun rotat pääsevät 0-2 johtoon, mutta Sarth, Trerk ja Gecko rakentavat kauniin haltiapallo kuvion jonka avulla pallo toimitettiin maaliin juuri ajoissa. Toinin puoliaika meneekin täysin pelikirjan mukaisesti, kun rottia lyödään ulos kentän tyhjetessä komeasti ja pallo kannetaan maaliin kahdeksassa vuorossa. Ikävä kyllä rottia tulee takaisin aivan liikaa jatkoajalle ja maalin tehtyään pystyvät viivästyttämään muumiota tarpeeksi.

NST - 0-1, 3-3 +50k - Lähtiin tappelemeen reippaasti, mutta jäätiin lopulta vähän jalkoihin kehittyneempää joukkuetta vastaan. Ninurta sentään tappoi heidän agi pedon ensimmäisellä vuorolla ja kaikki omat pelaajat jäivät täysin vammoitta.

Pre-Season

Hepo BBC - 2-0, 2-3 +FF +60k - Ashnan aloittaa uransa blitzaamalla haltian kuoliaaksi ensimmäisellä vuorolla, muuten olikin muumioiden lyönnit aika vaisuja kun tontut vain juoksivat pakoon. Luuranko Sarth oppi pelaamaan.

Puskassa Vilisee - 1-3, 5-0 +10k Leppoisa haltiapeli, jonka aikana lähes koko joukkue pääsi tekemään edes jotain maininnan arvoista. Ashnan lähetti uransa toisen haltian hautaan ja luuranko Harr otti esimerkkiä muumioista nitistämällä haltian.

Kaislikossa Suhisee‎ - 1-0, 4-2 +FF +80k Ilkeät sammakot loikkivat ja pomppivat miten halusivat ja kaiken päälle repivät reiän Nergalin kääreliinoihin. Luuranko Femur dodgesi ja teki voittomaalin sen ansiosta. Taisipa hän olla haltia edellisessä elämässä. Rahaa tuli hyvin ja Ashnan oppi blockkaamaan.

Rännissä Rapisee - 0-3, 4-0 +60k Rottien panssarit kestivät masentavan hyvin ja ei saatu sitten murskaavaa ylivoimaa kentälle mitenkään.

Big Popper Club - 2-1, 6-1 +60k +FF Alku alkaa nihkeästi ja puolituisten nopea puu blitzaa ja saattaa Ninkasin takaisin hautaan regenin epäonnistuessa.

Kekeke Zerg rush - 1-0, 3-2 +90k +FF Örkkiä on nihkeä lyödä, mutta sentään on yleisö on muumioiden puolella. Ensimmäinen puoliaika alkaakin massiivisella mellakalla, joka pilaa örkkien hyökkäyksen ja Ashnanin fanikerho repii linjaörkin palasiksi, kun se työnnettiin yleisöön.

Takaisin