Sylavinri

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 16. syyskuuta 2007 kello 16.25 – tehnyt KoneV (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmo kuuluu henkilölle nimeltä Veini Lehkonen.


(Eirirki) "Hadar" Sylavinri Selrathikain on druidi.

Ulkonäkö: Kuten useat muutkin raptoranit, Sylavinri on pitkä ja luiseva. Höyhenet hänen päässään ovat aika pitkiä, ja jotkut niistä on värjätty mustiksi. Hänellä on sininen lohikäärmeennahkapanssari ja reppu, ja joskus harvoin hänen käsissään voi nähdä lingon tai sirpin. Hän kantelee joskus lentäessään jalkajousta, jollainen hänellä on huolimatta siitä, että hän ei oikeasti osaa käyttää sitä. Kysyjille hän vastaa, että totta kai hän osaa käyttää sitä – jos he eivät ole raptoraneja. Hän on myös lähes aina lennossa ja raptoraneja ennen nähneet voivat huomata, että Sylavinri lentää paremmin kuin raptoranit yleensä.

Persoonallisuus: Sylavinri pitää väittelystä, mutta harvemmin harrastaa sitä tosissaan muiden kuin raptoranien kanssa, suurimmaksi osaksi koska muilla on hieman hankaluuksia nähdä useampia puolia asioista ja väittelystä tulee siksi usein turhauttavaa. Sen sijaan hän pitää kovasti muiden rotujen edustajien välisistä väittelyistä, kun aihe ei kiinnosta häntä itseään, ja tuppaa hienovaraisesti provosoimaan väittelijöitä. Vapaa-aikansa Sylavinri viettää joko tiikerinsä Sitin kanssa luonnossa tai tekee jotain taikojan hanttihommia, erityisesti parantamista. Hän pyytää aina maksun palveluksistaan, mutta tuppaa usein alentamaan (ja joskus jopa ylentämään) hintaa asiakkaan rahatilanteelle sopivaksi. Hän pitää erityisen kovasti kiinni rajatuista alueista ja väkivalloin tai epärehellisin keinoin aikaansaatu valloitus on hänen mielestään anteeksiantamatonta.

Tausta: Sylavinri syntyi eräässä raptoranien pesäkylässä Shadowdalessa ja vietti lapsuutensa ja nuoruutensa siellä. Hän sai vanhemmiltaan nimeksi Eirirki. Hän lähti parvesta jo nuorena suorittamaan aikuistumisriittiään (Walk of the Four Winds). Vaellellessaan hän tapasi seikkailijajoukon, jonka mukana oli kaksi muuta raptorania. Hän liittyi heidän joukkoonsa ja päätyi lopulta jonnekin kauas synnyinkodistaan. Ennen pitkää hän ja hänen raptoran-kaverinsa valitsivat itselleen aikuisnimet – Eiriki nimesi itsensä Sylavinriksi.

Kun Sylavinri ja hänen kaverinsa Korro ja Ketheanari olivat viimeinkin oppineet lentämään, he matkustivat Korron ja Ketheanarin pesäkylään. Sylavinri vietti siellä useita vuosia elämästään, mutta oli silti aika matkustelevaista sorttia. Hän sai pari lasta ikätovereidensa kanssa, mutta ei syventynyt lastenkasvatukseen muutamaa vuotta pidemmäksi ajaksi.

Sylavinri kuuli Shadowdalen valtauksesta ja päätti tulla paikalle. TAI Hän halusi käydä syntymäkodissaan ja päätyi sen sijaan yrittämään vapauttaa Shadowdalea. TAI joku ihme unijuttu.


Seikkailuja