Sylavinri

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 3. heinäkuuta 2008 kello 12.55 – tehnyt KoneV (keskustelu | muokkaukset) (siirsi sivun ”Sylavinri Selrathikain” uudelle nimelle ”Sylavinri”: Yhdenmukaistus!)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmo kuuluu henkilölle nimeltä Veini Lehkonen.


(Eirirki) "Hadar" Sylavinri Selrathikain on druidi.

Ulkonäkö: Kuten useat muutkin raptoranit, Sylavinri on pitkä ja luiseva. Höyhenet hänen päässään ovat aika pitkiä, ja jotkut niistä on värjätty mustiksi. Hänellä on sininen lohikäärmeennahkapanssari ja reppu, ja joskus harvoin hänen käsissään voi nähdä lingon tai sirpin. Hän kantelee joskus lentäessään jalkajousta, jollainen hänellä on huolimatta siitä, että hän ei oikeasti osaa käyttää sitä. Kysyjille hän vastaa, että totta kai hän osaa käyttää sitä – jos he eivät ole raptoraneja. Hän on myös lähes aina lennossa ja raptoraneja ennen nähneet voivat huomata, että Sylavinri lentää paremmin kuin raptoranit yleensä.

Persoonallisuus: Sylavinri pitää väittelystä, mutta harvemmin harrastaa sitä tosissaan muiden kuin raptoranien kanssa, suurimmaksi osaksi koska muilla on hieman hankaluuksia nähdä useampia puolia asioista ja väittelystä tulee siksi usein turhauttavaa. Sen sijaan hän pitää kovasti muiden rotujen edustajien välisistä väittelyistä, kun aihe ei kiinnosta häntä itseään, ja tuppaa hienovaraisesti provosoimaan väittelijöitä. Vapaa-aikansa Sylavinri viettää joko tiikerinsä Sitin kanssa luonnossa tai tekee jotain taikojan hanttihommia, erityisesti parantamista. Hän pyytää aina maksun palveluksistaan, mutta tuppaa usein alentamaan (ja joskus jopa ylentämään) hintaa asiakkaan rahatilanteelle sopivaksi. Hän pitää erityisen kovasti kiinni rajatuista alueista ja väkivalloin tai epärehellisin keinoin aikaansaatu valloitus on hänen mielestään anteeksiantamatonta.

Tausta: Sylavinri syntyi eräässä raptoranien pesäkylässä Shadowdalessa ja vietti lapsuutensa ja nuoruutensa siellä. Hän sai vanhemmiltaan nimeksi Eirirki. Hän lähti parvesta jo nuorena suorittamaan aikuistumisriittiään (Walk of the Four Winds). Vaellellessaan hän tapasi seikkailijajoukon, jonka mukana oli kaksi muuta raptorania. Hän liittyi heidän joukkoonsa ja päätyi lopulta jonnekin kauas synnyinkodistaan. Ennen pitkää hän ja hänen raptoran-kaverinsa valitsivat itselleen aikuisnimet – Eiriki nimesi itsensä Sylavinriksi.

Kun Sylavinri ja hänen kaverinsa Korro ja Ketheanari olivat viimeinkin oppineet lentämään, he matkustivat Korron ja Ketheanarin pesäkylään. Sylavinri vietti siellä useita vuosia elämästään, mutta oli silti aika matkustelevaista sorttia. Hän sai pari lasta ikätovereidensa kanssa, mutta ei syventynyt lastenkasvatukseen muutamaa vuotta pidemmäksi ajaksi.

Chauntea ilmestyi kuuli Sylavinrille unessa ja kertoi, että hänen pitäisi mennä auttamaan Shadowdalen vapauttamisessa ja opastamaan erästä vasta kääntynyttä chauntealaista.


Seikkailuja

  1. Chauntea määräsi Sylavinrin erään tulevan chauntealaisen, Idhaerin, henkiseksi oppaaksi. Idhaerin mukana oli Nervius. He olivat aiemmin käyneet tutkimassa "putsaamassa" erästä temppeliä. Temppelin tutkimus edistyi, ja joku ääni puheli ja naureskeli ryhmälle. Löytyi luola, jossa oli musta pallo ja maagi Esvele. Musta pallo imi kaiken normaalin taian. Nervius kuoli, ja paikalle ilmestynyt velho Styrlevethix tapettiin myös. Sylavinri, Siti ja Idhaer pakenivat paikalta. Leirissä Sylavinri tapasi muut ryhmän jäsenet (?), ja seuraavana yönä käytiin Myth Drannorissa myymässä ja ostamassa kamaa.
  2. Myth Drannorissa puolikultalohikäärmehaltia Kalas Starknife kuuli taistelusta ja halusi mukaan. Seuraavan auringonlaskun jälkeen palattiin luolalle. Sää oli erittäin lumimyrskyinen. Esvele löytyi jälleen, ja tällä kertaa hän kuoli suoriltaan Kalasin iskuun. Eräästä huoneesta löytyi lich, jota lyötiin ja joka karkasi. Salaovien jälkeen löytyi sekä lich, epäkuolleen näköinen kaapunainen ja kaksi haarniskoitua ihmistä. Kaikki tapettiin näkymättömyyksistä huolimatta. Alkuluolassa oli toinen tunneli, joka johti kuulemma Vääntyneelle Tornille, joka on Varjolaakson hallitsijan perinteinen paikka. Koska temppeli on putsattu, muut aikoivat tulla paikalle myrskyn loputtua. Seuraavan auringonlaskun jälkeen lähdettiin Vääntyneelle Tornille. Yhdessä käytävässä oli varjoinen hämähäkki, joka tapettiin. Edempänä oli vartiossa olevia droweja, jotka antautuivat. Kertoivat, että edempänä on loputon käytävä ja eräässä toisessa käytävässä lohikäärme.