SAR:Thereth

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 6. joulukuuta 2010 kello 21.57 – tehnyt Helle (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ulkonäkö:

Thereth on hieman yli kuusi jalkaa pitkä ja aika hoikka puolihaltia mies. Hänellä on hopeiset hiukset, jotka laskeutuvat olkapäille tumman vihreän, koristeellisen viitan päälle. Kasvot ovat sopusuhtaiset ja kauniit, poskipäät ja piirteet ovat terävämmät kuin ihmisillä yleensä. Hänen silmänsä ovat terävät ja tarkat ja niiden väri on sama, kuin hänen viittansa tumma vihreä. Theren ei ole enää nuori, vaikka se puolihaltiasta ei hyvin erotukaan. Hän on edelleen yhtä voimakas ja nopea kuin oli nuorena, mutta vuodet ovat antaneet hänelle varmuutta ja kokemusta, joka näkyy hänen olemuksessaan. Thereth on luottamusta herättävän näköinen, ystävällinen ja hymyilee paljon. Hänen tunteensa näkyvät vahvasti mikäli hän niin haluaa, lähellä olevat pystyvät tuntemaan hänestä huokuvan ystävällisyyden tai vihan.

Päällä Thereth pitää viittansa lisäksi tummaa metallista suomuhaarniskaa, tummia nahkakenkiä ja vyöllä olut- tai veriviinileiliä. Aseena hänellä on metsästys veitsen ja tikarin lisäksi suuri kahdenkäden keihäs.Taustaa:

Therethin vanhemmat ovat kuolleet kauan sitten, mutta hänellä on paljon sukulaisia ja ystäviä Yuirwoodissa. Hänellä oli vuosia sitten vaimo ja lapsi, mutta he kuolivat Aglarondissa Szass Tamin käynnin jälkeen riehuneiden epäkuolleiden hyökkäyksessä. Uutta vaimoa hän ei ikinä ole ottanut, mutta on päässyt yli edellisen kuolemasta. Hän on pitkään ollut pienen metsäläis (forester) ryhmän johtaja. Hänen kykynsä johtaa ja puhua hyvin huomattiin kauan sitten ja häntä pyydettiin tehtävään jossa pystyi niitä käyttämään. Aglarondin viimeaikaisten tapahtumien johdosta hän käy muiden puolihaltijoiden kanssa sotaa ihmisiä vastaan metsien sisällä.

Therethin suku tekee ja kauppaa Aglarondin veriviiniä, ja vaikkei muita viinejä juokaan, niin Thereth ainakin väittää rakastavansa sitä ja yrittää mainostaa ja kaupata sitä muillekin.
Tavoitteita:

-Saada Thay polvilleen ja Szass Tam hengiltä

-Saada aikaan rauha Aglarondiin

-Löytää ja auttaa Simbulia, joka on pitkään hyvin hallinnut Aglarondia

-Auttaa Aglarondin puolihaltioiden ja haltoiden liittolaisia

-Tuhota kaikki epäkuolleet joita on Aglarondissa Szass Tamin jäljeltä

-Kasvattaa Aglarondin veriviinin suosiota ja myyntiä muuallakin :D

-Etsiä liittolaisia Aglarondille

-Puhdistaa Aglarond punaisista velhoista (ml Wizards Reach ja enclavet kaupungeissa)
Koukkuja PJ:lle:

-Kenties vaimo ja lapsi löytyvät epäkuolleina jossain vaiheessa, Thereth jopa epäilee sitä, ja etsii mahdollista sijaintia tai johtolankoja, jotta voisi vapauttaa heidän ruumiinsa.

-
Luonne:

Thereth on ystävällinen ja diplomaattinen, yleensä yrittäen välttää taistelua. Hänen tunteensa ovat kuitenkin erittäin vahvoja, ja vaikka hän normaalisti toimii oikein ja hyvin, niin tuntiessaan vihaa hän ei anna armoa, eikä luovuta vaikka jokin este näyttäisi mahdottomalta. Therethin normaali mielentila on iloinen ja positiivinen ja hänen lähellään on mukavaa olla, mutta tuntiessaan vihaa tai epätoivoa, hän muuttuu synkäksi ja kylmäksi.Created Using Wizards of the Coast D&D Character Builder

Thereth, level 4


Half-Elf, Ardent Ardent Mantle: Mantle of Elation


Background: Occupation - Merchant, Occupation - Military (+2 to Diplomacy)


FINAL ABILITY SCORES


Str 13, Con 16, Dex 11, Int 8, Wis 10, Cha 21.


STARTING ABILITY SCORES


Str 13, Con 13, Dex 11, Int 8, Wis 10, Cha 18.


AC: 20 Fort: 17 Reflex: 13 Will: 19


HP: 43 Surges: 10 Surge Value: 10


TRAINED SKILLS


Intimidate +12, Streetwise +12, Bluff +12, Diplomacy +16


UNTRAINED SKILLS


Acrobatics +2, Arcana +1, Dungeoneering +2, Endurance +5, Heal +2, History +1, Insight +4, Nature +2, Perception +2, Religion +1, Stealth +2, Thievery +2, Athletics +3


FEATS


Level 1: Armor Proficiency: Scale Level 2: Mark of Healing Level 4: Weapon Proficiency (Greatspear)


POWERS


Ardent at-will 1: Demoralizing Strike Ardent at-will 1: Energizing Strike Dilettante: Staggering Note Ardent daily 1: Battleborn Acuity Ardent utility 2: Master Diplomat Ardent at-will 3: Guarded Prison


ITEMS Vicious Greatspear +1, Frozen Scale Armor +1, Cloak of Resistance +1