SAR:Idän puolustajat

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Idän puolustajat on uusi järjestö Vaikeapääsyisessä idässä. Mallia toiminnalleen ja ideologialleen se on ottanut Harpunsoittajista. Sen tavoitteena on torjua aluetta uhkaavien pahojen voimien nousua ja puolustaa vapautta ja oikeudenmukaisuutta. Järjestön keskus sijaitsee Kahden tähden kaupungissa, missä sen päämajana toimii Lady Yolatir Gallidyn linna, jonka pihalla Kylmä tie ja Kultainen tie kohtaavat. Gallidy perusti järjestön huolestuneena alueen heikentyneestä kaupankäynnistä, minkä syynä kaikenlaiset konfliktit ovat olleet, mutta hän on myös aidosti murheellinen ihmisten ja muiden sivistyneiden olentojen hädästä. Huomattavaa varallisuuttaan Gallidy on käyttänyt anteliaasti järjestön alullepanemiseen.

Järjestössä on edustajia kaikkialta idästä mukaanlukien Lethin piiristä, hathraneista ja Yuir-metsän haltioista. Johtajistona on neuvosto, jonka puheenjohtaja Lady Gallidy on. Toiminta on toistaiseksi ollut lähinnä jäsenistön rekrytoimista, tietojen keruuta ja vihollisia vastustavien tahojen tukemista. Vihollisikseen järjestö on julkisesti nimennyt Vitsausherrat, Varjomestarit, Kultaiset miekat ja Thayn. Hoarin Aglarondia ei ole viholliseksi julistettu, vaikka Yuir-metsän haltiat ovatkin asiaa ajaneet. Durthaneista järjestön johtajat eivät pidä, mutta Rashemenin ei haluta ajautuvan sisällissotaan, mihin noitien avoin vastustaminen voisi johtaa, kun hathraneita istuu Idän puolustajien johdossa.

Tällä hetkellä Idän puolustajat on eniten huolissaan Thaysta, jonka pohjoisimmat varuskunnat ovat iskuetäisyydellä Kahdesta tähdestä. Järjestö on nostanut vapaaehtoisista koostuvan pienen armeijan ja palkannut palkkasotilaita, mutta ne tuskin riittäisivät torjumaan Thayn odotettua hyökkäystä.