Otteluhistoria

Kausi 3

Ottelu 1 vs. Cursed Creations of the Void

Gate 11k, 1-2 (1-2), Winnings 30k

Kausi alkoi dramaattisesti tappiolla sekä yhdellä pelaajamenetyksellä. Epäonnistuneen aloituspotkun jälkeen keskikentän raataja Orientalis jyrättiin tylysti nurmen pintaan ja mitään ei ollut enää tehtävissä hänen pelastamisekseen. Ensimmäinen puoliaika päättyi siis murheellisesti 0-1 ja 1-1 vastustajan flesh golemin marssittua maaliin zombisaatossa. Näky ei ollut millään lailla mieltäylentävä. Pientä lohtua toi heittäjäsankari Brewerianan loistava torppaus, mikä lähetti vastustajan zombin suoraa tietä ruumishuoneelle. Suureksi harmiksi todettakoon se, että epäkuollut ei ruumishuoneella viihtynyt, vaan nähtiin lampsivan lähes suoraa tietä vaihtoaitioon.

Toisen puoliajan alku sujui hieman tahmeasti, mutta tasoitusmaali kuitenkin syntyi, peli siis 1-1 ja 1-1. Vastaanottaja Marianan urhoollinen yritys pidätellä vastustajia johtui pahaan loukkaantumiseen, minkä vuoksi häntä ei nähdäkään toisen kierroksen ottelussa UW Ballratzia vastaan. Tämän jälkeen vastustajamme marssi lähes vastustamattomasti maaliin, minkä jälkeen ei enää pelin viime hetkillä suuria tapahtumia nähty, jonka vuoksi peli päättyi tappioon 1-2 ja 1-2.

Olen keskustellut muutamien uusien tulokkaiden kanssa sekä antanut heille mahdollisuuden näyttää taitonsa seuraavassa ottelussa. Nähtäväksi jää, kuinka heidän taitonsa riittävät ja pääseekö heistä joku mahdollisesti joukkueen vakiokalustoon.