ProjektiMaa:Salaliitto

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 11. lokakuuta 2010 kello 20.38 – tehnyt Tiiti (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tämä on Daemoun+Mikan Projekti Maa-universumiin sijoittuvan kampanjan pääsivu.

Yksi kampanjaidea on, että hahmot muodostavat salaliiton, joka pyrkii kumoamaan jonkin maailman voimakkaan tahon vallan. Yksityiskohdat ovat vielä auki.

Pelaajat: kirjoittakaa ideoitanne hahmoiksi ja pelin sisällöksi toistaiseksi tälle sivulle.

Hahmot


Ideoita pelin sisällöksi

Salaliiton kohde? Pilotteja on käsitelty jo liikaakin tässä maailmassa, olisiko muita? Uusiakin järjestöjä voi keksiä.

Tiiti on sitä mieltä, että Pilotit ovat kanssa ihan jees. Toisaalta jokin Kauppaliitossa oleva kartelli tai monopoliasemassa oleva firma voisi sopia iskun kohteeksi. Oikeastaan haluaisin, että salaliitto olisi ollut olemassa jo aika pitkään ja hahmot olisivat keskikastin tekijöitä salaliitossa. Ei välttämättä tarvitse saavuttaa lopullista tavoitetta tämän kamppiksen aikana. Itselleni tulee tästä mieleen joku Baskimaan itsenäisyystaistelu: vuosikymmenien aikana pyritään pikkuhiljaa omaan tavoitteeseen. Taivun kyllä siihenkin, että salaliitto pistetään kasaan tässä ja nyt ja tavoitteet saavutetaan melko pian. Silloin vain tavoite ei saa olla turhan suuri.

Sami ja Timo juttelivat mahdollisuudesta, että salaliiton tavoitteena olisi aikaansaada sota. Salaliitto ilmeisesti pyrkisi kukistamaan nykyiset vallanpitäjät ja nousemaan sodasta uusina vallanpitäjinä. Tässä voisi olla joko hyvin vaikutusvaltaisia hahmoja salaliiton päätekijöinä tai alemman tason porukka, joka ei näe kokonaiskuvaa. Tällainen salaliitto olisi varmaan ollut olemassa jo pitkään, koska noin suurisuuntaisia suunnitelmia ei hetkessä toteuteta.