ProjektiMaa:PacomatkojenTapahtumat

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 5. kesäkuuta 2008 kello 22.57 – tehnyt Deva (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Pacomatkojen tapahtumat

Tämä sivu kertoo Pacomatkojen tapahtumista tarkemmin.

Historiaa

Paco perusti rehellisen kuljetusalan yrityksen nuoruudessaan. Hänen onnettomuudekseen firman alus tuhoutui joitakin vuosia myöhemmin, ja Paco jäi puille paljaille. Paco löysi kuitenkin yhteistyökumppanikseen vankilassakin istuneen pilotin, Morisaton, jonka tuttava tarjosi aluksen sopivilla ehdoilla.

Firma luisui vähitellen lain väärälle puolelle. Ensin rikottiin hieman säädöksiä, sitten salakuljetettiin laittomia tavaroita, ja ennen kuin huomattiinkaan, tehtäviin kuuluivat tarvittaessa myös tuhoamisiskut. Muut kampanjan hahmot ovat tarttuneet porukkaan matkan varrella.

Viime aikoina Paco miehistöineen on lennellyt Piranhalla mitä erilaisimpien keikkojen parissa. Tehtävien välillä Minoksen kätketty turvapaikka on auttanut pääsemään eroon sekä kertyneistä voitoista että takaa-ajavista viranomaisista.

1. sessio (Mika) - Panda joka puhui liikaa

Ennen Bahylin reissua Piranha miehistöineen joutuivat lentämään tuntemattoman työnantajan palkkaamana Asia-planeetalle, jossa isopanda Tai Lun, sekä intiantiikeri Raza pääsivät etsimään itselleen uuden omistajan. Eläimet olivat Ophiuchus-korporaation sisaryhtiö Gensyksen kokeita, joilla pyrittiin saamaan Maa-planeetalle villinä eläviä eläimiä, koska kloonatuilta elämiltä puuttui mm. täysin lisääntymisvaisto, eivätkä muutenkaan osanneet selviytyä itsenäisesti luonnossa. Tai Lunille on asennettu bioimplanntti, jolla tämän aivotoiminta on noin 8-vuotiaan ihmisen tasoa, sekä opetettu käyttämään kädessään olevaa puhesyntetisaattoria, näin pystyen sekä ymmärtämään puhetta, että myös "puhumaan" itse. Razan lihaksistoa ja reaktiokykyjä on nostettu uskomattomalle tasolle, mutta tämä on silti hyvin lähellä petoa, jota vain Tai Lun pystyy lepyttämään. Heidän oli tarkoitus esiintyä seuraavana päivänä tieteellisessä konferenssissa pääesiintyjinä, mutta päätyivät lopuksi, usean tapahtuman jälkeen Kirkon omaisuudeksi. Mafian oli tarkoitus osallistua tarjouskilpaan, mutta unohtivat soittaa. Iji oli sairaana ja Morisato taas vietti aikaa Ijin blondin sairaanhoitajan kanssa. Pelaajakato aiheutti pelistä hiukan tapahtumaköyhän ja maan pinnalle pakottaminen taas pelistä turhan matkustuspainoitteisen. Perustuu paljolti Shadowrunnin 4. laitoksen Shadowrun Missions tehtävään Primal Forces.